Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 87 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Бургас, "Мирабел", д-р Недялко Драголов. Но и в други градове има такива лазери. Работят с различна енергия, според нуждите на кожата. Челото ми го прави с по-слаба, около челюстта и бузите с по-силна.

# 316
Да дам отчет и аз!
Баркод и устни -  Volbella - много им се радвам - пушач съм и баркода беше осезаем. Отгоре, вече почти не личи, отдолу иска още мааааалко. Горната ми устна беше по-малка и несъразмерна с долната - вече са в синхрон, без да си личи, че е имало намеса.
/quote]

Дали можеш да споделиш количеството, използвано за пушаческите бръчки? Майка ми има такива + марионетни и искам да й подаря филър, така че ще ми е полезно да се ориентирам. Благодаря!

# 317
Здравейте, някой правил ли си е уголемяване на бюста при др Динев? Предстои ми консултация при него. Доволни ли сте от резултатите?
А като цяло тези които са си уголемявали гърдите подмускулно, искам да попитам как избрахте колко кубици да си сложите, колко време продължи възстановяването?

# 318
И аз се включвам с питане за възтановяването. Минах консултация но при д-р Кънев той ми определи кубиците е даде ми да си помисля но ми каза колко е добре за моята фигура. Колко горе долу се възтановявахте?

# 319
  • София
Здравейте, някой правил ли си е уголемяване на бюста при др Динев? Предстои ми консултация при него. Доволни ли сте от резултатите?
А като цяло тези които са си уголемявали гърдите подмускулно, искам да попитам как избрахте колко кубици да си сложите, колко време продължи възстановяването?

Кубиците ги избра докторът в какъв диапазон да бъдат, след като прави някакви измервания. Сега като четох тези дни за проблемните импланти, си припомних, че Макган/Алерган и т.н. не са с кубици, а с грамове и всъщност вероятно имам 295 грама имплант, а не 295 кубика и трябва да видя на колко кубика се равнява това. Възстановяването при подмускулно поставяне е по-дълго, отколкото при надмускулно, защото боли повече, засегнати са повече тъкани, мускулът се съпротивлява - бих казала около 5 дни възстановителен период, но това е строго индивидуално.

# 320
Like_Smoke, питането не беше до мен, но зависи от това какво е необходимо в конкретния случай. За моят баркод отиде 1мл Volbella, за назолабиални-ще отиде още 1. 6 дни по-късно изобщо не си личи, че ми е правено нещо-устни, чело или баркод, просто изглеждам свежа и подмладена.

# 321
И аз се включвам с питане за възтановяването. Минах консултация но при д-р Кънев той ми определи кубиците е даде ми да си помисля но ми каза колко е добре за моята фигура. Колко горе долу се възтановявахте?

При него ли си решила да се оперираш, имаш ли назначена дата, вдъхна ли ти доверие този хирург.

# 322
Какво имате предвид под възстановяване, времето до връщане на работа ли? Ако да 7-10 дни минимум! Без спорт 2 месеца, освен разходки. След две седмици аз лично бях вече много добре. Всъщност болки не съм имала, но до 10 ден, мисля тогава махнаха концуте, ме дърпаше леко. И не можех са спя, защтото бях свинкнала по корем.

# 323
  • тук-там
Дали можеш да споделиш количеството, използвано за пушаческите бръчки? Майка ми има такива + марионетни и искам да й подаря филър, така че ще ми е полезно да се ориентирам. Благодаря!

Like_Smoke  1 мл Volbella - пушачески бръчки, малко в устни и долна част на назолабиални.  Можеше и още, но засега съм доволна. Точно освежаване се получава. При мен е видимо и по устните, горната беше без изразен обем - сега е чудесна. Ще допълня, може би на пролет с още  1мл - назолабиални пак и маааалко в устните.

# 324

Аз съм оперирана от него. Първите 3 дни- болки неземни после става по-добре. До 7мия ден боли доста. След 14тия можеш да се върнеш на работа. Масажи след 15- 20 дни - много са важни и силно ги препоръчвам.
Ако имаш други въпроси, пиши ми на личен.

# 325
То аз си ползвам най-редовно вкъщи тази ми ти машинка и не съм била особено нехидратирана. От волайта очаквах заглаждане на фини линии, които са се появили тук таме, на назолабиалните, изравняване на тена - без чудеса, разбира се, но все пак. Ами аз нищичко не забелязах, но други са много доволни.
(Това в момента отдавам по-скоро на хиалуроновата киселина)

виж какво пишат за Волайт:
"Резултатите от множество клинични проучвания показват, че ефекта на Juvederm® VOLITE е видим още на втората седмица след поставяне на продукта, особено отчетлив в края на първият месец и се задържа до 6 месеца" -мисля, че има още надежда за теб Smile

Аз си записах час за 3-ти, като не съм съвсем сигурна него ли ще сложа или Волума в скулите да ми оправи хлътналото. Ще се доверя на преценката на лекаря, тя много често знае по-добре от мен какво искам

# 326
Здравейте, момичета,
Искам да попитам някой слагал ли си е Princess filler в устата и доволни ли сте? Също, къде ще ми препоръчате да си сложа хиалуронова във Варна?

# 327
  • София
Аз съм слагала, хубав беше, но не много траен. Филорга ми държи повече. Но може би това е много индивидуално😉

# 328
  • София
Аз да се включа за криолиполизата. Казвала съм и преди,правих на друга зона - ефект 0

# 329

Like_Smoke  1 мл Volbella - пушачески бръчки, малко в устни и долна част на назолабиални.  Можеше и още, но засега съм доволна. Точно освежаване се получава. При мен е видимо и по устните, горната беше без изразен обем - сега е чудесна. Ще допълня, може би на пролет с още  1мл - назолабиални пак и маааалко в устните.

А под очите слага ли? Къде слага филърите и на каква цена?

Общи условия

Активация на акаунт