Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 25 тема

• 87 074
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
За техния колаген за стави много положителни са отзивите.
Този ми се видя ок цена 60 лева за 1 месец.
Ти какъв би препоръчала, който да е евтин.
Не знаех, че имс толкова особености за колагена, май ще се разровя да прочета и аз.

# 226
Има тип 1,2 и 3. От естествен произход може да бъде телешки, рибен, свински, пилешки. Зависи за какво основно го искате. За мен, ако колагена се усвоява ще помогне за всичко. Тайната не е във високите милиграми, да си товарим черния дроб Simple Smile
Допел Херц колаген си е скъп вариант, дали е добър, не мога да кажа, защото не намирам мн инфо, иначе разбирам немски и чета самата опаковка от снимките..
В хидраплениша, който аз пия, колагена е от тип 2, пилешки произход(близък по структура до човешкия) патентован е и е с клинични проучвания.
Миналата година го бях пила след някскви дерматологични интервенции по препоръка на дерматолози. И сега пак го пия. Но аз съм несериозна, пия  1 месец и после... забравям, прескачам и в един момент спирам...
Първия месец може да се изпият и 2 опаковки. Аз така съм учила, че е добре в началото да се натрупа. После си действа и с по ниски дози.

За техния колаген за стави много положителни са отзивите.
Този ми се видя ок цена 60 лева за 1 месец.
Ти какъв би препоръчала, който да е евтин.
Не знаех, че имс толкова особености за колагена, май ще се разровя да прочета и аз.

# 227
Моя позната, медицинско лице, ми каза, че колаген на капсули се усвоява много слабо и на практика няма смисъл от инвестиция в такава добавка. Според нея най-добре костни бульони и организмът да си го произвежда сам.

# 228
Никакъв ефект. Изпих цяла кутия. После се информирах, че колаген различен от животински, почти не се усвоява от организма. Ако искате да си набавите бульон от сварени животински кости е най-ефективен. Всичко друго е маркетинг.

# 229
Точно така!!!

Никакъв ефект. Изпих цяла кутия. После се информирах, че колаген различен от животински, почти не се усвоява от организма. Ако искате да си набавите бульон от сварени животински кости е най-ефективен. Всичко друго е маркетинг.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 09:48 от amstel99

# 230
Аз също пия колаген от доста време, но като част от "борбата" ми с целулита... Немалко съм изчела и макар и въпросът да е спорен, все пак според редица изследвания добавките на пазара са с достатъчно добра усвоимост, а най-добрите сред тях са тези, които съдържат и Витамин С (тъй като той подпомага усвояването). Има обаче и много други фактори:
- дози под 5-6гр на ден се считат за неефективни, т.е. без видими резултати (аз съм си купувала от био магазините био морски колаген по 300мг капсулата, когато не бях запозната с тези твърдения, и пиех по 3 таблетки, както се препоръчваше на опаковката, което са скромните 900мг! Сега приемам по 5-6 таблетки от по 1000мг на ден Колаген тип 1 и 3, като формулата е с добавен Витамин С).
- Има адски много фактори, които вредят на колагена и пречат на усвояването му - като започнем от тютюнопушенето, алкохола, излагането прекалено дълго на УВ лъчи и т.н., и т.н.

Според мен можем да разчитаме на добавките с колаген като някакво скромно помощно средство в опитите за намаляване на бръчките, редуциране на целулита, заздравяване на ставите и т.н., но не и като основно допринасящ агент.

# 231
Алена, въпросът ми е главно към теб, но ако някой друг  е правил МД кодове моля да сподели.
Ще го правя днес в Скин Лайн, правих вече консултация и на мен също ми предложиха бустер Teosyal в комплект с филъра, но като че ли разбрах че първо бустера се слага и след 10-на дена филъра, а Алена ти   след това си го слагала, правилно ли съм разбрала? Чудя се дали въобще да го слагам тоя бустер и ако да, кога: преди или след Волифта?

# 232
Ще го правя днес в Скин Лайн, правих вече консултация и на мен също ми предложиха бустер Teosyal в комплект с филъра, но като че ли разбрах че първо бустера се слага и след 10-на дена филъра, а Алена ти   след това си го слагала, правилно ли съм разбрала? Чудя се дали въобще да го слагам тоя бустер и ако да, кога: преди или след Волифта?
msk-13 успех днес и моля те след това да споделиш какво се прави, как се чувстваш, как изглеждаш и всичко Hands Pray

# 233
Кой филър препоръчвате за хлътвания и сенки  в долината на сълзите?

# 234
  • в 1001-та нощ
Алена, въпросът ми е главно към теб, но ако някой друг  е правил МД кодове моля да сподели.

Аз слагах друг бустер на RRS - 3 ml, след кодовете. Но при мен кодовете бяха на четири пъти, не всичко едновременно. Постепенно и малко по малко. Според доктора тогава, този бустер ги подкрепя и удължава ефекта.
След малко повече от половин година отново сложих три милилитра, но друг продукт на Princess. При мен действат много добре. Ако се сложат предварително, предполагам ще създадат добра среда, основа за кодовете.
Предполагам във времето е пробвано как действат преди и след, и има наблюдения, впечатления, аз бих се доверила.

Пожелавам ти успех, пиша от телефона и не съм многословна, но по-късно ще се включа пак Simple Smile

# 235
Здравейте момичета,може би малко извън темата ,но тук четох,че някои от вас правиха Венус Вива на лице.Искам да попитам под окото докъде ви обработваха?Аз днес бях на Венус Вива и окото ми е третирано до скулите на лицето.По-нагоре било опасно ми обясниха,а тук при вас съм чела за смяна на накрайници и т.н.Верно е,че там си е нежна кожата ,но все пак....Иначе пачия крак и отгоре за повдигане на клепача го обработиха .

# 236

Не съм слагала, но ми препоръчаха, Juvederm Volift за тази част.

# 237
  • София
Redensity II. Това съм слагала аз и съм доволна. За хлътналост, става, но за сенки ....

# 238
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета,може би малко извън темата ,но тук четох,че някои от вас правиха Венус Вива на лице.Искам да попитам под окото докъде ви обработваха?Аз днес бях на Венус Вива и окото ми е третирано до скулите на лицето.По-нагоре било опасно ми обясниха,а тук при вас съм чела за смяна на накрайници и т.н.Верно е,че там си е нежна кожата ,но все пак....Иначе пачия крак и отгоре за повдигане на клепача го обработиха .

При мен издърпваха кожата надолу и нагоре, за да се обхване колкото се може повече от кожата около очите. Опасно е, ако уредът се насочи към окото, но терапевтите знаят това и внимават. Затова кожата се изтегля надолу и нагоре, така, че "стрелянето" да е по кожа на костта.  Накрайникът е един, сменят се настройките, да е по-щадящо за нежната кожа.

Аз записах час за криолиполоза - много малко остана от бричовете, да кажем 10%. Мислех да правя едно последно мезо по някое време, но сега ще пробвам криолиполизата - вероятно ще е достатъчно, за да приключа с бричовете завинаги  Simple Smile По нататък може да направя и една на корема. там също имам много малко за ликвидация. Но като ме измерят с уреда - ще видим Simple Smile

# 239
Здравейте
Аз си направих операция за уголемяване на бюста преди 2 месеца, мажа се всеки ден с масла и олио, за да предитвратя появяването на стрии, но днес видях, че са се получили. Още са сини. Някой знае ли възможно ли е да се махнат?

Може да ти помогне крем с третиноин. Ако сега са се появили стриите, има голям шанс да изчезнат. В БГ ги няма тези кремове, но можеш да си купиш от аптека в Гърция, струва около 5 - 10 евро и се казва Airol cream на Pierre Fabre. Търси 0.05% или 0.1% концентрация. Между другото преди време в OLX се продаваше крем с третиноин 0.05%,  името е Retin A и беше около 40лв. Този лично на мен ми допада повече от гръцкия вариант. Аз го ползвам за бръчки и си мажа лицето с него, помага и за акне. Трябва да мажеш упорито всеки ден и да не се притесняваш от това, че кожата ти ще започне да се бели, може да те сърби и дори наболява, но ефект ще има. Противопоказания има, ако си бременна или кърмиш. Успех, надявам се да се отървеш от гадните стрии:)

Общи условия

Активация на акаунт