Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 45

• 14 342
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • варна
Я кажете, тези, които сте гледали всичко от Анатомията или нещо подобно, има ли подобна история там и какво се случва после? Те нали нашите преписват яко, да знаем какво да очакваме. 😀

# 676
Албена, моя приятелка ми е разказвала за една двойка, тя нняма общо с нашата, де, обаче няколко сезона са се гонили напред-назад, голяма любов, ама все не се случва, накрая се събрали, казали си че се обичат и загинали. Та има и по-тежки истории Joy

# 677
Една така избяга от сватбата и му разби сърцето в Анатомията. Избяга при друг, загубиха едно дете като Ина, после им се роди друго, разведоха се. Онзи дойде с жена си, която ражда в болницата и тя умря и те се преоткриха и на една друга сватба се ожениха и те хахах Animal Joy Cat
Май имаше и още булки беглец, но тази ми е най-прясна и другите не ги помня.

# 678
  • София
Момичета, ако някой има монолога на Марио ще го качи ли тук. Но нека да е текст. Не съм готова да гледам отново.

# 679
  • in Wonderland
Една така избяга от сватбата и му разби сърцето в Анатомията. Избяга при друг, загубиха едно дете като Ина, после им се роди друго, разведоха се. Онзи дойде с жена си, която ражда в болницата и тя умря и те се преоткриха и на една друга сватба се ожениха и те хахах Animal Joy Cat
Май имаше и още булки беглец, но тази ми е най-прясна и другите не ги помня.
И я изкараха от сериала. Любимата ми Ейприл 😍😍😍

Момичета, ако някой има монолога на Марио ще го качи ли тук. Но нека да е текст. Не съм готова да гледам отново.

Има го във Фб. Не зная дали е целия обаче.

"Пробуждането е болезнено, когато
осъзнаеш, че всичко, в което си вярвал
е било сън. Красив сън. Мираж.
Имагинерно пространство, в което
проектираш въображаемо щастие.
Примамливата илюзия за любов те е
приспала. Пробуждането раздробява
сърцето на малки парчета болка.
...

# 680
Роси аз не помня много, иначе го изгледах няколко пъти, но разбрах, че сърцето му се е разбило на парченца болка Joy И се сетих за монолога му за болката в пети сезон Simple Smile
Да ви кажа аз съм оптимист за следващия сезон заради това, че любовта ще ни лекува. То и затова сега трябеаще да се скапе всичко по всички фронтове.
И догодина или ще гледаме как Марио и Зорница се преоткриват и ще въздишаме или Марио ще срещне някоя нова любов и пак ще въздишаме. Аз съм сигурна, че той може да лепи по плочките качествено и други жени Joy

# 681
Добро утро момичета Simple Smile
Аз нямам какво ново да добавя, наминавам само да развея чудната си премяна 😂.

Честит 8-ми декември 🍸

# 682
Роси, гледай смело - заради тях двамата.
Монологът е чудесен, изиграха го прекрасно. Каквото и да си говорим сцената беше добра - и двамата са наранени и двамата се освободиха - той като разхлабваше вравръзката, а тя като хвърли булото - нямаше нищо излишно!!!

Но монологът за приказката не приемам 😆😆😆
Принцът Виктор - а нашият принц, който не е принцът според думите на Зорница от 5 сезон........но пък в приказката на Генадиева беше принцът, който чака години, за да я целуне .....

Последна редакция: сб, 08 дек 2018, 10:18 от Daniela Gospodinova 601697

# 683
  • София
Не мога Дани, поне не още.
Може би вчера след срещите бях спокойна, днес съм на дъното. За мен беше много красиво, това което имаха, сега се чувствам предадена, все едно всичко беше лъжа.
Загубих логиката, загубих смисъла на всичко случилосе този сезон, за морала и чистотата в човешките отношения.

Ще чакам да мине малко време и може би тогава пак ще събера сили да гледам

# 684
Светилата бяха ли на срещата?

# 685
Не мога Дани, поне не още.
Може би вчера след срещите бях спокойна, днес съм на дъното. За мен беше много красиво, това което имаха, сега се чувствам предадена, все едно всичко беше лъжа.
Загубих логиката, загубих смисъла на всичко случилосе този сезон, за морала и чистотата в човешките отношения.

Ще чакам да мине малко време и може би тогава пак ще събера сили да гледам

И аз се чувствах така снощи.
За мен имаше чувства и между двамата, не е било лъжа.

Просто Зорница избра другата любов, която аз не разбирам и не  приемах - за нея принцът е Виктор!!!

# 686
  • София
Ели, бяха Вергов и Вл Пенев. Карамазов го нямаше.

Дани, така е, Марио просто беше “един друг мъж”.
Тъжна и разочарована се чувствам, няма какво да крия

# 687
За мен е необяснимо защо им беше да ни засипват с тези негативни развръзки. При все че целия сезон беше такъв, очаквах финалът да носи надежда и позитивни послания.
В края на 4-ти сезон равръзката е тъжна, защото сценаристите са притиснати от обстоятелствата, а не защото са го искали. И пак - тъжна, защото една любов не може да продължи да съществува, а не защото не я е имало. На това му викам сладка болка - искат се, обичат се и не го крият, нищо че не могат да бъдат заедно. Говоря принципно, не съм минала под дъгата и не съм станала фен на Банков и Огнянова.
Това вчерашното си е чиста проба непредизвикана гадост. Ей така предпразнично.

Пфф, а уж нищо нямаше да казвам. Млъквам 😢.

# 688
Е как ще завърши положително сезонът? Сега си дадоха страшно много материал за новия сезон. Animal Heart Eyes Cat  Не да се чудим тук 5 месеца какво ще се случва в новия сезон като всички са щастливи. Сега всички са нещастни и ще стават щастливи в 7ми сезон. Animal Smile Cat

# 689
Не ме боли от това, че Зорница остави Марио и призна накрая кой е за нея истинският принц, а от това, че ни показаха такива сцени на близост, топлота, желания между двама души - търсещи любов и щастие.
Това за мен е необяснимото!!!
Друго е да имаш проблеми, да не обичаш..... аз не видях това и имаше безусловна обич от страна на Марио.

Но изборът е направен.

Общи условия

Активация на акаунт