Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 469
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
марулета, разликите са в цвета (оригиналният модел беше в розово, от абитуриентската им колекция) и че моята рокля ще е без цепка. Иначе са доста гъвкави, предлагат най-различни промени и комбинации.
Бях и в Сватбения център - никак не съм впечатлена, престорено любезни консултантки, еднотипни бухнали модели с тюл, отделно, че се опитаха да си направят устата да платя 30 лв за проба.

# 571
Аз пък днес си взех обувки от humanic голям късмет

# 572
Момичета, готови ли сте с кутиите за пари?
Или ако не сте си ги правили сами, може ли линкове? Нещо не мога да си харесам..

# 573
  • София
Миналата година бяхме на сватба на наши близки в Монтесито и изцяло промених мнението си за заведението. Там е много тънка линията между кич и стил. Залата е голяма, обслужването и менюто също бяха ок. Масата на младоженците беше цялата с много красиви цветя и свещи, на гостите също, и като приглушиха светлините беше направо невероятно, все едно бяхме в приказка. В малката зала имаше друга сватба, но не се чуваше нищо, градината беше много приятна, там само виждахме гостите от другата сватба.Като цяло останахме много доволни.
Ние също сме в Монтесито и много се притеснявам за украсата. От ресторантът ми предложиха цялата украса с изкуствени цветя, но не ми допада идеята, в интернет също гледах снимки, но не си харесах нищо. Предлагат ни жълти и зелени панделки за столовете, и за жалост розовото и бялото, с което мислех да бъдем отиват "на кино"' Иска ми се нещо елегантно и да не е претрупано, защото както казваш ти, ако да се прекали и става наистина жив кич. Ще се радвам, ако имате някоя снимка на декорацията да я споделите, че събирам идеи и ми е доста сложно за момента.

# 574
  • Sofia
Здравейте момичета. Вчера си поръчах роклята. От модна къща Лита. Много съм щастлива. Ще я ушият за 2 месеца, като имам 3 проби. Надявам се да стане, така като искам. Купих си и обувки и чанта от Humanic. Вече остава костюм за ММ и рокля за малката. Simple Smile Във вторник ще ходим до Плд и ще минем през Сара трейд, надявам се да си поръчаме халки.

# 575
Някой да сподели какво има на изложението, защото мен вчера ме идари грипа и май няма да мога да отида 😞

# 576
Ами има доста агенции за декорация, торти, фотографи, халки, свещи и общо взето всичко. Аз харесах много две агенции, които предлагат и цялостна и частична декорация с изкуствени цветя, но бяха направили уникални красоти и тези дни ще се чуем за оферта. Избрахме си и свещи от едни много готини момичета, които ги изработват ръчно и има много красиви модели.

# 577
Следващата събота на 26.01.2019 и неделя в Пловдив ще има също сватбено изложение в Международен Панаир Пловдив, потърсете в Гугъл в коя палата е, че не съм сигурен за точната.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 15:00 от Plovdiv-Photo-Video

# 578
Ами има доста агенции за декорация, торти, фотографи, халки, свещи и общо взето всичко. Аз харесах много две агенции, които предлагат и цялостна и частична декорация с изкуствени цветя, но бяха направили уникални красоти и тези дни ще се чуем за оферта. Избрахме си и свещи от едни много готини момичета, които ги изработват ръчно и има много красиви модели.
Може ли именатя н агенциите, тъй като и аз обмислям изкуствени  цветя🙂

# 579
Аз харесах Viva luxury wedding agency, софийска агенция и сватбена агенция Галла, пловдивска агенция, но и те идват в София за събития

# 580
Момичета, колко време сте отделили за взимането на кумове и младоженци? При ритуал от 4 часа, смятате ли, че тръгване от кума в 2 е достатъчно рано? Разстоянията не са големи - макс. 5 минути с  кола, между различните местоположения.

# 581
Колко трябва да са късметите за хвърляне ?

# 582
  • Варна
Колко трябва да са късметите за хвърляне ?

Някъде бях чела че трябва да са на колкото години е булката и да са нечетен брой, като ако годините са четно число се добавя още едно късметче ..не знам обаче дали е така

# 583
Гостите ни са 120, аз съм на 28 + 1 ...и пак ми се виждат малко Grinning

# 584
Точно както са писали. Броя на годините на булката. Не се предвиждат за всички гости. Хвърлят се и който си вземе. Най-вече децата се надпреварват да си вземат.

Общи условия

Активация на акаунт