Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 28

• 48 340
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
Алекс,счупи му фалангите това момиче,
толкова ли няма къде да го хване😂😂😂,и в последната секунда си дръпна муцунката от под мустачките😉

Иве,🤗 вниманието на Джан е насочено другаде, а Демет го държи за пръста , да може да го дръпне всеки момент, че да не повтори онзи номер с мустаците...🤣🤣

Резултатът е ескимоска целувка...

Planet, 🌷 права си, Джан няма да рискува да не хапва от манджите  на Мевкибе, добре си се разбира с нея!😉

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 23:50 от alex_94

# 31
Алекс,счупи му фалангите това момиче,
толкова ли няма къде да го хване😂😂😂,и в последната секунда си дръпна муцунката от под мустачките😉

Иве,🤗 вниманието на Джан е насочено другаде, а Демет го държи за пръста , да може да го дръпне всеки момент, че да не повтори онзи номер с мустаците...🤣🤣

Пръста демек е паник бутон,дръпне ли го по-силно значи:"Не ми се омотвай толко,Джан!"😉

# 32
Не, че нещо, ама това хич не си е посна целувка, и направо ще и счупи раменете от притискане!

# 33
  • Варна
     Алекс, аз сега видях, че си допълнила едно чок гюзел гифче.
      Ама май Санемче е вече в несвяст?!  newsm09  Дъх не може да си поеме момичето!   smile3503

Аника, точно за това говорех!  ooooh!

Ама на Джан ръцете му са плътно заети, а на Санем? - Мята ги безпомощно във въздуха.  #Crazy
    Не смей да го пипне!  smile3506

# 34

Пръста демек е паник бутон,дръпне ли го по-силно значи:"Не ми се омотвай толко,Джан!"😉

Мнооого ми хареса това за паник бутона!😂😂😂😂

Ама много е напорист тоя Джан...🤣

# 35
  • Варна

И в този момент Чааръ бей пуска музиката!  ooooh!  И после - отново! 3, 2, 1! Старт!  hahaha Joy
     И така няколко пъти!  newsm09

# 36

И паник бутон не може да го спре,така лекинко,бавничко "напада",че и тя в последната секунда разбира,че вече и е кацнал под нослето!Нямаше да му отива ако не е напорист.

# 37
  • Варна
     Ама няма лошо!  Peace  Демет нали каза, че на нея не й е трудно да се целува в дизитата!  newsm78

Трудно й е да се разсмее искрено.  Peace

Сега трябва и нас да ни убеди в това.

# 38
Байрак бей направо ги стряска, като им проверява концентрацията, но на Джан не му действа, веднага влиза в роля!

Нещо от ранните серии..Ръцете на Демет са заети, та Джан се шири на воля...😂🤣🤪

# 39
  • Варна
   Алекс, къде беше това?  newsm78  Аз не се сещам.  Embarassed

Ама Джан сериозно пипа!  newsm09

В склада ли е?  newsm78

# 40
    Ама няма лошо!  Peace  Демет нали каза, че на нея не й е трудно да се целува в дизитата!  newsm78

Да,спомням си интервюто,ама в РП нещата ми изглеждат точно по обратния начин.Смее си се от сърце без да се напряга и пред и зад кадър,докато при целуването малко се смущава.Всичко си зависи от екранната половинка.Все пак Джан е "изключението на всички правила"😉

# 41

В склада ли е?  newsm78

Това е от сцената , в която лелята  ги заключи в халето, където трябваше да излагат органичните яйца.🤪

Писах го вече и пак ще повторя! В този сериал заобичах гифовете, толкова неща се виждат при нашите, които като гледаш филма не успяваш да забележиш!🙄

# 42
  • Варна

Да,спомням си интервюто,ама в РП нещата ми изглеждат точно по обратния начин.Смее си се от сърце без да се напряга и пред и зад кадър,докато при целуването малко се смущава.Всичко си зависи от екранната половинка.Все пак Джан е "изключението на всички правила"😉

newsm10  Чок акласън!  smile3521

# 43
  • Варна

В склада ли е?  newsm78

Това е от сцената , в която лелята  ги заключи в халето, където трябваше да излагат органичните яйца.
      newsm10  В първия момент се замислих, защо я опипва така?!  Embarassed

Ама той я беше повдигал, за да вземе лампата и сега я сваля на земята.   Peace

И аз много харесвам гифчетата! А досега,  май само гифчета не съм пробвала да правя?!  newsm78

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 00:33 от Planet

# 44

Това е от сцената , в която лелята  ги заключи в халето, където трябваше да излагат органичните яйца.
       newsm10  В първия момент се замислих, защо я опипва така?!  Embarassed

Ама той я беше повдигал, за да вземе лампата и сега я сваля на земята.   Peace

Да, точно така беше, тогава за първи път я метна на гърба си...Blush

Нета нещо ми накъсва много, явно трябва да си лягам!:hushed:

Лека нощ, момичета!:kissing_heart:

Общи условия

Активация на акаунт