Откраднат живот • Анатомия на гнева • Финал на сезон 6

• 30 706
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Минавам само да кажа, че това беше най-противната серия евър... Честно гади ми се, думи нямам... Как можаха да убият бебето и да дават раждането... Не знам дали е по-щадящо физически от секциото, но псисхически... Как може да караш жена, знаейки, да роди мъртвото си дете.. Това е по- зле от някой филм ма ужасите... Cry

Физическата травма е нищо  на фона на психическата. Естественото раждане дава шанс за по-бързо физическо и емоционално възстановяване и нова бременност.  След секцио трябва да се чака две години.

След такова изживяване надали ще и е до забременяване в следващите две години...

# 91
Да не би нещо с Чакъров да е пропаднало и заради това така да изтрещи Банков?

# 92
  • ту тук, ту там
Дано не е заради лоши резултати след химиото на Виктория!😢

# 93
  • Там,където се събуждам щастлива.
Банков пък за какво откачи - до сега беше бетон?!

Може да са казали на Виктория, че болестта се е върнала и тя да реши да замине.

# 94
  • София
В момента не ми се коментира, така че ще изчакам утрешния последен епизод.

ooooh!

# 95
След това промо имам усещането, че съвсем ще скапят нещат. Май никой няма да е щастлив на края - всички са с едни и същи погребални физиономии...

# 96
  • Sofia

След такова изживяване надали ще и е до забременяване в следващите две години...

Да, с огромен страх минава , но новото бебе  вади от депресията.

# 97
Може Банков просто да предава булката на младоженеца. Другия вариант е да е сън.

99% Банков предава булката на Марио.
Според мен гнева му е свързан с лоши резултати на Виктория или нещо друго свързано с нея.
Много жалко! Така се надявах да гледам Банков и Огнянова заедно Sad

# 98
Промото предвещава само нещастия и сълзи.Дори и с булката,не ми изглежда щастлива.Страхотен финал, няма що!

# 99
  • Там,където се събуждам щастлива.
В анкетата гласувах с Цонев и Кръстева. Струва ми се, че ще има скок във времето и в промото Цонев беше в приповдигнато настроение, което няма да е само, заради върнатите права.

Наум Шопов беше пуснал снимка с използвана инжекция в банята. Мисля, че и той ще е този, който ще се опита да избяга от трагедията с използването на вещества, както и Стаменова ще започне отново да го прави. Не знам как ще успее последната да си възвърне мира в себе си.

# 100
  • Берлин
Смазана съм. Върнаха ме там,където бях преди 4 години. Всичко беше същото. Всичко. Все едно аз съм писала сценария.
Ина брилянтна днес, най-добра изява на Шопов дотук.
Не знам дали имам сили да гледам утре.
Може ли да псувам/крещя в темата,без да ме докладвате?

# 101
Когато виждаме, че се случват много гадни неща на някого едва ли щастието на друг може да бъде възприето нормално. Така миналия сезон като скапаха жестоко Калин не можах да се зарадвам изобщо на новата любовна история. А е очевидно накъде върви драмата с всеки нов сезон. Не искам да си представям какво са замислили за следващия.

# 102
В следващата серия очаквам върху болница да падне метеорит. Сценаристите не оставиха един щастлив персонаж.

# 103
В следващата серия очаквам върху болница да падне метеорит. Сценаристите не оставиха един щастлив персонаж.

То даже това ще го приемем за хепи енд - край на всички мъки!

# 104
Ще им се не види реализма на сценаристите! Какво следва? Пълна аутопсия в реално време! Ай сиктир!

Общи условия

Активация на акаунт