Откраднат живот • Анатомия на гнева • Финал на сезон 6

• 30 715
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Това с Ина този епизод и с изнасилването на Зорница са ми гадостите на сезона, разкатаха ми фамилията тези "умници" сценаристите. Защо са им нужни толкова жестокости? Вярно живота е като виенско колело и докато в един момент си горе в следващия слизаш надолу, ама ние сме постоянно долу. Наистина се надявам кабинката на виенското колело да се качи горе за финала.

# 106
# 107
Изнасилването що годе можеше някак да се преглътне...
Ама това една майка да загуби нероденото си дете..Да го роди и да не го чуе никога да изплаче..Боже, що за изроди ,що за хора, що за жени.., що за майки..
Мен ме изгубиха, като зрител..при все, че не си падам по лигави развръзки, това вече е прекалено. Да посегнеш на нещо толкова свято. Актьорите са брилянтни..но това не може да се прости..
Вече искам да гледам "Дяволското гърло" не желая повече "Откраднат живот"...

# 108
  • Там,където се събуждам щастлива.
Обаче, промото освен Банков, беше доста положително. Хората усмихнати, празнуваха.
Мисля, че ще има разведряване. До следващите развръзки, защото ...Фотев ще е за седми сезон.

Някой ще каже, че това е първата творба, където се засяга подобна тематика и затова гръмко се вика: Край, няма да гледам. Или за болни хора от рак. Спомням си, когато излезе книгата “Отива една жена при лекаря” как холандското общество настръхна срещу автора, който имаше смелостта да покаже на бял свят нелицеприятната истина по отношение на една болест и взаимоотношенията между мъж, болната му жена и любовницата. Дори мразеха автора, защото беше засегнал тема табу. След шок и омраза дойде изтрезняване и хората започнаха открито да говорят за тези неща, което (съм убедена) е помогнало на много семейства.
Така и с тежките истории в сериала. Дързост да засегнеш нещо, което се правим, че не съществува, защото не е в дома на много от нас, а другите.,,..другите да се справят сами.

# 109
  • Пловдив
Може ли да ми кажете на Хинова диагнозата? Не успях да гледам там...
Не вярвам,че могат да оставят толкоз злини за финалните серии...

# 110
Може ли да ми кажете на Хинова диагнозата? Не успях да гледам там...
Не вярвам,че могат да оставят толкоз злини за финалните серии...
  Порфирия .

# 111
Ужасно беше. Плаках с тях. Много тежко и след утре не знам дали ще гледам. То вече трябва да прекръстят сериала" Отчаян живот".
 Всички гадости изсипахте, сценаристи, в живота има и радост! Ясно е, че наблягате на трагедиите, за рейтинг, но всяко нещо си има граница...

# 112
Не става дума за теми табу, става дума за етичност, дори не ни предупреждават, че в епизода ще има тежки сцени. Това не е филм на който прочиташ резюмето и си правиш преценка дали да гледаш.
Това е развлекателен сериал, който си пускаш след тежък работен ден, за да се разтовариш. Не е нужно да е лек и весел, но кому са нужни подобни неща. Реализъм. Ми аз ако искам да гледам реализъм че си пусна ID xtra или НатДжио...
Не се усещат, къде да сложат тънката граница. Има си начини и начини..

# 113
Знам,че на фона на трагедията днес,това е смешно,но пък го забелязах.
Любовните сцени-при Марио и Зорница ,нежност и романтика.
При Викитата-като братче и сестриче.Ми те даже не се целуват като хората,абсолютно роднински.
Банков какви целувки имаше с Огнянова...

# 114
Милата Ина! Сцената беше ужасна и стана по-ужасна, когато пожела да го гушне и го целуваше. Animal Crying Cat Face

# 115
Само темата с наркоманията остава. Ако го направят с Тасев, със сигурност няма да гледам 7-ми сезон. Много жалко за сериала... Мъчно ми е, че тотално го опропастиха. И можеха да сложат препоръчителна възраст поне 12+.

# 116
Ами аз този сериял бях спряла да го гледам след последния аборт на Лора и после доста дълго време не си го пусках, защото ми беше писнало от гадости, смърт и нещастия. Май пак почвам да се замислям дали да го гледам, просто прекалиха. Че и видях някакъв коментар във ФБ да сме си пуснели турски серияли като не ни харесва. Ми ще си пусна, ако трябва, стига да ме разведрява, а не да ме кара да си искам да си пръсна мозъка...

# 117
Така и с тежките истории в сериала. Дързост да засегнеш нещо, което се правим, че не съществува, защото не е в дома на много от нас, а другите.,,..другите да се справят сами.
Никой не отрича това. Просто чисто процентно трябваше поне един в този сериал да има нормално семейство и да е здрав. Тук това го няма. Наистина е прекалено!

Ина и Тасев днес със страхотна игра.

# 118
Mного ме натъжи трагедията на Ина и Тасев. Hо може би защото от известно време, съдейки по липсата на обява за търсене на бебе от кастинг агенцията, по-горе показаната снимка, загатванията, че им предстои да заснемат трудна и емоционална сцена, промото - с всичко това, имах опасения за подобно развитие и не можаха да ме шокират. Обаче, все още се чудя кой болен мозък успя да измисли финала на трети сезон (смъртта на двамата професори по време на сватбата на Kалин и Hаталия). Понякога имам чувството, че част от сценаристите наистина страдат от някакво психично разстройство.

# 119
  • Там,където се събуждам щастлива.
В промото се загатваше, че ще има трудности с Ина и Тасев.

Вергов беше обяснил при една от срещите (не знам дали тук някой го писа или във Фейса), че много малко хора искат да гледат семейни идилии с пазаруване, сменяне на памперси, готвене и т.н. Ако има подобен сюжет, няма да се забележи и помни.

Когато даваха болестта на Виолета и смъртта й всички се бяха провикнали, че било жестоко и садистично да се показва така в сериала. В последната анкета на страницата на Откраднат живот това е сцената, която най-често се споменава, като направила впечатление със силата си. След година същото ще се пише и за днешната сцена. И за тази със Зорница, която също се определи с “ ама защо дават това в 20.”

Общи условия

Активация на акаунт