Откраднат живот • Анатомия на гнева • Финал на сезон 6

• 30 720
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Сцените с Виолета ги прескачах.
Да си ги гледат

# 121
Да, ама на тях всички сцени са им отрицателни. Всички са разделени/ скарани/ болни с тежки или редки болести/ изнасилени/ в затвора... И това без да сменят памперси и да ходят по магазините. Не, те само страдат, без даже да ядат...

# 122
  • София
Оф, не знам дали искам да коментирам. Много тежко, Ина не го заслужаваше.
Колкото до промото-Зорница май не беше с роклята, която купи. И якето е това, което Банков изгори. Но при тази драма, не знам как ще има сватба, все пак нали двете двойки бяха приятели.

# 123
Здравейте Simple Smile Много ми е приятно да ви чета. Радвам се, че не съм само аз с такива мисли. И за мен прекалиха с цел провокация.
Колкото до сцените с Виолета -лично аз пропуснах сериите в които страдаше.
Преди години много обичах и следях ''Анатомията на Грей''. Когато обаче започнаха да мрат като мухи и да им се случват всякакви гадости, спрях. Има равновесие в живота. Някак ми се струва много прекалено от 10 човека да няма един с нормален живот. Като казвам нормален, това значи и хубаво и лошо.

# 124
Страхотно играха Ина и Тасев ,да си призная гледах през пръсти ,защото ми беше тежко, но им повярвах  

Кога ще назначат като лекар Христо ,та да се изнесе в апартамент с поне две стаи - Кая се изръби на този диван ,а и Пепе да си има стая ,след като е живее с него . Мислех, че Христо е говорил с Пепе и му е обяснил за него и майка му ,че няма да да заедно .Но явно детето не приема раздялата и това е . Деликатна ситуация .

# 125
Едно не разбрах - Фотев жив ли е или не?

# 126
Това за Фотев също ми е много нереалистично, има 9 живота. Аз мисля, че е жив. За съжаление може би ще разделят Ина и Борис.

# 127
 Имаше локва кръв без труп ,докато Стаменова викаше и се оглеждаше, очаквах Фотев да се появи от някъде с окървавен череп 🙈

# 128
А на София Стаменова какво й е? Защо припадна, какви лекарства пиеше? Изпуснах за нея..

# 129
И аз все си мислех, че ще се появи ... и този път хич няма да е така галантен към Стаменова.

Стаменова не знам какво пи, предполагам нещо успокоително, каза и че не е яла.

Сега за 3 епизода Фотев три пъти умира, в 7ми сезон ще имат достатъчно време за още 6 опита 😀

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 07:19 от Ванилия 🌸

# 130
От промото ставаше ясно за трудности, но чак пък такива.. Реших, че просто бебето се ражда преждевременно и не се знае каква ще е съдбата му, затова плаче Ина , докато го ражда. През ум не ми мина, че може сценаристите да го убият..и после тази тежка сцена, в която едни родители се сбогува с детето си.
Дори, докато пиша и плача..
Можеше да е по друг начин..можеше да засегнат темата с недоносените дечица.Малките големи герои...Вече много пъти засягат абортите..Биляна, Зорница, Хинова..и сега това! Защо?! Защо!!

# 131
Сцената с падащ и мистериозно оцелял Фотев ми напомни сцената с жената-котка от Батман. Остана и той да се появи с латексов костюм ))).

# 132
Само да вметна, че още съм под пара. Забелязвам, че който напусна болницата започна нормален живот най-сетне. Сякаш има някаква прокоба над ''Свети Кирил''. Всички до един с разбити сърца и семейства. Появява се една любов с цел да бъде разрушена по най-гадния начин. Признавам си, продължат ли в същия дух ще ми стане много и едва ли ще ми е приятно да гледам.

# 133
Сцената с падащ и мистериозно оцелял Фотев ми напомни сцената с жената-котка от Батман. Остана и той да се появи с латексов костюм ))).
Joy
И с кожени ботуши.

# 134
Според мен Фотев умря, но някой друг знае за случилото се.

Общи условия

Активация на акаунт