Откраднат живот • Анатомия на гнева • Финал на сезон 6

• 30 686
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Апостолова имаш две деца  как може да ти го  сътвори това главата?

# 46
  • Ню Йорк
Само аз ли мисля, че сценаристите са садистични извратеняци?

Решили са да направят нещо невиждано до сега - да затрият всички герои само в 2 епизода Wink

# 47
Аз се чудя - тези хора не могат да не предвидят какво ще се случи като пуснат такъв епизод. Но въпреки това са решили да го направят. Много ми се иска да разбера каква им е била целта.

# 48
Защо? Искам да знам защо? За чий ви беше да го правите това?

# 49
  • София
Апостолова имаш две деца  как може да ти го  сътвори това главата?

Профирия

# 50
  • София
Искрено се надявам от Нова да не им платят за нов сезон. Нещастни некадърници.

# 51
Извинявам се, че нахълтвам в темата. По принцип само чета, но това, което гледах е Марианската падина..тия са не садисти..Изроди...Плаках с Ина и Тасев.. Сигурна съм, че всяка жена губила бебе плака заедно с нея. Нещастници! Това е филм за Бога, на кого му е нужен такъв реализъм. Филмите са, за да ни разтоварват от нелекото ни ежедневие. Просто това,което видях тази вечер беше...

# 52
Нямам думи и сили, какъв е тоя епизод? Нищо не може да ме зарадва вече до края на сезона!

# 53
  • Бургас
Без коментар.....
Думи нямам.....

# 54
  • Разпиляна във въображението
Да, Апостолова прекалява. Искрено съм възмутена. Това е такъв страх и болка!
Въпросът е има ли някой щастлив в този сериал?

# 55
  Не знам каква им е целта, но на мен вече не ми пука нито за Чакъров, нито за Цонев ,въобще всичко друго изглежда без значение пред трагедията на Ина и Боби ...

# 56
Коя е Апостолова? 🤔

# 57
  • Бургас
Най-добре ще е да приключат с филма. Няма нужда от нов сезон!
Да дадат шанс на други сценаристи и друг нов сериал!

# 58
  • Където морето целува небето...
И аз ще си позволя да се намеса, въпреки че само ви чета от началото на сезона. Филмът се гледа и от бременни. Тежко е! Ами да сложат едно предупреждение поне. Това беше жестоко! Поплаках си... Сега има да го мисля...
След това с Огнянова не мислих, че нещо ще е толкова ужасно, но те надминаха себе си.

# 59
Сценарият удари ново дъно! Рядко гледам напоследък, сто пъти съжалих че пуснах този епизод! Отвратителни изроди. Абсолютна пародия на сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт