Откраднат живот • Анатомия на гнева • Финал на сезон 6

• 30 691
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Да,на мен много ми хареса тази в момента когато Христо оставяше на Кая бележката в шкафчето в съблекалнята.
И на мен ми липсва вече сериала.

# 721
  • тук, на мястото си
Гледахте ли интервютата на част от артистите при Гала? Участват в кампания за даряване на кръв,  Васил Бинев  вече беше дал и като го питаха защо, той отговори, че  Иво Фотев лежи в болницата и имал нужда от кръв за да  оздравеел и той лично много щял да се радва на това. Предавам го с мои думи,  не дословно.

# 722
Бинев и той изглежда притежава голямо чувство за хумор Wink
За съжаление не съм ги гледала при Гала.

# 723
Сега да се включи някой да го обвини, че помага на този гадняр Фотев 😁

# 724
  • Там,където се събуждам щастлива.
Валерия, къде ти е чувството за хумор? Simple Smile

Миналия път изгледах отново първи сезон и сега се чудя дали да продължа с втори, четвърти или пети...Не ми се гледат само отделни серии. Вие ще гледате ли нещо старо?

# 725
Ето нещо от Ирина за инициативата, текста предполагам е от нашата Диана

Да питам, че сме на края на темата - пускат се теми както до сега, нали, въпреки, че няма епизоди?
Предложения за анкета? Зорница и Марио май единствени остават с отворена история, ако искате да бъде за тях?

# 726
  • София
Ванилия, предлагам за нова анкета да изчакаме да излезе информация за каста за новия сезон, тогава мисля ще е интересно с предположенията.

# 727
Ще пускаш теми, разбира се ако ти се занимава. Все ще намерим за какво да пишем, някой нещо ще прочете, чуе, види.
На мен не ми липсва сериала. Толкова съм недоволна от финала, че още го мисля. И не ми минава яда към сценаристите и се чудя, колко трябва да си объркан, за да сътвориш такива гадории с Ина и Зорница. Последните два епизода бяха ужасяващи за мен.

# 728
  • тук, на мястото си
Ванилия, по-добре да си продължи тази тема за да можем да си говорим за всички.

# 729
Може в анкетата да се пита кой сезон до сега сте гледали с най- голям интерес.

# 730
Ванилия, по-добре да си продължи тази тема за да можем да си говорим за всички.

Няма как, темите се заключват на 50-та страница.
То иначе пак си се обсъждат всички актьори и герои, моето предложение анкета да бъде за Марио и Зорница, защото за тях имаше най-много обсъждане дали ще ги събират или не, останалите горе-долу са ясно на къде вървят.

Но предложението за най-интересен сезон е добро, пък тях ще ги оставим за понатам.

# 731
  • Разпиляна във въображението
Някак не ми се иска, лично на мен Simple Smile , анкета за Марио и Зорница. Много ме е яд, още ме държи.

# 732
И на мен ще ми липсва, не че не се дразнех на макс, но сега в 8 какво да гледам... Явно ще се мъча с Червшката на тортата, няма начин... Вечер хич не ми се четат субтитри или да слушам чуждоезични сериали..  Колкото и да ме натоварва понякога ОЖ, също и си отпочивам с него... Странна работа 😁

Дали по някоя Тв не повтарят старите сезони?

# 733
В Черршката иначе тази седмица ще бъде Мишева.

А старите сезони преди май по някоя Диема ги даваха, но не съм сигурна и дали още ги дават.

Не ми се занимава и на мен с чужди сериали, пък чакаш да излезе епизод, после да качат субтитри и т.н. мързелива съм станала в това отношение и чакам да ми пуснат по ТВ наготово 😀

# 734
  • София
Има много по-качествени сериали по много телевизии и платформи.
На мен не ми липсва ОЖ и ще се радвам да го канселират, защото това заслужават. Или в краен случай да пускат по един нормален сезон на година както се прави и да е издържан. А не да ми пускат някакви изсмукани между пръстите сапунки по 100 епизода.

Общи условия

Активация на акаунт