Спечелете зимна грижа за ръце и тяло от SNB Professional

• 10 260
  • 350
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Бих искала да пробвам SNB Предпазващ крем за ръце и тяло Ябълка и Канела.
SNB Лак за нокти ЕЛЕНА.

# 301
  • В Балкана
Тази зима един от най-използваните ми кремове за ръце (ползвам по няколко едновременно), е предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на ябълка и канела. Станал ми е любим! Бих опитала и предпазващ крем за ръце и тяло Портокалов цвят с топли, флорални нотки.
А декември е червено и блещукащо червено Blush  Затова и лакът е такъв - SNB Искрен.

# 302
  • Пловдив
Харесах си предпазващия крем за ръце и тяло с аромат на ябълка и канела и лак за нокти Венера

# 303
https://starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938115776/
Бих изпробвала този аромат,  както и лак за нокти SNB Лак за нокти АЛЕКСАНДЪР 15 мл код: NLC07

# 304
Избирам крем с аромат на Ябълка и канела с празнични нотки , и лак за нокти NLS20 Simple Smile

# 305
- Крем с аромат на портокалов цвят с топли, флорални нотки
- Лак за нокти КРАСИМИР - Код: NLT24SNB

# 306
Бих искала да пробвам SNB Предпазващ крем за ръце и тяло Лилия и SNB Лак за нокти ЯВОР Nature Sparkles

# 307
Защитен крем с ябълка и канела изглежда страхотно, а от лаковете - Васил и Велика Simple Smile

# 308
  • София
Винаги имам нужда от крем за ръце и бих избрала
Предпазващ крем за ръце и тяло 100 мл от серия "Зимна грижа" на SNB Professional  Джинджифил и Върбинка
и като допълнение SNB Лак за нокти ВАСИЛ

# 309
Лайм със свежи цитрусови нотки

# 310
Харесах SNB Предпазващ крем за ръце и тяло Джинджифил и Върбинка и лак Благовеста. 🤗

# 311
  • Пловдив
NLP01 е цвят точно по мой вкус. Него бих желала да имам и да съм зашеметяваща на празниците. Бих желала и крема с ябълка и канела. Обожавам SNB Professional, всичко което съм имала на марката е било с високо качество.

# 312
Избирам най-зимния и коледен аромат - Предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на ябълка и канела. От лаковете - Слава.

# 313
Бих искала да опитам Предпазващ крем за ръце и тяло от серия "Зимна грижа"с аромат : Ябълка и канела с празнични нотки -все пак идват празници!
А бих искала да заблести маникюрът ми с SNB Лак за нокти ЦВЕТАН 15 мл.

# 314
  • Русе
Избирам SNB предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на портокалов цвят и лак за нокти SNB Искрен.

Общи условия

Активация на акаунт