Спечелете зимна грижа за ръце и тяло от SNB Professional

• 10 260
  • 350
  •   1
Отговори
# 315
От серията"Зимна грижа" на SNB Professional предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на Джинджифил и Върбинка. И лак за нокти Елица.

# 316
Бих искала да опитам SNB Предпазващ крем за ръце и тяло Ябълка и Канела а за маникюра си избирам лак за нокти Дарина

# 317
Бих се радвала да пробвам SNB Предпазващ крем за ръце и тяло с аромат на джинджифил и върбинка. Хареса ми много и лак за нокти ЦВЕТАН.

# 318
  • русе
Зимата за мен няма по-любим аромат от ябълка и канела,а лакът който харесах е Анастасия.

# 319
Бих желала да пробвам крема с портокаловия аромат и цветчета, а от лаковете си харесах Благовеста

# 320
  • София
Ябълка и канела с празнични нотки и лак за нокти Велислава

# 321
  • sofiq
Бих избрала предпазващ крем за ръце и тяло Портокалов цвят и лак за нокти АЛЕКСАНДЪР.

# 322
  • Велико Търново
Харесах си предпазващ крем с портокалов цвят и лак за нокти Диляна

# 323
  • София
Не съм използвала продуктите на SNB до сега.
Предпазващ крем за ръце и тяло Джинджифил и Върбинка звучи много интригуващо, с удоволствие бих го тествала. Хареса ми и Лак за нокти БЛАГОВЕСТА - много нежен цвят.

# 324
С удоволствие бих използвала предпазващия крем с аромат на портокалов цвят както и лак за нокти Елица.

# 325
Бих пробвала крем за ръце и нокти с  аромат ябълка и канела с празнични нотки и лак за нокти Анастасия.

# 326
Бих искала да пробвам крема с аромат на портокаловия цвят и SNB Лак за нокти ВЕНЕРА

# 327
Бих избрала -  Предпазващ крем за ръце и тяло Ябълка и Канела и Лак за нокти Aтанас.

# 328
SNB Предпазващ крем за ръце и тяло Портокалов цвят и лак за нокти Янаки Simple Smile

# 329
  • 1st floor
Избирам предпазващ крем за ръце и тяло 100 мл с аромат на Лайм със свежи цитрусови нотки и лак за нокти Далия. Обожавам цитруси и червен лак за нокти!

Общи условия

Активация на акаунт