Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 843
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
утре ще чета постовете по сериала, че нещо ме боли глава Tired
Али Heart Eyes споко, голяма скука е
ще ви информирам-за актриса, актьор и двойка Peace

# 121
  • София
https://www.canlitvizle.plus/teve2?fbclid=IwAR0CnwPflw6k4_A755GL … R8HQ-f4UzdbSqQEac
 тук е златната пеперуда

Откъде я изкопаха тази кобила, а за тоалета й просто нямам думи

# 122
Красивата Башак

# 123
  • София
Много е хубава. Дано е щастлива.

# 124
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Еее, колко много сте писали, не може да ви изчете човек! Браво, много интересни постове.

Хареса ми и на мен серията, за съжаление чак като я изгледах на руски, видях, че е готов преводът и на български.
Доста интересно се заплита историята, но и много сюжетни нишки захванаха. На мен лично най-интересна ми е засега тази с Керем. Не че на Кадир не е интересна историята, но някак по-ясно и предвидимо е там, заради предварителната информация, а и заради това, че първите серии предимно това нищим.

Едно съвпадение и със сестрата и на мен би ми дошло в повече.
В повече ми идват и побоите. Не ми стана ясно защо заради половин бутилка уиски 5 души помляха Керем почти до смърт. Удряха ли, удряха в захлас, здраво място не остана по него. Чак толкова жестокост и освирепяване заради една неплатена сметка...Ще речеш, че той им е смъртният враг или че най-малкото е убил любими техен човек. Но явно трябва да свикна с кръвта и жестокостта, вече във всяка серия има поне по една такава сцена.

Не мога и аз да разбера защо това, че Кадир не е съумял да опази семейството на Вели, го е превърнало в такъв враг. Ами можело и обратното да се случи - Вели да не може да опази семейството на Кадир. Служба е това, с криминален контингент се работи, всичко може да се случи. Че чак пък да му отмъщава...И то така жестоко. Другото, което не мога да разбера, е защо се е превърнал от полицай в престъпник?
Любопитно ми е защо Демир се е захванал с Белма - не ми прилича на влюбен в нея. Тя каза, че той искал да е на мястото на Селим - но едва ли заради нея, Джемре е и по-хубава и по-млада. по-убедително е да е  заради парите и властта.  
Джемре също не ми изглежда влюбена в Демир.

Къванч се справя много добре с ролята, и останалите са добри. Алперен също много ми харесва, но и русият, който играе Якуп, прави много свеж образ.  

# 125
най-добра комедия
Птичките

най-добър комедиен актьор- Джан Яман

комедийна актриса-Демет Йоздемир, браво, заслужава!!!! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 22:02 от Airra

# 126
Ирем и Улаш от Морето за двойка newsm44 любимиии Heart Eyes

Алии Heart Eyes Wink
Арас-най-добър актьoр!!!! newsm10

най-добра актриса
Йозге Йозпиринчи Peace

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 01:08 от Airra

# 127
Кате  Hug ами какво друго да кажа, освен, че майка ти е напълно права  Laughing И аз съм на мнение, че не е нужно хората да знаят всичко, дори и най-близките ти, какво остава за познати. Стига да не  лъжеш, разбира се. Ако някоя моя приятелка ми довери нещо, как ли пък не бих споделила с моя мъж например какво ми е доверила.Това не означава, че го лъжа, просто не е необходимо да знае всичко  Laughing
И в случая който обсъждаме не става въпрос за лъжа, а за запазване на довереното от близка приятелка. Ако Зейнеп е искала, щяла е да му каже на Кадир . Разбира се, ние не знаем все още какво му е казала и какво не, но предполагам не му е казала истинската причина.
Алинка  Heart Eyes прочела си ми мислите !  Hug Много ми хареса и това  bouquet
Цитат
Аслъ беше готова да си тръгне,нито е натрапила присъствието си,нито се е възползвала от липсата на Зейнеп.
Не се опитвам да дам определение на това между Кадир и Аслъ. Съгласна съм с всички от вас,че може да се нарече с различни имена. Но със сигурност обич имаше. И мисля,че щяха да бъдат щастливи в бъдеще. Докато Зейнеп не би била с Галип. Ето там виждам спасение от самотата,безмълвен съюз,но няма ли поне частица обич,няма шанс да се получат нещата.
Галип е негодник и мръсник,но отдавна преди Зейнеп да открие това,тя беше изстинала към него. Съвсем вяло разговаря с него в момента преди да прочете съобщенията.
Докато,макар и не страстни и изгарящи,но усетихме разликата в отношенията между Кадир и Аслъ.
Мисълта ми беше точно това- не мога да се съглася,че Кадир е направил компромис със себе си. Мисля,че той е вярвал в тази връзка.
Разбира се,предстои да разберем обстоятелствата,при които историята се е развила. Но за мен той имаше мечтаното семейство и беше вложил в него всичко,на което е способен.
И аз май няма да догледам Пеперудите, то пък и какво чакам да видя да ме питаш  hahaha
Чакам фрага, ама и той кога ли ще излезе  newsm78
Онли  Hug Кети  Hug много е хубава, да  Heart Eyes
Светле  Hug  bouquet
Айре  Heart Eyes благодаря!  bouquet
Еее, браво, че дадоха Пеперудата на Арас! Заслужава момчето!  bouquet

# 128
много се радвам за Арас!!!!

и за тия двамата Heart Eyes

и за Демет Peace

Simple Smile

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 22:11 от Airra

# 129
  • София
Мноооого пеперуди се раздадоха.
Важното е за всеки да има.
Не видях Башак, и за нея ли има? Сигурно съм я пропуснала.

# 130
най-добра музика-Тойгар/Чукур Heart Eyes
най-добър сценарий и режисьор-тия от Карадениз Peace

най-добър интернет сериал-Фи
Сера е потресаваща Laughing

Мноооого пеперуди се раздадоха.
Важното е за всеки да има.
Не видях Башак, и за нея ли има? Сигурно съм я пропуснала.

не. за какво да я награждават?? Wink
тя е нещо като домакин, защото работи за спонсорите Пантен Peace

# 131
  • София
Ахааа, това не го знаех.

# 132
Ахааа, това не го знаех.
.
мдам ...от 2011г.
от ИГ й

сега остава да ни пуснат и фрага Laughing Laughing

# 133
  • гр. Върбица обл. Шумен
Фенче, няма проблем, бе. Peace Хората са различни и постъпват различно. Споделих аз какво бих направила на мястото на героинята. Смятам, че така е правилно. Който и колкото да ме моли, колко и когото да обичам, не бих свързала живота си с мъж, който желае друга.

Лека, пеперудена!

# 134
Лека и от мен, момичета! Колкото и да ми се иска няма да мога да изчакам фрагмана! 

Аз лично съм  разочарована от пеперудите и отивам да ближа рани... 

До утре и спорна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт