Ехе, ще си имаме фрагман тази вечер, супер! 
благодаря за колажа, супер е!
И на мен Киво и Елка са ми екстра
Ама какво пък искат някои от Кадир и Зейнеп ? На тях раните им в душите още не са заздравели, каква любов си мечтаят да гледат още от сега ? Те добре, че поне започнаха да се усмихват
А любовта си е с тях, все някога ще ни я покажат, няма само да говорят за нея , търпение
Обратното би било странно, сега всичко си е тамам 
" В днешния бездушен и жесток свят се радвам, че хората като Къванч успяват да запазват в синхрон красотата на лицето и на сърцето си. Малките неща са показателни."

Нали ?
Намерил и този точно кой да обвинява, нещастника с нещастник, вбеси ми момчето не на шега 

за теб - двама любимци 

ууу, супер фрагман!
Пак ще е много интересно 
Да, че Кадир няма да стане лош е ясно. Ясно е, че ще надмине учителя си, доброто би трябвало да победи. Само не съм сигурна дали Вели има намерение изобщо да се променя. В интервюто нямам спомен Онур да е намеквал нищо такова, каза, че героят му заслужава именно това определение - отрицателен герой. Ще видим 
Душичката ми красива, още ми липсва ужасно, нищо, че ни изяде къщата, много мразеше да остава сам

...ама хората, които гледат дизита искат да гледат и ашк 

ами в бяла държава живееш, много бяла 

благодаря! 

така е, времето много бързо лети и не стига ...
Зейно ще даде Галип с удоволствие на Вели 
ставаш за сценаристка джанъм 
е, ще гледат ашк де, ама още е рано 
Някой го е пребил и него 

Пък и вече се разхожда с костюм повече, отколкото с якенцето
Ама аз си го харесвах и с него 

!
!
!
!!! Да е жив и здрав, затова се гордеем с него и му се радваме:)!
. Не си представям Бирдже с Киво, но никога не се знае
.
!
Ама какво пък искат някои от Кадир и Зейнеп ? На тях раните им в душите още не са заздравели, каква любов си мечтаят да гледат още от сега ? Те добре, че поне започнаха да се усмихват
А любовта си е с тях, все някога ще ни я покажат, няма само да говорят за нея , търпение
Обратното би било странно, сега всичко си е тамам 

). Но това е една дълбока, незабравима, изстрадана, истинска любов, неизменна част от същността им!!! Любов, която не толкова се вижда, колкото се усеща...!
!
! Подсещаш ме за началото на епизода, когато Вели каза на Кадир "sen iyisin". Аз това си го преведох като "добре си" (а не "добър си"). Целта на Вели е да измъчва Кадир, да го накара да бъде като него, т.е. да е нещастен и да страда силно като него (да се "влачиш, докато се смачкаш под краката на хората"), а не да бъде "добре". "Каквото и да е това, което те държи на крака, първо него трябва да премахнем." Вели познава Кадир много добре и знае: "ти си тук, но главата ти не е тук" и ще направи всичко възможно да разбере кой е в главата на Кадир и да го премахне.
!!! 

!
. Хубав и успешен ден на всички
!

Тогава съвсем ще ни избяга ашък-ът. Много ашк не е на ашк са казали хората.
То от трепане няма да остане време за друго 
ами така си е! И аз я усещам!
). Но това е една дълбока, незабравима, изстрадана, истинска любов, неизменна част от същността им!!! Любов, която не толкова се вижда, колкото се усеща...!
На този ден са започнали родилните мъки на Божията майка. На Игнажден, първият човек, който влезе в дома ви (нарича се "полазник"), определя каква ще е предстоящата ви година. Ако е добър, работлив, весел и т.н., такава ще е и вашата и обратното - ако е лош, мързелив, неприятен, ви чакат трудности. Тазгодишният ми полазник беше майка ми. Очаквам моята нова година да е наситена с труд и белязана с перфекционизъм.

Препоръчани теми