Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 78

• 52 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
 wavey wavey wavey

Нямах търпение на се върна в къщи и започна серията на руски до там от където я започнах на турски Laughing Laughing Laughing

Докато намеря къде да я гледам на руски без да ме питат коя , съм на колко години съм, какъв е телефона ми ,само за цвета на бельото не ме питаха Wink и таман да се откажа се срещем с .....
     Поздравявам ви с него.

И все пак намерих руски сайт който ме пусна без въпроси и му се отдавам за извесъно време Wink

А тук  виждам единствено  приятели.

И да попитам -кога е последният епизод  за 2018. newsm78 newsm78 newsm78

До по- късно Hug

# 526
Здравейте, милички Simple Smile!

Английски превод:

https://www.youtube.com/watch?v=XeQpuhBgECA&fbclid=IwAR0NGOz … 43FFKAjoi2dRdcAd0

И песента на майката на Кадир:

https://www.youtube.com/watch?v=BsAwmcOOuUs&fbclid=IwAR37xIF … _xN6aZ_wLSSuWki-M

Хубав ден Simple Smile!

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 20:59 от AniMae

# 527
  • София
Не ми стана ясно какво значеше това, че му дадоха пръстена и перличките на Аслъ. И какво значеше, че започва унищожаването на Кадир. Обвиняват го в нещо ли?  Къде са ги намерили? Надявам се Синан да ни осветли, защото на мен не ми стана ясно.
И кога най-после ще разберем кой е човекът на Вели в полицията. И как са попаднали в неговите ръце? Каква експертиза?  Какво става?

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 20:42 от Kethen ?

# 528
Момичета мерси, че сте минали през темата, мерси за споделеното bouquet
с Фенка Heart Eyes имаме скромен принос към превода Wink
за сериала не ми се пише днес
оставям нещо за настроение

приятна вечер Hug

# 529
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета,благодаря за споделеното!
Предварителни благодарности и на нашите момичета,взели участие в превода!

За обеците на Аслъ,които Кадир получи,как го разбрах аз: Вели се обади на неговия човек в полицията(който продължава да ми звучи като с женски глас,въпреки устройството за промяна) и нареди да атакуват Кадир емоционално.
Според мен,човекът работи в полицията,това е ясно,има достъп до вещите на загиналите при атентата,успя да ги присвои и съответно изпрати на Кадир.

Дива, Flowers Hibiscus
Далеееч съм да търся оправдание за Вели. Няма такова. При каквито и обстоятелства да те постави животът,никой няма право да отнема живота на друго човешко същество. Никой няма право да наранява друго човешко същество.
Любопитно ми е,защото Вели непрестанно повтаря за слабостта,която носи привързаността към семейство,към близък човек.
Тук точно идват моите въпроси.
Минава на тъмната страна,докато семейството му е живо.
Загиват при нещастния случай.
След това следват събитията,които го отвеждат в затвора.
Каква точно е била неговата слабост и как му е навредила?
Какво е участието на Кадир,че Вели е толкова обсебен от него?

Радвам се,че отрицателният герой е толкова интересен и реално действието е свързано с него. Защото много често се преекспонира значимостта и присъствието именно на злодеите,които са недосегаеми,неприкосновени,което лично мен ме дразни.

За майката на Кадир не научихме кой знае колко много повече,освен че има хубав глас.
Мислех си,кое е по-жестоко,да оставиш дете в сиропиталище без никаква надежда,че родителите му ще го потърсят,или да му оставиш такава,която обаче колкото топли,толкова и боли?!
Като че ли клоня повече към второто...
Затова и за тримата-Кадир,Зейнеп,Аслъ “софрата” символизира дома,щастието,семейството.
Те нямат модел на подражание,нямат пример за семейство. Зейнеп е била част от такова,но и при нея е останала голяма празнина от чакането толкова години баща ѝ да се появи.
Да свиеш гнездо за тях е да имаш някого,за когото да приготвиш трапезата вечер и съответно някой,който да ти приготви трапеза.

# 530
Здравейте!
Айре Heart Eyes Фенче Heart Eyes
Благодарности момичета! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Приятна вечер!

# 531

Айре  Heart Eyes и аз намерих нещо за настроение  и продължавам да си гледам на руски и си чакам спокойно на  б-ки  серията;

Тази вечер е може би малко за почивка и затова е  по- кротко при нас .Но и утре е ден .

# 532

Айре  Heart Eyes и аз намерих нещо за настроение  и продължавам да си гледам на руски и си чакам спокойно на  б-ки  серията;

Тази вечер е може би малко за почивка и затова е  по- кротко при нас .Но и утре е ден .

ооо усмихна ме и с двете снимки Heart Eyes
особено с Кивовата плезенка Simple Smile

сега излезе тоя Джесур Wink

Тони Hug
Алинка Heart Eyes
Ани Hug, благодаря за песента, сега я видях bouquet

Последна редакция: пт, 21 дек 2018, 22:36 от Airra

# 533
Сладурки, благодаря на всички ви!  bouquet
Кети  Hug аз поне така го разбрах - Вели искаше отново да подлуди Кадир, за това каза - Да започнем унищожаването на Кадир  ooooh! Даа, обаче Кадир вече не е същия ... Мисля, че информаторът на Вели е полицая, който даде обиците на Адем  newsm78 Беше с телефон в ръка и даде пакетчето на Адем почти веднага след разговора на Вели по телефона ... Може и да бъркам, де, ще видим  Thinking
Алинка  Heart Eyes много ми хареса коментара ти, благодаря!  bouquet
Айре  Heart Eyes Себи  Heart Eyes Тони  Heart Eyes bouquet
Лекинка с този страхотен клип!  Hug

# 534
  • София
Добре де, а няма ли някой полицай или шефът да се сетят да попитат откъде аджеба дойдоха тези обеци?  Кой сложи телефона в чекмеджето на Зейнеп?  В къщата й бяха Адем и младата полицайка. Значи е един от тях двамата. Толкова ли е трудно да се сетят? Кадир изнесе цяло представление, обяснявайки за обеците на цялото управление, а защо не проучи откъде са дошли? Пак започват да правят полицаите на глупаци. Това адски ме дразни, защото заедно с тях и ние гледаме като глупави.
Кой каза, че песента я пее майката на Кадир? Може би текста го е развълнувал и той е решил че това е песента на майката.
И мисля, че семейството на Вели не загива при нещастен случай. Те са целенасочено избити. Може би Вели е пратил Кадир да ги пази, но той е закъснял или е трябвало да се обади да поиска помощ, но той не го е направил по някаква причина. Надявам се да научим в следващите епизоди. Явно сценариста и режисьора са решили да ни дават на час по лъжичка.  И аз имам съмнения, че младия помощник на Кадир е предателя, но просто не ми се иска да повярвам. Изглеждат толкова предани и двамата..

# 535
  • Ruse, Bulgaria
Сблъсък 5. Епизод - Бг Субтитри

Превод: SINAN MUSTAFOV & MELEK TEAM- ТУРСКИ СЕРИАЛИ

Приятно гледане!

http://turskiseriali.net/2018/12/21/%d1%81%d0%b1%d0%bb%d1%8a%d1% … 1%82%d1%80%d0%b8/

https://cloudvideo.tv/xp0jrowm6n8u.html

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 01:15 от Sinan Mustafov_397437

# 536
Айра и Фенчето участват в превода на епизода  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 537
Айра и Фенчето участват в превода на епизода  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тери Simple Smile
вече се пофалихме...все пак ни е за сефте Wink Wink

Синан, мерси bouquet
ама на мен втория линк не ми зарежда Thinking

и пак Благодаря на екипа за скоростния превод!!! smile3525

smile3524

# 538
Благодаря за превода на целия екип! Страхотни сте!

Не съм по анализите, за това накратко Kissing Heart  епизода много ми хареса, много!
От Туитър...Специални благодарности към сценариста!

Emeklere sağlık 👏👏

# 539

Добро утро милички Hug Hug Hug

Май всички са гледали до късно преведения епизод и са възхвалявали огромния труд на Сенан  Heart Eyesи компания и нашите любими Аиренце  Heart Eyes Hug и Фенчето Heart Eyes Hug .

Огромно БЛАГОДАРЯ newsm51 newsm51 newsm51

И аз се успах и сега отивам да доглеждам серията .а после и да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт