Трепет Коледен ни завладява, а подаръчето МАЙско шава, шава!

• 33 694
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
И с предната бременност и сега използвам лактацид, серията за бременни. Има го във всяка аптека.
Ползвам също Лактацид, но е обикновен, а този за бременни дори не бях го виждала. Купих си също Гинексид пяна, много е хубава, и в резерв - Роже Кавайе за ежедневна употреба. Казах ли, че козметиката ми е мания ☺🙈

# 106
  • София
Важно е да е за бременни, защото е с различно ph. Но не е задължително да е точно лактацид разбира се:)

# 107
Видях в нета, че и на марката Maternea има специално за бременни. Ще обиколя аптеките и което ми попадне първо, него ще взема.

# 108
  • София
Предполагам много марки имат серия за бременни, но аз от много години използвам лактацид, та не съм и разглеждала нищо друго.

# 109
Момичета, видях, че някои от вас се следят и ще раждат в Щерев. При кой лекар се следите,аз съм при д-р Милчева.

# 110
  • София
Аз не съм решила още, вероятно и аз ще съм при Милчева. За сега съм била само при Михайлович  веднъж.

# 111
Момичета, видях, че някои от вас се следят и ще раждат в Щерев. При кой лекар се следите,аз съм при д-р Милчева.

При Арабаджи🌸

# 112
Здравейте момичета 😊 Днес бях на консултация с акушерката си и тя ме пита дали искам да отида на акупунктура,много помагало при раждането. Ходело се след 28 г.с. Общо май 4 процедури . Идея нямам как е и дали наистина действа добре. Та някоя от вас ходила ли е или да са и казвали да ходи?
Една приятелка ходи ама не забеляза разлика между раждането след това и предишното. На мен ми предложиха в 38 седмица като метод да се предизвика раждане. Бебето беше голямо и ми предизвикаха раждането с медикаменти - алтернативата беше да пробвам с акупунктура преди това, но беше скъпо и не много сигурно като процент на успеваемост. 28ма гс ми се струва доста рано. Не бих го правила преди 36гс -ако действа пак имаш време за 4 пъти, а ако стане нещо не както трябва - вече ще си в  седмици когато е безопасно да се ражда

# 113

При Арабаджи се следя

# 114
Момичета ПКК и урина само 2 пъти ли се пускат по ЖК? Не се ли пуска и накрая също? Забравила съм вече, а два пъти вече съм направила и мислих, че пак има към края...

# 115
Аз мисля, че е 2 пъти, като имат давност 6 месеца, ако не се лъжа.. Затова 2рия път го правят около 5ти 6ти месец, та да има давност за раждането, което е странно за мен. То за няколко дни може да има промяна в урината, пък какво остава за месеци... Не знам...

# 116
И аз така знам - един път в началото и се повтаря изследването в 5-6 месец. Аз ще си го правя другата седмица и мога да попитам дали се прави още веднъж преди раждането.

# 117
Яснооо. Странно е наистина, за тия 4 месеца може всичко да излезе знае ли се...

# 118
То ПКК, урина, глюкоза и желязо общо са около 20лв, ако си ги направите просто някъде платено. +/- някое левче, зависи от лабораторията, а може да искате и едно направление от личния. Ако ще ви е по-спокойно пускайте по-често Simple Smile
За съжаление доста други и то скъпи изследвания касата на поема... аз например съм пускала някои хормони, щитовиден пакет (2 пъти вече), витамини (над 130лв), всички фетални, ехо всеки път, доплери... та едно ПКК ми звучи като песен Simple Smile

# 119
Аз съм при Др Коновалова в Щерев Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт