Трепет Коледен ни завладява, а подаръчето МАЙско шава, шава!

• 33 688
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • София
В началото и аз перях отделно бебешките, сега всичко ми е заедно, но все още използвам бебешки препарат. За всички..не знам защо, просто навик.

# 91
И ние сме с котка, та ще видим дали ще се получат нещата. Не мислим за варианта да се разделяме с котката, но неискам да се заричаме😊Ако се наложи, може би ще опитаме варианта някой да я гледа за определен период и после пак да си я вземем, знам ли?Другата седмица съм на втора ФМ и нямам тъпение да видя малчо💙

# 92
Момичета, някоя от вас правила ли е междинната ФМ 16-18 седмица? Ако сте я правили, за нея взема ли се отново кръв? Чета различни неща на различни места и се обърквам.

# 93
Здравейте! Вероятно подравняване с въпроса си, но вече се замислям за раждане! Насочили ли сте се към някоя болница(става въпрос за София)? Има ли някоя от Вас с по актуална информация, че моята е от преди 11години.. Simple Smile

# 94
  • София
Аз ще раждам в Шейново. Преди година и осем месеца родих там, доволна съм, без избор на каквото и да е. Доволна съм и от отношение и от грижи и от храната и тн.

# 95
Аз не съм била на междинна, но сега преди втората пак имам назначени изследвания ПКК, урина и глюкоза. Не знам има ли общо с фм 😁Ще се радвам и аз по-запознатите да кажат.
Относно раждането, съм си избрала Щерев. Ако не дай Боже, се наложи нещо по-рано поради евентуални обстоятелства, бих отишла в Токуда.

# 96
Момичета, някоя от вас правила ли е междинната ФМ 16-18 седмица? Ако сте я правили, за нея взема ли се отново кръв? Чета различни неща на различни места и се обърквам.

Аз я правих и не ми взимаха кръв.
stellc и на мен ми пуснаха нова ПКК и урина, още не съм ги направила. Преди два месеца като ме записа на Жк доктора пак пускахме. Незнам явно така се прави...

# 97
Аз съм решила в Тина Киркова, защото ми е най-удобно като адрес и се надявам там да работят специалисти.

# 98

Аз я правих и не ми взимаха кръв.
stellc и на мен ми пуснаха нова ПКК и урина, още не съм ги направила. Преди два месеца като ме записа на Жк доктора пак пускахме. Незнам явно така се прави...
.

Така е, ПКК и урина се пускат на първо посещение при записване за ЖК и след това в пети месец се повтарят, това е по здравна каса. Включени са и 2 бр. УЗ, микробиология, цитонамазка и ако се налага изследване на антитела при кръвногрупова несъвместимост и допълнително кръвно-захарен профил при фамилна обремененост с диабет - пак по ЗК, като в тези случаи се полага и по едно допълнително УЗ изследване, искайте си ги, ако ви се полагат.

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 06:48 от Layla_D

# 99
Аз се следя в Щерев и мисля и там да раждам живот и здраве.

# 100
  • София
Ходих на ФМ в 17 с. Кръв не съм давала.
Била съм на 2 ЖК и двата пъти ми взеха кръв и урина( добре че не бях яла), а само първия път ми взе микробиология.
Сега мисля да раждам в Надежда. Преди 9 г. родих в Т.Киркова. Мога да разкажа впечатления, но мн време е минало, може да е различно сега 😜

# 101
Айде и аз да се запиша Simple Smile Хубаво настроение и весели прзници на всички Simple Smile

# 102
Привет момичета,

Може ли някой да ми препоръча интимен гел за периода на бременността и откъде си го купувате?

# 103
  • София
И с предната бременност и сега използвам лактацид, серията за бременни. Има го във всяка аптека. Попринцип и по големите магазини се предлага.

# 104
Здравейте момичета 😊 Днес бях на консултация с акушерката си и тя ме пита дали искам да отида на акупунктура,много помагало при раждането. Ходело се след 28 г.с. Общо май 4 процедури . Идея нямам как е и дали наистина действа добре. Та някоя от вас ходила ли е или да са и казвали да ходи?

Общи условия

Активация на акаунт