GoT 32 - Not today..

• 43 849
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • Вестерос
И според мен бран

# 286
И аз мисля, че имат да уреждат сметки с Бран.
Може и малкият Сам да има някаква роля - все пак той "принадлежи" на Нощния крал, я Джили и Сам му го откраднаха. Simple Smile

# 287
  • Дивата природа
...Актьорът, който играе Нощния крал, споделя ,че героят му има за цел да убие точно определен персонаж и ще разберем кой е той. Също и че ще има сцена, подобна на сцената в Хардхоум, когато се гледат в очите с Джон, и той си вдига ръцете и мъртвите се раздвижват. А сцената ще бъде още по-въздействаща и по-силна...

^1800x2560.jpg
(in English : ) Цялото интервю ew.com/Night-king_Got
+ размисли & страсти
Скрит текст:

Stuck Out Tongue . $ . : на НВО кат' липсва стр, грешка 404 е няколко варианта и с ИнТ:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 10 мар 2019, 12:04 от Gloripeace

# 288
Преди доста време бях споменала за теория, че Церсей ще докопа Санса - ще прати да я отвлекат. Тогава ми се стори твърде пресилена.Основаваше на няколко реплики в сериала ("Никой не може да ме предпази" - Санса към Джон; "Ако Церсей иска някой Старк, да дойде тук да си вземе." - Санса към Бриен; "Имаш нужда от по-добри защитници" - Аря към Санса. И една реплика на Церсей, че има нещо нейно, което са й откраднали и тя си го иска, а Санса беше възприемана като собственост на Короната.
Те двете имат наистина сметки за уреждане и би било интересно да ги съберат.

В трейлъра виждаме Церсей доста доволна от нещо. Защо да не е пратила Златната дружина в Зимен хребет под предлог, че ще помагат в битката срещу Найткинга, а целта им е да докопат Санса и Церсей да има оръжие да извива ръце, ако живите победят? Девид Нътър сравнява 8 сезон с Червената сватба, ама още по-грандиозно. Софи в интервютата си взе споменава опасности, предателства, обрати.

# 289
  • Вестерос
Според мен е доволна като е разбрала за нападението над ЗХ. А нещастна, защото се е омъжила за Юрон.

# 290
  • HH
Ако ще има подобаваща сватба, дано Церсей е булката.

# 291
  • Варна
Ако ще има подобаваща сватба, дано Церсей е булката.
Мммм... даже може загубата на детето да не е случайна, а работа на младоженеца. Thinking

# 292
Много искам да си купя новия брой на Entertainment weekly, излиза на 13/03... В България надали ще го намеря. Някой ще поръчва ли от UK? Да направим комбина?

# 293
И аз го искам.
Толкова го хвалят този сезон всички актьори, че ме хваща страх да не се разочаровам.

# 294
  • София
Ако има кой да поръча EW, аз също бих се включила Simple Smile

# 295
  • Дивата природа
^^^Седмично забавление: ако НЕ държите да е хартиено/печатно издание - може да си поръчате дигитално/електронно! И нали знаете, че това е медийно списание, като ще има едва няКолко ИнТересни странички? Ето пример с

Entertainment Weekly - November 9, 2018 (preView):
https://www.magzter.com/preview/12424/311812

ALL Got pages?
http://lena-headey.net/gallery/thumbnails.php?album=1191

+ харесвате => купувате Stuck Out Tongue . $ . ;Да имате Други броеве:
Скрит текст:

***то и в ютюб качиха *ново* видео:

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 21:12 от Gloripeace

# 296
  • Варна
Знае се вече продължителността на епизодите.
Епизод 1: 54 минути
Епизод 2: 58 минути
Епизод 3: 60 минути
Епизод 4: 78 минути
Епизод 5: 80 минути
Епизод 6: 80 минути

# 297
Пак ни излъгаха... Очаквах по-дълги епизоди...

# 298
  • София
Значи най-чакания епизод с уж невижданата в историята битка само 1 час, а после простотиите около ръбестия трон по 80 мин.  Confused

# 299
  • София
Много мразя, като почнат със суперлативите и саморекламата, но при подобни високобюджетни и супер популярни филми и сериали явно е неизбежно...
Обикновено след това оставам разочарована, но затова най-добре да не чете и да не гледа никакви интервюта човек.

Както уж невероятен Юрон щяхме да гледаме и да ни скрие шайбата... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт