GoT 32 - Not today..

• 43 875
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • Чужбина
Еее Ева Грийн е за Мелисандра Grinning
Да, но Карис ван Хоутен си е най-добрата Мелисандра.

# 466
  • София
Скрит текст:
За мен Денерис е най-слабият им избор - нито лице, нито телосложение и ръст, което за съжаление не се компенсира от актьорските умения на Емилия. Тя може и да е прекрасна личност, но това не стига.

Прилича на детенце и в драматичните моменти, когато трябва да излъчва сила изглежда нелепо. Джора и Дарио пък заприличват на педофили покрай нея, ама това айде може и да мине за нормално за нравите във филма.
Другите моменти, които ми вадят очите са:
Хал Дрого си стопи златния пояс в казана за готвене. Златото се топи при над 1000 градуса и е абсурдно да го стопи така.
Когато стопиха меча на Нед за да направят два по-малки. Мечовете от валирианска стомана се правят от два или повече вида стомана, които се изковават на слоеве и това си личи по шарката върху остриетата. Там ги стопиха и ги отляха в две форми, а при стапяне тази многослойна структура се превръща в непотребна сплав.
С какво палят огън да горят труповете на север от вала като там нямаше кьораво дърво, а само скали и лед.
Ама няма такъв измислен филм, нали?
На всичкото отгоре някакви дракони и зомбита се мотаят през цялото време... JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Но признавам, че топенето на метал в казана беше супер нелепо. Не зная дали и калай биха могли да стопят така.

Да ме прощавате, но фен кастът ви не струва. Не бих заменила никого от актьорите с нито един от посочените от вас. Sunglasses

# 467
Олово и калай биха могли да стопят така, ама дори и за тях няма да стане толкова бързо. Иначе драконите и зомбитата са към магическата част от филма докато останалото е докарано с доста голям реализъм и тези пропуски някак се набиват на очи.

# 468
  • София
Моето семейство сме големи фенове на Денерис, много я харесваме. Нито една от предложенията ви за заместничка не ми допада 🙃 Днес в На кафе имаше запис от интервю с нея, в което разказваше за мозъчните си проблеми. Била феномен в медицината, чак ми е невероятно, че едновременно с такова тежко състояние е успяла да си продължи участието. Както и да е, отплеснах се. Тааа каза, че като са и дали сценария за последния сезон и го е прочела е избягала сама на някакво място и е плакала с часове. Демек, много ще се реве. Според мен също всички ще умрат.

# 469
  • Чужбина
Според мен също всички ще умрат.
И според мен всички ще умрат. Но се надявам някой да остави поколение за трона.

# 470
Не, накрая трябва да останат Бриен и Тормунд и да се вземат, останалите са маловажни.

# 471
Не, накрая трябва да останат Бриен и Тормунд и да се вземат, останалите са маловажни.
Скрит текст:

Любимият ми техен момент Joy

# 472
  • Бургас

Много ги харесвам, но не би. Иначе е най - чистата любов от страна на мъж в този филм.
Как само разказваше на Хрътката за нея Simple Smile
Но ще допрепуска спящия със сестра си и всичко заминава.

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 10:02 от MeMyselfI

# 473
Аз харесвам Емилия Кларк, харесва ми и как играе, просто ми е  харизматична и от там няма значение, че не е супер слаба, стройна, или че не са й просветлили веждите. В началото нали й ги изсветляваха, по- странно ми изглеждаше, видимо бяха неествествени.
От фен предложенията и аз нищо не харесах, но Ева Грийн бие всички за неподходяща в моите очи. Grinning
Честно казано толкова съм свикнала с всеки един от каста вече, че никого не бих сменила. Единствено стария Дарио бих върнала. Grinning Но и аз четох книгите, след като започнах сериала. Ако беше обратното и имах въображаема представа за героите, може би нямаше да съм доволна напълно от каста.

# 474
Сестрата на Дакота- Ел Фанинг според мен е с идеална визия за Денерис.
Тук са я фотошопнали като Данито:
Скрит текст:

това момиченце не ми вдъхва царствена осанка. А и й липсва леко дивашкия вид за племето.
Книжната Денерис си е момиченце, затова и по подобен начин си я представям. Дали актьорските заложби на актрисата са и достатъчни, за да пресъздаде образа  - нямам идея.

# 475
  • София
Е, първите сезони Емилия го докарваше на момиченце. Все пак минаха години оттогава, а и не е възможно някакво малолетно девойче да сложат...
И според мен се представя прилично с актьорската игра, иначе е голяма лигла и по интервюта много ме дразни. Но ако това е нейният начин да се справи с житейската си ситуация и някакво заболяване, нямам против.

# 476
  • Вестерос
Аз не давам предложение, а че на база КНИГА така съм си я представяла АЗ героинята Grinning Grinning

Аз Емилия си я харесвам, както вече писах.
Според мен и тя и Джон са пътници и ще има бебе за наследник.

# 477
  • Чужбина
Според мен и тя и Джон са пътници и ще има бебе за наследник.

И на мене така ми се дава Stuck Out Tongue

# 478
  • България
Да, но Карис ван Хоутен си е най-добрата Мелисандра.
Съгласна съм, Мелисандра е добре подбрана.

Моята представа за героите е единствено от сериала. Книгата ще прочета, само ако финалът ми допадне. Толкова томове за избити грои няма начин да прочета Simple Smile.
Няма как да угодят на всички, но образът на Денерис далеч не е на някаква малка лигла, а на доста кръвожадно и амбициозно същество.
Интересна ще е реакцията ѝ, когато разбере за Егон Таргариен Laughing. Или би трябвало да е интересна.

# 479
  • Чужбина
Моята представа за героите е единствено от сериала. Книгата ще прочета, само ако финалът ми допадне. Толкова томове за избити грои няма начин да прочета Simple Smile.
Мене пък точно това ме кефи. Това са най-запомнящите се финали.

Хепиендовете са ми скучни.

Надявам се, че няма да затрият Варис още в първите епизоди. Дано да го ликвидират в последния, че да го гледам повече.

Белиш ми липсва много!

Общи условия

Активация на акаунт