GoT 32 - Not today..

• 43 724
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Аря що тъй гледа Джон...

От последните интервюта на Мейси:
“It’s not often you see a character siding with Sansa who’s not manipulating her,” Williams notes. “Last season it was really tough for Sansa because Jon was thinking with his penis and it kind of made Sansa look bitter. This season you see Arya teaming with Sansa and sometimes calling out Jon.It felt nice and powerful to stand next to Sophie. Sophie and I are the tightest of friends when sitting across from anyone, so no acting required.”

Вероятно ще нагнетяват напрежение при Старките, докато Джон не обясни защо е подвил коляно, при положение че Дани му обеща подкрепата си безусловно. Wink

# 346
Виж ти Dizzy Face бях убедена, че Санса се чувстваше зле в миналия сезон защото Аря се държа много подозрително с нея и й се нахвърли заради онова писмо което изкара Белиш, а тя каква била работата. Много интересно, Дани с какво е мислила като тръгна с три дракона да спасява Джон отвъд Вала.
Ирена,  не се виждат Дани и Санса тук, има някаква грешка ли?
===
Дани и Санса
Скрит текст:
===

# 347
  • Варна
Виж ти Dizzy Face бях убедена, че Санса се чувстваше зле в миналия сезон защото Аря се държа много подозрително с нея и й се нахвърли заради онова писмо което изкара Белиш, а тя каква била работата. Много интересно, Дани с какво е мислила като тръгна с три дракона да спасява Джон отвъд Вала.
Ирена,  не се виждат Дани и Санса тук, има някаква грешка ли?
===
Дани и Санса
Скрит текст:
===

Дани и Санса са от двете страни на Тирион. Laughing
А Тирион с кое мислеше като прати Джон да лови зомбита?  Със същото, когато посъветва Дани да разкара Даарио. Wink

# 348
Значи сценаристите не са мислели, щото просто можеха да внесат някой умрял оттатък вала, да го сложат в клетка и да го чакат да се събуди. Ама трябва съспенс и зрелище да има. Пък и битката добре им се получи.

# 349
  • Варна
Значи сценаристите не са мислели, щото просто можеха да внесат някой умрял оттатък вала, да го сложат в клетка и да го чакат да се събуди. Ама трябва съспенс и зрелище да има. Пък и битката добре им се получи.
Не, целта беше КН да получи дракон, който да срути Вала, останалото е бонус.

# 350
Трябваше все пак Вала да бъде преодолян от Нощния крал.
Много съм любопитна, когато на Север разберат как Нощния крал се е сдобил с устройство да преодолее Вала, какви ще им ги обясняват Тирион, Дани и Джон. Laughing
Скрит текст:
"Нито пък на Ланистър"

На кадъра пред камината на Драконов камък косите на Денерис са в стил дотракска бойна плитка. Rolling Eyes

Още нещо любопитно. В трейлърите на три пъти дават точно Дани, когато  Джон споменава думата "враг". Може да е случайно, но това е Game of thrones все пак. Thinking #forthethrone
Скрит текст:

# 351
Децата ми тотално се зарибиха по сериала, дъщеря ми за сефте го изгледа сега, сина ми миналата година.

По цяла нощ се нищят теории и подробности.
И аз яко храних сцената с рамбовците, но от вчера ми промениха мнението.
КН чака дракона, това изпусках до сега.
Не са рамбовци, а ги оставят живи и чакат дракона, хората не са им цел, те са сиренцето в капана. При такава трактовка и Джон няма да е ключов за развръзката,.

Днес са захванали Кутрето, убедени са че той ще се завърне в сериала и ще преобърне представите ни за него.
Има ли го в сериала тази година?

# 352
  • Чужбина

Днес са захванали Кутрето, убедени са че той ще се завърне в сериала и ще преобърне представите ни за него.
Има ли го в сериала тази година?

Не, Ейдън е в друг сериал. Дори ще снимат втори сезон.

# 353
  • Дивата природа

# 354
От тия нови кадри, изглежда Аря ще изненада Джон. Той се е забил веднага при дървото и това ще е първата им среща Simple Smile

# 355
Мисля си че ако има конфликт между Аря и Джон няма да го издадат от трейлъра.
А не виждам защо Аря да е ядосана на Джон че е подвил коляно.

# 356
# 357
# 358
  • Дивата природа
Фантазия! Scream Какво следва - Аря в рокля?!

# 359
Може, защо не. 😂
Харесва ми Санса, но самата броня ми напомня малко на Неопетнените.Хмм...

Общи условия

Активация на акаунт