GoT 32 - Not today..

• 43 893
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • България
Този сезон изграждат имидж на нещо невероятно. Да очакваме, неочакваното и т.н.
Та в тоз ред на мисли, се зачудих "Ами ако ме разочарова?", "Ако не е толкова добро, колкото казват?". Има ли и други с такива размисли или само аз се терзая от бъдещо, вероятно разочарование Simple Smile
Очаквам по-скоро да се разочаровам, точно заради "Да очакваме, неочакваното". Едва ли могат да ме изненадат. Smiley
Все пак точно заради тази реплика се надявам на щастлив финал.

То аз и няколко пъти почвах да го гледам, беше ми трудно да го харесам в началото, Джон Сноу с дебелите си бузи ме потрисаше Joy и ми ставаше лошо като го видех и просто спирах да гледам. Но след време го изгледах...
А на мен Джон ми харесва. Обаче като видях К. Харингтън в последното видео малко по-горе в темата- подстриган, избръснат и в костюм- направо го изтрих от класацията си за хубави мъже. Smile Ниският ръст беше достатъчен минус.
Скрит текст:
Роуз Лесли сигурно е много ревнива, за да омаскари така иначе симпатичен мъж.

# 421
оле, и аз се разочаровах от Джон. такъв избръснат и нисък. Инак е готин пич, ама защо си махна брадата, кой да го знае

# 422
  • Чужбина
А на мен Джон ми харесва. Обаче като видях К. Харингтън в последното видео малко по-горе в темата- подстриган, избръснат и в костюм- направо го изтрих от класацията си за хубави мъже. Smile Ниският ръст беше достатъчен минус.

Къде е тази класация? Или снимка?

За мен, единственият минус на Харингтън е ниският ръст. Роуз ми е една от любимките. Много аристократичен фейс. Като двойка са просто супееееер.

P. S. Видях, Ани го е постнала. Не е хубав Харингтън такъв обръснат.

# 423
  • Бургас
Ако трябва да съм честна, то Харингтън не ми е хубав нито с брада, нито без брада. В сериала някак по - мъжкар изглежда и за това симпатизирам. Но иначе...не ми е в листа.
МоарейнД, могат да те изненадат, как да не могат. Джон и Дена ще се вземат, след дълга вътрешна борба с чувствата си, ще си родят принц. Леля Санса ще получи Зимен хребет, Аря - крласката стража. Церсей ще гние в някоя килия/ако брат и не я убие и после не умре от ужас, че я е убил/...  и всички ще живеят щастливи. Това ще убие всичко от сериала до сега.

# 424
  • България
Къде е тази класация? Или снимка?
За мен, единственият минус на Харингтън е ниският ръст. Роуз ми е една от любимките. Много аристократичен фейс. Като двойка са просто супееееер.

P. S. Видях, Ани го е постнала. Не е хубав Харингтън такъв обръснат.
Да, точно в поста на Ани.
А класацията е моята, лична за хубави мъже.
Браво на хората, които са правили подбора на актьорите! Не бих забелязала Кийт в този му вид, като подходящ за Джон Сняг. Но след онова видео се чудя кой актьор би бил по-добър избор. И ако е възможно, по-високичък да е Smile.

Ако трябва да съм честна, то Харингтън не ми е хубав нито с брада, нито без брада. В сериала някак по - мъжкар изглежда и за това симпатизирам. Но иначе...не ми е в листа.
МоарейнД, могат да те изненадат, как да не могат. Джон и Дена ще се вземат, след дълга вътрешна борба с чувствата си, ще си родят принц. Леля Санса ще получи Зимен хребет, Аря - крласката стража. Церсей ще гние в някоя килия/ако брат и не я убие и после не умре от ужас, че я е убил/...  и всички ще живеят щастливи. Това ще убие всичко от сериала до сега.

Това не моят хубав финал. Предпочитам Джон и Санса заедно, Денерис може да ходи при братята си Bowtie.

# 425
  • Чужбина

Браво на хората, които са правили подбора на актьорите!
Кастът е страхотен. С изключение на Софи Търнър. Изобщо не може да играе момичето. На външен вид го докарва, но играта й е супер слаба.

# 426
И аз така си мислех, но то и Санса си е дърво Simple Smile и доста куха, каквото впечатление оставя и Софи Wink Значи се е справила добре

# 427
  • Чужбина
И аз така си мислех, но то и Санса си е дърво Simple Smile и доста куха, каквото впечатление оставя и Софи Wink Значи се е справила добре.
Може Санса да е куха, но Софи ме връща в реалността, когато се появи на екрана. Припомня ми, че някой се мъчи да играе и да ме убеди в нещо.

# 428
  • Lost in a fairytale ...
Санса всеки път, когато е в кадър и няма какво да каже си отваря леко устата. Доста дразнещо става в един момент - показват я на екрана и потъва в изумление...

# 429
  • София
Кит и Роуз са супер двойка, с Дани хич не им се получава да го играят влюбени, а и не си отиват...

Взимам го Кит, не ми пречат ни ръст, ни "дебели бузи", каквото и да означава това. Брада расте за 3 дни. Sunglasses

Не зная защо всички се точат Церсей да загине, аз искам тази гад Мелисандра да я ликвидират Stuck Out Tongue Winking Eye

Старая се да нямам очаквания за финала, за да не се разочаровам. Гледам и чета колкото се може по-малко и си чакам сезона.

За най нетърпеливите - първият епизод ще бъде качен в НВО го в 4 часа през нощта на 14 срещу 15 април Stuck Out Tongue Winking Eye

# 430
  • Варна
Очаквам по-скоро да се разочаровам, точно заради "Да очакваме, неочакваното". Едва ли могат да ме изненадат. Smiley
Все пак точно заради тази реплика се надявам на щастлив финал.

Ооо, ще бъдеш изненадана... гарантирано.. Нямам никакви съмнения.

Скрит текст:
Според това, което съм подочула, дори КнН останал изненадан..  Laughing

# 431
Нали витаеше някаква мълва и, че заснели няколко финала и от каста не знаели на кой ще заложат окончателно. Grinning
Аз нямам очаквания въпреки рекламите, щадя се и откъм спойлери. Много трябва да се постараят, за да остана чак разочарована. Grinning

# 432
От няколко дни съм се размислила: много харесвам Игра на тронове. Чакам с огромно нетърпение края. Като се замисля, до сега такова канско чакане за друг филм не е имало. Ровя за инфо, трейлъри и т.н.
Този сезон изграждат имидж на нещо невероятно. Да очакваме, неочакваното и т.н.
Та в тоз ред на мисли, се зачудих "Ами ако ме разочарова?", "Ако не е толкова добро, колкото казват?". Има ли и други с такива размисли или само аз се терзая от бъдещо, вероятно разочарование Simple Smile
Тези въпроси си ги задавам и аз, но мисля, че каквото и да ни предложат няма да се разочаровам. Поне не много. Ще го преживея някак. Но наистина никой друг сериал не съм очаквала с такова нетърпение и то всяка година, в продължение на почти 10 години. Не мисля, че ще ми се случи отново такова нещо. И това важи за много хора, не само за мен. И това не е малко, защото след определена възраст човек трудно се впечатлява от каквото и да е. Joy

Нали витаеше някаква мълва и, че заснели няколко финала и от каста не знаели на кой ще заложат окончателно. Grinning
Аз нямам очаквания въпреки рекламите, щадя се и откъм спойлери. Много трябва да се постараят, за да остана чак разочарована. Grinning
Това в крайна сметка май е само слух. В това видео казват, че Давос е казал: Знам как свършва, но няма да си проваля кариерата като ви кажа. Joy

# 433
  • Варна
На който му се гадае, това е плейлиста с музиката за новия сезон. Д иД са казали, че:
Цитат
The answer to the ending is one hundred percent hidden in the playlist choices,” Benioff and Weiss told For the Record in an email. “No one will believe us, but it’s true.”

На който му се рови и гадае...Voila:
https://newsroom.spotify.com/2019-04-09/how-will-game-of-thrones … list-to-find-out/

# 434
  • Вестерос
Докато участваше актьорът, играещ Роб, Кит бледнееше. После ми стана симпатяжен. С Роуз няма как да не са имали химия, нали се и ожениха в живота, а тя си е и аристократка, затова и лицето е такова Grinning

Отивам да гадая листата

Общи условия

Активация на акаунт