GoT 32 - Not today..

• 43 802
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • България
Животът ми е достатъчно "вълнуващ".
 Предпочитам живи, любими герои- Джон, Санса, Бриен и Тормунд, Лиана Мормон.
Другите ги давам за любителите на оная с косата.
Моля се да не решат, че Джендри заслужава важно място сред живите.

# 481
  • Бургас
Реално Игра на тронове е един голем матриархат Simple Smile Този свят го движат само жени. И то леко жестоки дами. Нито Церсей, нито Денерис са добри. И двете трепят на ред. Едната е кралицата на зелените бомби и изтезанията, другата на изгорелите хора. Едната спи с брат си, другата с племенника...Олена, Санса, Яра и жената на Оберин са и те движещи сили, всяка на мястото, в което живее. Мъжете го играят пешки. Да не се окаже, че Краля на ноща е джендър, че не ми се вписва. Или пък е произведение на някоя друга жена Simple Smile Нещо като сър Грегор.

# 482
Варис го харесвам много, Белиш ми беше ужасно анти, много се изкефих на финала му. Grinning
Иначе и на мен точно непредвидимостта в развоя на събитията ме е привличала винаги в сериала. Най- потресена от нечия смърт бях в първи сезон, когато обезглавиха Нед. После някак свикнах с това да ликвидират със замах главни действащи лица.

# 483
  • София
Хаха епизода, в който убиват Бейлиш ми е любим. Най-омразният ми герой беше.. Варис обаче го харесвам.

# 484
  • Бургас
Хаха епизода, в който убиват Бейлиш ми е любим. Най-омразният ми герой беше.. Варис обаче го харесвам.
Даже лесно го умориха Кутрето. Заслужаваше да се гърчи много повече.

# 485
  • Чужбина
Аз все харесвам лошите - Белиш и Тирион, и Церсей.

# 486
  • Бургас
Аз все харесвам лошите - Белиш и Тирион, и Церсей.
Белиш е гадно, малко мекотело. Като ластик без позиция.
Тирион и Церсей може да са лоши, но поне са изградени и силни. В смисъл, дори и жестоки в действията си го няма онова лукаво лигавене. Те са като чук. Набелязва целта и удря. Въпреки, че не намирам Тирион като лош да си призная.

# 487
  • София
Да точно, той беше ужасен интригант и в същото време някъв смешко дето не смееше в очите да каже на никой нищо. Точно мекотело.  Не бих го причислила към лошите и злите. Иначе игричките му добре му се получаваха, спор няма.

# 488
  • Вестерос
Най-омразният ти герой е Кутрено? Повече от Рамзи и Джофри? Grinning

# 489
  • София
Да, Джофри не ме дразнеше, Рамзи доста ама заради Кутрето доста народ измря..

# 490
  • Бургас
Джофри не дразнеше толкова, колкото дразнеха тези около него. Майка му, която му гледаше сейра и т.н. Хлапе, което се е взело за крал и му ръкопляскаха на простотията. Там за наказване беше мама. И тя си го отнесе със смърта му.
Рамзи си беше откачено същество. Там какво да те дразни? Но пък си получи кучетата, които толкова обичаше да използва. Точно и на място си умря.
Кутрето обаче беше гадна лигня, която подмолно се беше запътила на някъде. Заслужаваше още по - голям етюд преди да го клъцнат. Опитаха се да го направят, но не се получи добре.

# 491
  • София
Да, таман си беше повярвал, че си е оплел кошницата и бааам 😃

# 492
На мен Джофри ми водеше класацията за непоносим персонаж и не вярвах, че някой може да го измести, докато не се появи именно Рамзи-то. Grinning
Като го споменахме и на неговата смърт много се изкефих. Доста по- ефектно беше, отколкото при Джофри и Белиш, доволна съм.
Тирион, не бих го причислила към лошите също. Мисля, че още от първи сезон му симпатизирам.

# 493
  • Бургас
Смятам, че Тирион ще стане лош през този сезон. Дори се обзалагам, че ще се превърне в истински Ланистър.

# 494
  • България
Като лоши мога да определя само Рамзи и кучкарката му. Но те по-скоро са социопати някакви.
Много ми хареса, когато умряха, такива ненормалници нямат място сред хората.
Според мен всички хора са на страната на Доброто, Злото е Нощният крал и армията му.
Според моите усещания за добро, на този етап истински добър герой е единствено малката Лиана Мормон.
Във всеки един друг герой има и тъмна/сива страна.
Като започнем от Нед Старк. Доста грешки допусна.
Джон и той не е изцяло бял. Диваците може и да са хора, но избиват невинни деца и жени при набезите си. А Джон пусна вълците при агнетата. Не съм сигурна, че това беше правилно решение.

Общи условия

Активация на акаунт