Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 76 982
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Никога не успях да разбера превъзнасянето по Батист, грам работа не вършат като попиване на себума, а за обем дори не споменавам.
Aussie е магия, но пък е много пипкав заради белия слой.
Супер вариант е този - лесно се работи с него, попива добре, дава обем. Зеленият също е хубав. Стандартната им цена е 9 и нещо, много често ги намалят на около 5 в Лили.

# 556
Нанеси в корените на косата,като пръскаш на разстояние 15-20 см.Така отлагаш 1 миене на косата.На етикета има подробно указание за употреба,а в нета има и клипчета ,можеш да ги видиш.
Много благодаря.
Колко пръскания са нужни горе долу?

Зависи от дължината на косата,4,5 може и повече.

# 557
Ходих до Лили преди дни. Случайно грабнах wake me up фдт, на цена от 10лв.На касата, жената ми каза, че ще го спират... Оказа се страхотен за мен. Точния цвят, а розовия подтон придава страхотна свежест. Ако ви е любим за запасете😁

# 558
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някой хубав сух шампоан, защото имам чувството че тези които съм ползвала, например на нивеа или балисте само ми омазняват още повече косата. Благодаря предварително Blush

# 559
Много рядко прибягвам до такъв, но имам винаги за всеки случай. Ползвала съм на Шаума и един на Балеа и от двата съм доволна.

# 560
SYOSS- върши доста добра работа според мен, не омазнява, но ми идва малко "силен".
Ползвах и на Loreal- изобщо не ми хареса и беше с толкова силен аромат,че не се търпеше (за който не обича).
Сега използвам Dove и мисля,че ми е ок.

# 561
Момичета, някоя от вас ползвала ли е шампоаните без сулфати на Балеа и Алверде и има ли наблюдения дали са хубави?

# 562
  • на земята
Никога не успях да разбера превъзнасянето по Батист, грам работа не вършат като попиване на себума, а за обем дори не споменавам.
Aussie е магия, но пък е много пипкав заради белия слой.
Супер вариант е този - лесно се работи с него, попива добре, дава обем. Зеленият също е хубав. Стандартната им цена е 9 и нещо, много често ги намалят на около 5 в Лили.

Точно този ми препоръча днес жената в ,магазина.
Каза ми,че е по добро от Батист.

# 563
За сух шампоан използвам обикновена бебешка пудра на Джонсън .
С руса коса съм и Ефект има повече от Батист

# 564
Аз харесвам сухите шампоани на Klorane

# 565
Ползвала съм на Балеа и Сайъс. Вършат работа за един ден макс. То си е до коса. Peace

# 566
  • София
За сух шампоан използвам обикновена бебешка пудра на Джонсън .
С руса коса съм и Ефект има повече от Батист

Еее, на руса коса може и да става, но не си я представям на тъмна коса, ще белее отвсякъде.

# 567
Ползвала съм на Балеа и Сайъс. Вършат работа за един ден макс. То си е до коса. Peace

Аз винаги съм смятала, че това е идеята на тези шампоани да те спасят за  1 ден, максимум 2. Тоест ако някой очаква повече, за мен е неразумно  Rolling Eyes , все пак тук не се мие скалпа (който е всъщност е мазен) а се премахва мазнината основно от косъма и естествено, че ще е съвсем временно.

# 568
  • София
А за червена няма нищо, нали..
Спряха червения Батист

# 569
Не знам дали защото съм с много фин и мек косъм, сухите шампоани не ми помагат. Резултата е още по-мазна коса, на клечки. Пробвала съм тези на CHI и Philip Kingsley.

Общи условия

Активация на акаунт