Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 76 989
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Севънтийн ги има в Ивис, но Ивис няма във всички градове. За къде става дума? Иначе са ми май-любимите лосиони.

# 541
velnea имат и сребрист и златист.Пробвах сребрист - има едри блясъчета и специфичен аромат

# 542
Seventeen има и в Радиант.

Този на Балеа е подобен на гел, много фини златни частици. Не кожата според мен са почти едва доловими.

Линеа Био имат лосион със сребристи частици, фини са, но са доста. За през деня, не мисля че е удачен. Има го в Ремедиум с перли на опаковката.

На Велнеа за мен са с едри частици, не ми допадат.

Най -хубавите, които съм имала бяха на Лаура Вандини и на Lirene. За съжаление и двата ги спряха, като всяко хубаво нещо.

Аз понякога използвам пудра с блестящи частици върху лосиона, с леко погалване с голяма пухкава четка.
За целта става Аура свободната номер 04. И на Дъглас има loose powder в голяма черна картонена кутия, огромно количество.

# 543
  • на земята
Може ли снимка на сухия шампоан Батис?

# 544
# 545
  • София
На мен боди сорбета на Балеа с частичките изобщо не ми хареса. На Линеа Био доста повече ми допадна, става спокойно и за през деня.

# 546
  • Варна
Севънтийн ги има в Ивис, но Ивис няма във всички градове. За къде става дума? Иначе са ми май-любимите лосиони.

За гр.Варна

# 547
  • Варна
На мен боди сорбета на Балеа с частичките изобщо не ми хареса. На Линеа Био доста повече ми допадна, става спокойно и за през деня.

А Линеа Био къде мога да намеря?
Извинявам се, че питам така подробно, но се мъкна с бебе и вече не мога, както преди да си обикалям и избирам нещо си по 1 час (колкото и да ми се иска Sob)
Затова предпочитам да ми кажете конкретна марка в магазин и да отида си взема набързо.

# 548
  • Пловдив

А Линеа Био къде мога да намеря?
Извинявам се, че питам така подробно, но се мъкна с бебе и вече не мога, както преди да си обикалям и избирам нещо си по 1 час (колкото и да ми се иска Sob)
Затова предпочитам да ми кажете конкретна марка в магазин и да отида си взема набързо.

В Пловдив в Елитис има Линеа био, сигурно и във Варна.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 19:36 от marzeliva

# 549
  • на земята

Благодаря много.
А как се използва?Извинете за невежеството,но не съм използвала до сега сух шампоан,мисля да пробвам,по скоро за обем.

# 550
Нанеси в корените на косата,като пръскаш на разстояние 15-20 см.Така отлагаш 1 миене на косата.На етикета има подробно указание за употреба,а в нета има и клипчета ,можеш да ги видиш.

# 551
  • на земята
Нанеси в корените на косата,като пръскаш на разстояние 15-20 см.Така отлагаш 1 миене на косата.На етикета има подробно указание за употреба,а в нета има и клипчета ,можеш да ги видиш.
Много благодаря.
Колко пръскания са нужни горе долу?

# 552
И на мен Линеа био много ми харесва,взех го от обикновена дрогерия, много нежни бляскави частици има

# 553
  • русе
Привет, дами. Случайно да знаете дали някоя от тези марки предлага блестящ лосион за тяло? Търся нещо с фин брокат, който деликатно блести на светлина, а не с едри брокатени частици. По възможност да не стои мазно след нанасяне.

Това е моят номер 1.Страхотен и доста траен аромат,броката е мн дискретен,както казах моя номер 1,всяко лято си го купувам

# 554
HopeMichaelson Точно за този писах, че ми е любим. От къде го купувате?? Търсих го навсякъде, и онлайн и никъде не го открих. 

Общи условия

Активация на акаунт