Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 76 953
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
  • При децата ми
Момичета, някоя от вас ползвала ли е шампоаните без сулфати на Балеа и Алверде и има ли наблюдения дали са хубави?

Присъединявам се и аз към въпроса, като добавям питане и за този на "Елсев" без сулфати?

# 571
Благодаря момичета, общо взето той за един ден ще ми трябва,понеже се къпя през 2-3 дни и много се омазнява, и да се пробвам със шампоана да ги направя поне 4дни Sweat Smile Взех на балеа някаква пяна, хубаво мирише и придава обем,на мен лично доста ми харесва за сега. Мерси за мненията Flowers Bouquet

# 572
Наистина се надявам къпането на 3 дни да е само по отношение на косата Grinning
За горния въпрос - на мен тези шампоани без сулфати не могат да ми измият косата. Два-три вида пробвах и беше трагедия... Но тук да отбележа, че моята е дълга и може това да има отношение.

# 573
Наистина се надявам къпането на 3 дни да е само по отношение на косата Grinning
За горния въпрос - на мен тези шампоани без сулфати не могат да ми измият косата. Два-три вида пробвах и беше трагедия... Но тук да отбележа, че моята е дълга и може това да има отношение.
Само за косата се отнася Joy

# 574
  • София
Момичета, някоя от вас ползвала ли е шампоаните без сулфати на Балеа и Алверде и има ли наблюдения дали са хубави?

Присъединявам се и аз към въпроса, като добавям питане и за този на "Елсев" без сулфати?

Аз съм доволна от тези на Елсев без сулфати. В началото ми беше странно как няма пяна и си мислих, че няма да ми измие косата, но напротив. Измива ми косата, дори няма нужда от балсам, защото я приглажа и я прави мека, не се омазнява по-бързо от обичайното. Самата ми коса не е супер гъста, така че за мен вършат прекрасна работа.

Искам да попитам, ползвали ли сте адаптиращия се ФДТ на Кройтеркоф? Мнения?

# 575
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някой хубав сух шампоан, защото имам чувството че тези които съм ползвала, например на нивеа или балисте само ми омазняват още повече косата. Благодаря предварително Blush

Силно препоръчвам, при мен само той има ефект, аз си взимам за обем.

# 576
  • Бургас
Момичета аз да се похваля, че отдавна търся пилинг/скраб за устни на прилична цена и днес в ДМ видях, че са пуснали лимитка на Балеа с кокос, купих веднага, дори го пробвах нежен и и приятен е, а опаковката е гилза, точно като балсам за устни е, много удобен.

# 577
Ооо, искам! Дали го има навсякъде? Thinking

# 578
Да го видим,може ли?

# 579
По въпроса за безсулфатните шампоани, а мицеларните на Нивеа (май те бяха, нали?) пробвали ли сте? Все правя някакви експерименти с безсулфатни, и пак се връщам към тях, защото просто не мога да свикна с липсата на пяна, а и май понякога наистина не измиват...

# 580
  • Бургас
Това е:

AraBesqUe дано е зареден във всички магазини, аз го взех от Бургас.

# 581
дъщеря ми не остана доволна от мицеларния ш-н с розова капачка на нивея - дразнеше й скалпа и косата й беше все мазна

# 582
Това е:

AraBesqUe дано е зареден във всички магазини, аз го взех от Бургас.

А
Как се използва такъв продукт  ?
На мен ми трябва нещо с което да се справя срещу люспичките , които се получават от изсушаване и допълнително като ги раздърпан неволно през деня , ефекта е ,,чуден,,
Не ме спасява и червило , нито балсам.
Аз когато имам нужда от скраб за тази зона  , правя смес между мед и канела и разтривам равномерно по устните .
А и е вкусно .

# 583
  • Бургас
Маже се и се усещат частичките, един вид се масажира със стика, много е приятно, а устните стават меки и гладки.

# 584
  • Някъде там
Маже се и се усещат частичките, един вид се масажира със стика, много е приятно, а устните стават меки и гладки.
Днес ще проверя и в двата дм дали го има Simple SmileДано е зареден.

Общи условия

Активация на акаунт