Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 096
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Скрит текст:
Много съм доволна от новата мицеларна вода на Алверде.
Ползвам я като последваща стъпка , да изчисти ако има останали остатъци от почистването с гел .
На очите не я използвам , защото съм с чувствителни ,  и когато попадна в тях ми запари.
Щом пари на очите, за мен не е добра.
То има ли такава, която да не дразни дори и малко...особено при чувствителни очи.
О, има, разбира се. Ползвам на Uriage и е повече от добра.

# 301
И на мен розовата на Гарние не ми пари на очите. Ползвала съм и други , но тази си ми остава фаворит. Не мисля да я сменям, лично за мен е страхотна.

# 302
  • Пловдив
Ако някой ще купува течния озарител на Лореал Glow mon amour , днес случайно го мернах в дм, намален наполовина - 10 лв. Беше само една бройка. Имаше и още няколко намалени лореалски неща - матираща пудра, течно матово червило, другите не ги запомних.

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 14:44 от marzeliva

# 303
На Ив Роше душ гелът, който е намален на 3.39 не беше намален в Лили като минах днес. Така и не попитах защо.

# 304
  • Пловдив
На Ив Роше душ гелът, който е намален на 3.39 не беше намален в Лили като минах днес. Така и не попитах защо.

Може да не са сменили етикета. В нашето Лили бяха намалени и душгеловете и тоалетните води на Ив Роше.

# 305
  • Варна
Някой с Max Factor Miracle Match в момента? Чудя се да го купувам ли, при положение, че не ми трябва, но пък е толкова намален...

# 306
всичко на Биотен е страхотно. Препоръчвам ви и крема им за тяло. Невероятна хидратация и аромат. Както и цялата серия с дюля Simple Smile

# 307
Аз ползвам мицеларната вода с дюля на Биотен и съм много доволна, сигурно на пета опаковка съм.
Някой тествал ли е скраба за устни на Алверде? Заглеждам го от известно време, има с мента и берита. Не знам как се прилага, на тубичката няма указания..

# 308
Аз съм в търсене на хайлайтър, че съм на път да инвестирам в fenty killawatt Grinning

# 309
Дуото хайлайт и руж на Llums е хубаво, и една минерална пудра хайлайт на Golden rose, много наситен, уникален и много хубав цвят. Има я само в ДМ цвят 08 е.

В другата тема писах и за по-скъпи кои харесвам.

# 310
  • София
Дуото хайлайт и руж на Llums е хубаво, и една минерална пудра хайлайт на Golden rose, много наситен, уникален и много хубав цвят. Има я само в ДМ цвят 08 е.

В другата тема писах и за по-скъпи кои харесвам.
Имам такова, и на мен ми харесва.

# 311
  • на земята
Дуото хайлайт и руж на Llums и аз имам от него,страхотно е,препоръчвам.

# 312
Дуото хайлайт и руж на Llums и аз имам от него,страхотно е,препоръчвам.

Добър е много, но и аз търся нещо ново. Доскуча ми само с Лумс. Joy

# 313
Дуото на Лумс и аз го имам, ружа не го ползвам, но хайлатъра ми е любим.
Момичета, аз търся препоръка за хубава очна линия-писец, купих си двойна от Есънс, но изсъхна много бързо, за това пък бронзиращата им пудра е страхотна, мирише уникално на кокос, варианта за светла кожа стои много естествено, нанася се лесно, като цяло много ми хареса!

# 314
Моля за снимка на дуото и
Есенс с кокос .

Общи условия

Активация на акаунт