Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 045
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
И в темата за новите покупки са отрицателни отзивите, няма да купуват друго от серията.
А маските, дето уж ги беше правила Клаудиа Шифър много ги харесвам, при някакво последно намаление се заредих с два броя, но вече не се намират.

# 376
  • София
И аз, но ги няма никъде.

# 377
На Beology  не съм вземала нищо, освен миста  https://www.google.com/search?q=beology+daily+essence+mist&r … rc=m5NtLqwvYlc5xM:
Много ми допада, имам тънка, капризна коса. Този продукт й придаде жизненост, която усещах и на втория ден, което е прецедент за мен. Не омазнява, не утежнява, напротив - прави я по-жива и плътна. Разбира се, на третия ден отмивам. Но аз по принцип си мия косата през ден. Досега не съм открила продукт, който да разреди миенето..

# 378
Момичета, знаете ли дали в търновското Лили има намаление на Никс?

# 379
  • Варна
И ако някой е проверявал варненското, моля също да сподели!

# 380

Довечера, след работа ще ходя до там. Нещо конкретно ли те интересува или какво имат намалено, за да знам какво да гледам. Обикновенно им подминавам щанда и не им познавам асортимента. Но ще пиша като се прибера.

# 381
Днес минах през ДМ за сухия шампоан на Батисте. Взех си розовия, а ароматът му е уникален. Heart Eyes Купих си и тези маски. Черната съм я ползвала и преди, а лицето ми светва много. Розовата я взех на късмет. Някой друг пробвал ли я е?

Скрит текст:

# 382
  • Варна
Аз.
В известен смисъл е интересна и забавна за употреба, но видим ефект при мен нямаше.

# 383
Днес минах през ДМ за сухия шампоан на Батисте. Взех си розовия, а ароматът му е уникален. Heart Eyes Купих си и тези маски. Черната съм я ползвала и преди, а лицето ми светва много. Розовата я взех на късмет. Някой друг пробвал ли я е?

Скрит текст:

Розовата я има на същия принцип, но друг цвят, не помня какъв беше. Наскоро я използвах, лицето ми стана меко, но някакъв Уау ефект нямаше. Внимавай като се образуват балончетата по лицето ти да не се смееш, хвърчи пяна навсякъде! Joy

# 384

Има на избарни тонове на HD фон дьо тен-а, базата, сенки и на по-грозноватите цветове червила и моливи.

# 385

Има на избарни тонове на HD фон дьо тен-а, базата, сенки и на по-грозноватите цветове червила и моливи.

Коя база? За сенки ли?

# 386

Коя база? За сенки ли?

# 387
Дамиии,какво ви е мнението за маските hair food на гарниер? или да заложа на елсев? 🤔🤔

# 388
Дамиии,какво ви е мнението за маските hair food на гарниер? или да заложа на елсев? 🤔🤔
Аз си взех преди месец тази с банан. Много съм доволна. Мирише Унилално, косата ми става мека и лъскава. Много я бях развалила с една маска на Лили в зелена опаковка за суха коса..беше най-ужасната маска, която съм ползвала, да не говорим за аромата.. Но с Гарниер успях да я оправя. Скоро пак ще си я купувам. Вчера видях реклама, че е намалена на 10лв, но не видях къде.

# 389
Аз бях доволна от храната с банан. След нея си взех Лореал с кокос и ми хареса повече - косата ми наистина се заздрави и бях като след фризьор. Сега съм взела SOS Repair, защото и тя беше много хвалена, но първо искам да изхабя балсама с какао на Жая и тогава идва нейният ред.

Общи условия

Активация на акаунт