Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 012
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Минах през Дм ,взех си течен сапун с малини който ухае фантастично.

Да не е на Балеа с магнолия и малини? Аз го имам и много ми харесва Simple Smile А и сега е с отстъпка само за 1.19 лв.

# 451
  • Някъде там

Да не е на Балеа с магнолия и малини? Аз го имам и много ми харесва Simple Smile А и сега е с отстъпка само за 1.19 лв.
Да,точто той.
Ръцете ми станаха мекички все едно съм нанесла крем.
Heart Eyes

# 452
  • София

Да,точто той.
Ръцете ми станаха мекички все едно съм нанесла крем.
Heart Eyes

На Балеа ли е течният сапун?

# 453
  • Някъде там
Да,на балеа.Ето този.

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 22:09 от Fluttershy

# 454
  • СОФИЯ
Mafioza,моля за снимка на крема la roshe,който ползвате в момента?не мога да се ориентирам,имат доста от тази серия ,а имам нужда точно от такъв крем.благодаря

# 455
  • Бургас
Момичета, бяхте писали за мицеларните води на Ревюел, въпросът ми е премахват ли грим  или нямат такава функция и какви са вашите впечатления?

# 456
  • Пловдив
Момичета, бяхте писали за мицеларните води на Ревюел, въпросът ми е премахват ли грим  или нямат такава функция и какви са вашите впечатления?

Аз си бях взела синята през лятото. Да, почиства грим, на едно ниво е с розовата Гарниер според мен.

# 457
с този съм в момента за дневен, тъй като има spf 30 и ми е удобно зимата да не слагам допълнителна слънцезащита. Като аз съм с мазна кожа и имам малко останали пигментни петна, кремът е точно за това и съм много доволна. Има го същия без spf преди го ползвах вечер, но сега като е по-студено през нощта съм с нещо по-хидратиращо, този матира много добре. Има го същия и с цвят Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 01:32 от mafioza

# 458
  • Бургас
Да,имам този крем на Ла Рош с 30-ти фактор,хубав е доста само,че ако тр. да бъда напълно честна не е за зимата,поне не за моята кожа/нормална към комбинирана/ защото ми изсушава.Консистенцията му е по-гъста от този,който е без фактор,но другия също е добър,но и той матира.А сега търся ударна хидратация,него съм го оставила за пролет-лято.Гелът за измиване от тази серия е адски добрия,почиства перфектно кожата,любим ми е.

# 459
И аз го взех днес. За 1,29 е супер. Взех и лак за коса на Балеа за 1,99 лв. и 10 консерви за котаците. 😁

# 460
Аз от почти година купувам само течния сапун Балея мед 5,5. Преди това купувах на Котаж с арган,но ги има само в Лили.

# 461
Аз от почти година купувам само течния сапун Балея мед 5,5. Преди това купувах на Котаж с арган,но ги има само в Лили.

Балев Мед 5.5 е един от малкото течни сапуни, който не ми изсушава ръцете.

# 462

Балев Мед 5.5 е един от малкото течни сапуни, който не ми изсушава ръцете.
Аз работя с дезинфектанти и химикали,за мен освен крема,сапунът също е супер важен. Откакто почнах да подбирам течните сапуни,кожата ми драстично се промени към по-добро. А кремове ползвам основно с урея.

# 463
Този сапун наистина е много добър - не алергизира и не изсушава. И ухае много приятно.

# 464
Момичета, това измивно олио на Микса привлече вниманието ми, защото кожата ми е много суха. Обаче да попитам, след изплакване омазнява ли плочките в банята, че не искам някой да се подхлъзва след мен?

Общи условия

Активация на акаунт