Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 015
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Не. Това не е като олиото за готвене, все пак.

# 466
Не знaм, но нa опaковкaтa нa душ олиото нa Дaв пише нещо от родa нa - измийте добре остaтъците от продуктa, зaщото порaди спецификaтa му имa опaсност от подхлъзвaне.
Aз ползвaм олиото зa лице и дa олио си е и е мaзно, мaкaр и дa се пени смесено с водa.

# 467
Имам и двете олиа на Микса - прозрачното и оранжевото. Те не са точно олио, течни като душ гел, правят пяна, не оставят мазно нито по кожата, нито по плочките. Кожата ми на тялото е суха и не са ми достатъчни. Честно казано Дав с кокос или шеа ми подхранват повече.

Прозрачната Микса ползвам като интимен гел, оранжевата за душ гел. Пробвала съм и двете за сваляне на грим - свалят го.

# 468
Момичета, това измивно олио на Микса привлече вниманието ми, защото кожата ми е много суха. Обаче да попитам, след изплакване омазнява ли плочките в банята, че не искам някой да се подхлъзва след мен?
Не,няма страшно.

# 469
Преди малко изгледах видео на есенс със скоро отпадащи от асортимента, доста неща изброиха, но сега влизам в немския сайт на есенс и на leaving soon раздела почти всички любими неща ще изчезват, спиралите ми се видяха всичките, аз ли съм в грешка или наистина ще отпада целият им асортимент.

https://www.essence.eu/de/produkte/leaving-soon/

# 470
Така като гледам, почти всичко отпада, но вероятно горе-долу  същите продукти ще се завърнат с променени опаковки. Това е малко и трик, за да се запасяват сега хората с любимите си неща. Като ще отпадат асортиментите, добре ще е да ги пуснат на разпродажба.

# 471
Така като гледам, почти всичко отпада, но вероятно горе-долу  същите продукти ще се завърнат с променени опаковки. Това е малко и трик, за да се запасяват сега хората с любимите си неща. Като ще отпадат асортиментите, добре ще е да ги пуснат на разпродажба.

Може, нямам никакво намерение да се запасявам, в нашия град ще се изчерпат след 3 години, като гледам нищо не се купува, то има 3 стелажа в целия град.

# 472
  • Бургас
Надявам с еда направят една голяма разпродажба, има някои продукти които ще ми липсват, но пък ще пуснат доста нови неща явно, така че по-добре да разнообразят.

# 473
Мен само това ме дразни, че докато пак откриеш твоя продукт ще отидат излишни пари на вятъра за експерименти.

# 474
Victoria Beauty чие производство са?

# 475
  • Варна
Пловдивски са. "Произведени в ЕС за КАМКО ЕООД" според етикета.

# 476
Благодаря,закупих измиващия  гел  и няколко маски за проба.

# 477
в Кауфланд днес видях намалени маски за лице на Виктория, около 3-4 лева. Като количество може би 250 мл. Не се загледах особено, но ако някой им е фен може да провери

# 478
  • гр.Добрич
Някой пробва ли новата бяла пудра в голямата чиния на Есенс?

# 479
Извинявам се за тъпия въпрос, но.. Има ли в момента някакво намаление при декоративната козметика в ДМ? Тъй като съм решила януарски да се заредя с доста неща, които вече са ми на свършване.
В началото на януари бях минала през ДМ за разни дреболии и видях доста червени етикети при декоративната, но нямах време да огледам.
Сега видях брошурата, почти няма нищо от декоративната козметика на намаление.
Тази храна за коса е намалена в момента в новата брошура, но беше намалена и в началото на януари, това значи ли, че и другите неща от тогава, още са с намаление?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт