Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 002
  • 760
  •   1
Отговори
# 480

Здравейте,
Някоя от вас дали е пробвала това олио за сваляне на грим ?

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 22:04 от aivito92

# 481
Хубави ли са душ геловете на Балеа? Също така до колкото си спомням рекламираха, че от 10.01 в дм ще има 45% намаления , искам да попитам глупав въпрос, но само за тези от брошурата ли става въпрос или ще има и на други продукти намаления?

# 482
Аз в момента имам на Балеа душ гела с аромат на море, харесва ми, прави обилна пяна, мирише хубаво. Simple Smile

# 483
Хубави ли са душ геловете на Балеа? Също така до колкото си спомням рекламираха, че от 10.01 в дм ще има 45% намаления , искам да попитам глупав въпрос, но само за тези от брошурата ли става въпрос или ще има и на други продукти намаления?

Не ми харесват душ геловете на Балеа. Не ми се пенят достатъчно, а ароматът им е краткотраен. И са ми малко воднисти.

# 484

Не ми харесват душ геловете на Балеа. Не ми се пенят достатъчно, а ароматът им е краткотраен. И са ми малко воднисти.
Аз пробвах само един и съм на същото мнение.

# 485
Аз ги намирам прилични, нищо особено, но не и лоши. Изкушавам се от разнообразието на ароматите им, които наистина се усещат основно в банята под душа. По кожата не се задържат.

Намаленията не са само на продуктите обявени в брошурата. Общо взето показали са по един-два продукта от марките които са намалени, а не всички намалени продукти на съответните марки .

# 486
  • Стара Загора
Някой пробва ли новата бяла пудра в голямата чиния на Есенс?
Аз исках да си я взема, но при нас е свършила. Само в Лили я продаваха, по другите магазини, където продават марката, има други лимитирани колекции. Иначе гледаг състава и май беше почти същия като бялата пудра в нормалния асортимент.

# 487
До 31ви са намаленията. Аз си взех мицеларната на Нивеа.Доволна съм има и сухо олио вътре. Сваля всичко и не щипе. За 5,79лв. мисля да се запася с още 1 - 2... На тренд има много неща намалени.

# 488
....Аз си взех мицеларната на Нивеа.Доволна съм има и сухо олио вътре. Сваля всичко и не щипе. За 5,79лв. мисля да се запася с още 1 - 2...
Подписвам се с две ръце за тази мицеларна вода. Много, много добра, а цената с намаление е повече от прилична.
Мисля и аз да се запася.

# 489
  • София
И аз не харесвам душ-геловете на Балеа. Много ниско качество. Няколко пъти купувам, изкушена от аромата, но после ги слагам да се ползват като течен сапун за ръце, само за да не ги хвърля.

# 490
  • на земята
Имам душ олио на Балея,страхотно е,за суха кожа е перфектно и за зимата.
Съвсем случайно го мернах,беше една бройка,доста купуване ми каза жената в магазина.Мирише и хидратира страхотно.
Препоръчвам

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 11:29 от *лаленце*

# 491
И аз не харесвам душ-геловете на Балеа. Много ниско качество. Няколко пъти купувам, изкушена от аромата, но после ги слагам да се ползват като течен сапун за ръце, само за да не ги хвърля.
И аз все заради ароматите се подлъгвам, че имат хубави.  Laughing За пилинг с кафе обаче са идеални Peace

# 492
Да похваля коректора на Катрис.
Много е покривен ,прикрива зачервяванията /проблема на моята кожа са точно те/.
Задължително ще купя отново! 😍

# 493
Да ви похваля гъбката- блендър на EcoTools

не съм им голям фен, защото имам тяхна четка за фнд с естествен косъм и не е много качествена, но гъбката е МНОГО удобна и блендва перфектно! Взех я за 10 и нещо от Лили

# 494
  • Варна
Меmento, какво от декоративната козметика търсиш и Лили опция ли я?
До края на месеца там има намалени 3-4 вида ФДТ, включително озаряващият Wake me up на Риммел, който беше доста харесван в темата преди време. Или пък ББ крема на Буржоа, който много ми допадна и матиращият им ФДТ. А, има и един на Макс Фактор, който е намален с 50%
Макс Фактор имат също намалени течни матиращи червила и спирали, доста продукти на Катрис и Есенс също ми се сториха с коригирани цени.

(май и някои Лореал червила, ако помня правилно)

Общи условия

Активация на акаунт