Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 037
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
От намалението в Лили взех

и за първи път така си нацелвам цвета! Хубав е, но не е за мазна кожа! Колебаех се между ББ крема на Буржоа, но се отказах, защото се притесних да не е с прекалено слабо покритие..този фнд е със средно покритие.

# 496
  • Варна
И аз го купих, със смесена, през лятото към мазна кожа съм, но в момента ми е много приятен за носене. Наистина стои естествено, аз също нямах проблеми с откриването на точния цвят.

# 497
   Много приятно ме изненадаха тези капсулки, страхотно се усещат на кожата,хем имат консистенция на олио,хем всъщност блърват кожата,правят я кадифе и заглаждат. Само не знам отгоре върху тях нанася ли се крем нощен или? И дали ги има в голяма разфасовка?

# 498
# 499
Кристина, виждала съм капсулките само в този им вид. Мисля, че нямат друг вид разфасовка.
Хубави са, да и аз съм доволна от тях.
Показаните от теб се водят околоочни. Едните с чай, а другите хидратиращи.
Сините като количество ми идват повече и нанасям на цялото лице, много са приятни. Аз върху тях слагам и крем. Т.е. действам си както обикновено в грижата за лицето.

# 500
И аз харесвам тези капсулки.
А душ-геловете на Балеа само на ароамат го докарват и според мен.
Последния месец не съм успявала да припаря до козметичен магазин и само ви чета и правя списъци какво да купувам.

# 501
  • на земята
На мен не ми допаднаха тези капсули,миришеха ужасно.Няколко пъти ги нанасях цяла нощ не спах от миризмата,явно моите нещо не са били читави,знам ли..)))

# 502
Моите нямат пък никаква миризма,странна работа

# 503
Да похваля коректора на Катрис.
Много е покривен ,прикрива зачервяванията /проблема на моята кожа са точно те/.
Задължително ще купя отново! 😍

За пъпчици обаче не става, иначе за зачервявания си е ок.

# 504
На мен не ми допаднаха тези капсули,миришеха ужасно.Няколко пъти ги нанасях цяла нощ не спах от миризмата,явно моите нещо не са били читави,знам ли..)))

На мен също не ми хареса аромата им, доста силен ми дойде ( ползвах сините )и не видях някаква разлика за 1 месец употреба.  Освен аромата и текстура на капсулата ми беше странна.

# 505
  • Бургас
Скрит текст:

За под очите подходящ ли е?

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 09:34 от bubanka

# 506
  • Пловдив

Аз за под очите го ползвам, но много  изсушава. Иначе добре прикрива тъмни кръгове и освежава тена.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 09:35 от bubanka

# 507

Аз за под очите го ползвам, но много  изсушава. Иначе добре прикрива тъмни кръгове и освежава тена.
И аз съм на това мнение, изсушава.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 09:35 от bubanka

# 508
  • София
И на мен ми изсушаваше, но по идея на съфорумка го ползвах като база за сенки и като такава се справяше доста прилично. А съм с мазен клепач.

# 509
Вчера видях в ДМ, че са намалени 2 ФДТ на Буржоа Air mat и City radiance. Имам спомен,че бяха над 20 лв, а вчера ги гледах по 9 и 12 лв.Rolling Eyes Нямах време да оглеждам, дано не са били само определени цветове.

Общи условия

Активация на акаунт