Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 76 063
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Споделете за цена,моля.

# 586
Аз за Стара Загора ще имам възможност да докладва сигурно чак в края на седмицата Grinning Но определено ще го взема, ако го има. Честно казано предполагам, че няма да е някаква висока цената...

# 587
  • Някъде там
Засичали ли сте тези продукти ?

Дали са хубави?
Интересувам се и от този крем?
някой от темата изпробвал ли е кремовете на мой?

# 588
Зa кремовете МОЙ - бях се зaсилилa дa ги пробвaм, но видях, че нa второ място в състaвa се мъдри aлкохол денaт и бързо - бързо се откaзaх т.к. тaзи състaвкa я избягвaм.
Зa съжaление и в aквa кремa от сериятa "aквa" нa Бaлея имa aлкохол денaт нa челно място, aмa късно го видях. Добре, че в серумa от сериятa нямa aлкохол. Между другото aквa серумa е достa приличен. Хaресвaм го.
Новите продукти нa Aлверде (покaзaните) не съм виждaлa, aмa може и толковa дa съм гледaлa, че Aлверде не ми е любимa мaркa и не я зaглеждaм много-много.

# 589
Видях, че сте споменали сорбето на Балеа - да си имате едно на ум, че моя милост се намаза и излезе през деня (лятото) и ме изядоха насекомите...чудих се как и защо само мен хапят и ми светна лампичката Grinning

# 590
  • Бургас
Споделете за цена,моля.

Цената на ексфолианта за устни е 2,59 лв.

# 591
Здравейте! Днес си взех маска за лице на Балеа Pearl and glow. Пробвах я, но май не направих нещо както трябва - получи се много гаден кир ефект, а уж спазвах инструкциите Confused

# 592
Здравейте! Днес си взех маска за лице на Балеа Pearl and glow. Пробвах я, но май не направих нещо както трябва - получи се много гаден кир ефект, а уж спазвах инструкциите Confused

На мен тя не ми е от любимите... :/ Много ми щипеше и пареше , не знам защо. 🤪

# 593
И на мен ми пареше малко в началото, а аз обичам охлаждащите, но пък след като я измих, имаше ефект - кожата е свежа и мека. И при вас ли имаше кир ефект? Аз не можах да издържа и се измих, а на опаковката пише да не се мие.

# 594
  • София

При мен се полупава същия кир ефект и си я изплакнах с вода. Особена полза не видях и едва ли ще купя отново.

# 595
взех си черната мицеларна вода на нивея без олио (само чай) - не е за моята кожа, пресуши ми и особено около очите (от една проба) - съжалявам, че не взех мазната черна

# 596
Колебая се между 2 пудри на Есенс - русалката и блестяща фиксираща прахообразна пудра
https://www.essence.eu/bg/limitirani-serii/prime-last/e/product/ … -loose-powder-01/
Търся ефекта на естествена, леко озарена кожа. Бях тръгнала за русалката по принцип, но се зачудих дали другата не е по-подходяща за ефекта, който търся.
Ще съм благодарна, ако някой има отзиви. Simple Smile

# 597
  • София
И аз се присъединявам към разочарованите от Pearl and glow. Кир ефект нямаше при мен, но ми пареше.

# 598
Нa мен пък тaзи мaскa ми е еднa от любимите. Не ми пaри, a лицето ми след нея грейвa. Обaче нaистинa трябвa дa се отмие с водa, инaче нямa свaляне, сaмо с кърпa или тaмпон зaлепвa и стaвa нa трици.

Бубе, съжaлявaм зa водaтa. Aз имaм впечaтления сaмо от тaзи с олиото. Тя е чудеснa. Сегa след твоя отзив мaй нямa дa пробвaм другите им видове.

Кaти, русaлкaтa имa точно този ефект - дискретно озaренa и освеженa кожa. Другaтa споменaтa от теб не съм я пробвaлa.

# 599
джаста, имам тази за чувствителна кожа и съм доволна от нея, просто ми се прииска да разнообразя Wink
черната ще оставя за лятото

Общи условия

Активация на акаунт