Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 76 070
  • 760
  •   1
Отговори
# 600

Кaти, русaлкaтa имa точно този ефект - дискретно озaренa и освеженa кожa. Другaтa споменaтa от теб не съм я пробвaлa.
Идеално! Помня аз, че съм чела хубави неща за нея. Грабвам я значи, че само две бройки са останали в Лилито.

# 601
  • Бургас
И аз имам русалката, много дискретно озарява,но позволява и натрупване по скулите.
Четох някъде,че щели да я спират,но не ми се презапасява, много икономичен продукт е.

# 602
  • При децата ми
Препоръчвам този хайлайтър на "Голдън роуз"! Много приятно озарява кожата! Спечелих го от една тяхна игра преди година, и не вярвах изобщо, че някога може да ми хареса. Освен това е и доста икономичен, а цената е около 8-9 лв.

# 603
Потвърждавам. Имам тази минерална теракота на ГР, много е нежна с ефект "целуната от слънцето", дава деликатен блясък и озарява нежно лицето. Много икономична и не изсушава кожата. Номера е 08.

# 604
  • При децата ми
Да, Джаста, точно 08 е и моята. Тази е и на снимката. Точно на тази пудра търсих снимка.Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 12:22 от Hrispa76

# 605
+1 и от мен за хайлайтера на голден роуз.

# 606
  • София
Това дали го има в България Rolling Eyes

# 607
А русалката изсушава ли, защото съм със суха кожа и би ми било проблем?

# 608
  • София

Кaти, русaлкaтa имa точно този ефект - дискретно озaренa и освеженa кожa. Другaтa споменaтa от теб не съм я пробвaлa.
Идеално! Помня аз, че съм чела хубави неща за нея. Грабвам я значи, че само две бройки са останали в Лилито.

А този тип озаряващи пудри на цялото лице ли се използват или тип хайлайтър?

# 609
Момичета, привет! 🤗

Вчера си купих това измиващо гелче, ползвах го веднъж и ми хареса , но ще видим по- нататък какво ще му е действието.

Сложих си и мед на лицето , лепках се и го оставих да поседи 15 минути.

А преди това ползвах конджак гъбичката за първи път. Ами много ми хареса. 😊 Само не знам дали няма да се развият някакви микроби в нея... 🤨

Та мисълта ми е , че тази сутрин кожата ми направо сияеше. 😳 И не знам кой точно продукт я направи такава , за първи път я виждам толкова сияйна и мека.

И да попитам дали това олио ще стане за сваляне на грим? Чак в нас видях , че е за атопична кожа , а моята е комбинирана... 🤨

# 610

А този тип озаряващи пудри на цялото лице ли се използват или тип хайлайтър?

Русалката позволява да се нанесе и на цялото лице с голяма четка, може и по-концентрирано с по-сбита четка на скулите и на другите хайлайт точки. Позлволява и двата варианта тъй като не е много бляскав.

# 611
А въпрос, тая гъбичка като пемза ли е, или омеква при намокряне?

# 612
  • София
Омеква при намокряне. И аз съм много доволна от нея, не помня дали я хвалех в тази тема или в темата за евтините продукти. Може да се ползва само с вода, а може и с гел за миене на лице. Сменят се през няколко месеца – усеща се когато вече не е толкова ефикасна. На снимката е за мазна/проблемна кожа, има различни видове.

# 613
  • Благоевград
Дами, има ли продукт от ДМ или Лили, който ползвате за петната от пъпки и сте доволни от действието му? Пъпките не ги стискам, но винаги ми остават петна от тях, не знам защо. Кожата ми е бяла и чувствителна, и мноого бавно заздравяват всякакви ранички. От известно време ползвам крема на Акне Аут, но ефект при мен няма. Благодаря на отзовалите се. ( на 23г съм ако е от значение)

# 614
Дами, има ли продукт от ДМ или Лили, който ползвате за петната от пъпки и сте доволни от действието му? Пъпките не ги стискам, но винаги ми остават петна от тях, не знам защо. Кожата ми е бяла и чувствителна, и мноого бавно заздравяват всякакви ранички. От известно време ползвам крема на Акне Аут, но ефект при мен няма. Благодаря на отзовалите се. ( на 23г съм ако е от значение)

От акне аут-а ти остават петна, особенно ако ползваш този в малката червена опакова...той изгаря всичко!!!!

Общи условия

Активация на акаунт