Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 75 600
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Дами, има ли продукт от ДМ или Лили, който ползвате за петната от пъпки и сте доволни от действието му? Пъпките не ги стискам, но винаги ми остават петна от тях, не знам защо. Кожата ми е бяла и чувствителна, и мноого бавно заздравяват всякакви ранички. От известно време ползвам крема на Акне Аут, но ефект при мен няма. Благодаря на отзовалите се. ( на 23г съм ако е от значение)

От акне аут-а ти остават петна, особенно ако ползваш този в малката червена опакова...той изгаря всичко!!!!

+1- и на мен ми беше прекалено силен и агресивен. Спрях да го използвам!

# 616
А преди това ползвах конджак гъбичката за първи път. Ами много ми хареса. 😊 Само не знам дали няма да се развият някакви микроби в нея... 🤨
Скрит текст:
От Дм или Лили е гъбичката и каква е цената?

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 07:41 от Анонимен

# 617
  • Благоевград
Дами, има ли продукт от ДМ или Лили, който ползвате за петната от пъпки и сте доволни от действието му? Пъпките не ги стискам, но винаги ми остават петна от тях, не знам защо. Кожата ми е бяла и чувствителна, и мноого бавно заздравяват всякакви ранички. От известно време ползвам крема на Акне Аут, но ефект при мен няма. Благодаря на отзовалите се. ( на 23г съм ако е от значение)

От акне аут-а ти остават петна, особенно ако ползваш този в малката червена опакова...той изгаря всичко!!!!

+1- и на мен ми беше прекалено силен и агресивен. Спрях да го използвам!

това е крема - https://biotrade.bg/acne-out/acne-out-repair-cream/?p=48&l=1&id=105, него ли имате предвид?
 По принцип от около година го използвам, но и преди него пак си ми оставаха петна. Ще го спирам тогава, благодаря ви за съвета!

# 618
Изпуснала съм темата.
Да кажа,че този продукт не струва нищо според мен, труден за ползване, не виждам никаква файда от него:

# 619
И тази гъбка Конджак пише, че е за мазна кожа... Наистина ли виждате ефект от тези гъбички? И как ги използвате? Сутрин или вечер?
Скрит текст:

# 620
  • София
Сутрин само с вода, вечер с гела ми за миене на лице.

П.П. Бях я купувала от Лили, струваше около 4 -5 лв някъде; в Зоя ги бях виждала поне на двойна цена.

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 13:01 от milenaka

# 621
това е крема - https://biotrade.bg/acne-out/acne-out-repair-cream/?p=48&l=1&id=105, него ли имате предвид?
 По принцип от около година го използвам, но и преди него пак си ми оставаха петна. Ще го спирам тогава, благодаря ви за съвета!
Точно това е.
Не сте ли забелязвали, че ако забравите да си измиете ръцете след като сте го ползвали за два дни стават като шкурки - груби и нацепени..това е продукт за силно акнетична кожа!

# 622
Конджак гъбки си купих от алиекспрес за смешни пари, абсолютно същите са и съм много доволна.

# 623
  • Бургас
Според мен не трябва да правите компромиси с кожата си,насочете се към La roche posay Еffaclar,гелът за измиване е разкошен за моята кожа/на Авен също ми е любимец/,а приятелка е доволна много и от кремовете от тази серия.А и доста други впечатлени има,не пречи да пробвате,аз имам този с новата формула с 30-ти фактор и сега на пролет го включвам в грижата за кожата ми.

# 624
Благодаря за инфото, момичета! Simple Smile А някой пробвал ли е гъбката със зелена глина? Черната явно е добра.

# 625
  • Благоевград

Според мен не трябва да правите компромиси с кожата си,насочете се към La roche posay Еffaclar,гелът за измиване е разкошен за моята кожа/на Авен също ми е любимец/,а приятелка е доволна много и от кремовете от тази серия.А и доста други впечатлени има,не пречи да пробвате,аз имам този с новата формула с 30-ти фактор и сега на пролет го включвам в грижата за кожата ми.

Ползвала съм единствено крема Effaclar Duo на Ла рош, и бях много доволна. Тъкмо това обмислях тези дни, дали пак да си закупя нещо на марката. Благодаря ви, ще си взема и измиващия гел.

Обичах, не съм забелязала, но може би защото винаги си мия ръцете след това. Четох положителни отзиви за крема и затова си го закупих, заради петънцата, но забелязах, че няма ефект, поне при мен.

# 626
За 4 лв от Лили си я взех вчера. Аз може би ще я ползвам само вечерта. Мирише ми странно , но не ми пречи тази мириЗма.

Ами аз не очаквам от нея кой знае какъв ефект, достатъчно е да почиства добре кожата. Но наистина днес кожата ми е в супер състояние. Вчера Бях избила на места  и днес сутринта местата не бяха червени , а напротив, почваха да избледняват. Ако е от гъбичката , значи ще ми стане любим продукт.

Да , черната е за мазна кожа. Моята е комбинирана.

# 627
Ехе, а онлайн гъбата не падат под 12лв?! Каква надценка само! Благодаря! Черната с въглен и зелената със зелена глина ги дават за мазна към комбинирана, само че първата е и за проблемна кожа. В момента моята е такава. Обаче глината винаги добре ми е действала на кожата. Пф, ако ги има и двете в Лили ще съм в голяма чуденка коя да купя.. Grinning

# 628
  • София
Може да ги редуваш. Доколкото помня и двете ги имаше. Че и за суха кожа, май. Четири вида мисля бяха.

# 629
  • Бургас
А русалката изсушава ли, защото съм със суха кожа и би ми било проблем?
Не,с много суха кожа съм,но си позволявам често да ползвам русалката,никак не ми изсушава,не е като матираща пудра.Много лесно се сваля с мицеларна вода и нямам проблем с нея.За мазна кожа може би не е подходяща.

Общи условия

Активация на акаунт