Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 75 588
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте, препоръчайте ми  моделиращ крем за коса,който да оформя косата,да и придава небрежен и леко рошав ефект.Фризьорката ми предложи един,но 20лв не ми се дават..,ако има нещо бюджетно и сте доволни.. Благодаря!

# 631
А русалката изсушава ли, защото съм със суха кожа и би ми било проблем?
Не,с много суха кожа съм,но си позволявам често да ползвам русалката,никак не ми изсушава,не е като матираща пудра.Много лесно се сваля с мицеларна вода и нямам проблем с нея.За мазна кожа може би не е подходяща.
Значи ще е добре за мен.
Много благодаря! bouquet

# 632
Скоро такава хубава брошура не бяха пускали ДМ. Всички мой любими марки са намалени с почти 40% -  Биотен, Дав, Лореал. 🤗👌

# 633
  • Пловдив
Скоро такава хубава брошура не бяха пускали ДМ. Всички мой любими марки са намалени с почти 40% -  Биотен, Дав, Лореал. 🤗👌

Аз смятам да взема серията 3Д Хиалуроник на Биотен /нищо, че шкафа ми е като козметичен склад/. Помня, че хвалехте и бяхте доволни от серията, но да попитам, преди да купя - за суха кожа добре ли са кремовете, че предпочитам да ги ползвам сега, през зимата.

# 634
  • Бургас
Добре са за суха кожа,не са мазни,но са силно хидратиращи.Поне на мен ми се отразява много добре Биотен хиалурон 3Д.Вземи само един крем и го пробвай,имаше и недоволни.

# 635
  • Сливен
Зимата не се препоръчват хидратиращи кремове,заради водата в тях.Това бях чела някъде.Понеже е студено и един вид крема замръзва и не се отразява добре на кожата.Затова се препоръчват подхранващи кремове през зимния сезон.

# 636
  • Пловдив
oesi, аз като за начало смятам нощния крем да взема, иначе това за хидратиращите кремав в зимно време и аз съм го чела, но честно казано ползвала съм хидратиращи кремове и серуми навън през зимата и отрицателен ефект не съм имала. Сигурно се отнася за наистина много големи студове.
Аз пък се надявах, че са по-мазни тези кремове, през зимата все търся мазнички кремове. Но нищо, ако кожата ми е повече  дехидратирана, отколкото суха, би трябвало да се отразят добре, щом са силно хидратиращи. Ще ги пробвам.

# 637
Мързеливке, аз имам нощния Биотен хиалурон. Хубав е, на мен добре ми понася. Според мен е богат крем, но добре попива и омекотява кожата. Сега май е на добра цена, пробвай го. Мисля, че ще ти допадне.

Аз да споделя за Бевола нощен от серията Витал с арган. Ами хубав е да му се не види, а не очаквах. Цената му е 2.50лв., крема е в симпатично малко/компактно/ стъклено бурканче. Приятно съм изненадана. Но е за сухи кожи, защото е богат и мазен и по трудно попива, но за нощен си е идеален, идва една идея като нощна маска. Сутринта кожата е напоена и омекотена. Чувствам, че има останал филм от крема, но на мен не ми е проблем, защото усещането от действието на крема  е добро.
Околоочния от серията също е доста приличен и той е богатичък, но попива добре и после не мазнее. Тониран е, с лек цвят, но нанасяйки не оцветява.
Измивния гел с лотос е нормален измивен гел. Макар да се води за нормална и комбинирана кожа, не ми изсушава кожата сега зимата, не ми опъва, икономичен е, една дозичка колкото грахово зрънце е достатъчна за измиване на лицето. Намирам го стандартен измивен гел, не е лош.

# 638
  • Бургас
Мързеливка,щом търсиш по-мазнички кремове може да видиш и Юсерин с уреа обаче нощен,той оставя един филм,но кожата е идеално хидратирана с него,напоена,пухкавка и сочна.Аз съм фен и на дневния,който ми свърши и ще подновя в някой момент,сега използвам други,но не са за тази тема.

# 639
  • Стара Загора
Споделете за цена,моля.

Вчера го видях в ДМ на 2.79, ако съм запомнила добре.

Иначе, отидох за City Radiance на Боржуа, но се оказа, че само 01 е на прИмоция

# 640
Благодаря,аз го намерих в нашия ДМ-2,59лв е.Доволна съм,наистина ексфолира и устните стават идеално меки.

Последна редакция: чт, 24 яну 2019, 11:15 от Mimeto74

# 641

Ползвали ли сте тази спирала,и какво е мнението ви,искам удължаване без слепване Simple Smile

# 642
  • Пловдив
Според мен е богат крем, но добре попива и омекотява кожата.
Точно такива кремове харесвам за студеното време. Взех го. Мисля да го редувам с другите, които ползвам и ако ми хареса, ще взема и дневния, и околоочния.
Bright Crystal, благодаря за препоръката за Юсерин, ще го имам предвид, но за по-нататък, в момента шкафовете ми преливат от кремове, а и и още съм планирала.Trollface
Аз тази зима преоткрих Ейвън и Орифлейм. Много време не бях взимала техни кремове. Обаче крема Миракъл Глоу на Ейвън и на Орифлейм нощния от кралската кадифена серия /мисля, че така се казваше/ просто ми спасяват кожата, която винаги много се дехидратира и изсушава от студа и вятъра.

# 643
  • София
Момичета, подариха ми този лак
Мога ли да го ползвам като обикновен лак? Пише uv powergel на на него. Thinking

# 644
Момичета,предложете ми нещо за вече съществуващи стрии??

Общи условия

Активация на акаунт