Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 75 577
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
тази спирала на Rimmel ми е любима. Придава обем, не е много течна спирала, как да кажа личи си че има масла. На мен ми допадат такива спирали, не изсъхва бързо, но и аз сменям спирала на 2-3 месеца от гледна точка на хигиената. При мен не се размазва, не ми се рони, лесно я свалям. Четката ми е удобна, понякога се цапам защото е обемна самата четка, но ми е любима.

# 646
  • София
Днес минах през ДМ и си взех на Балеа скраба за устни с кокос, околоочния крем с урея , черна peel-off маска  - от всичко съм много, много доволна. Никога преди не съм използвала такъв тип скраб за устни, правила съм си сама вкъщи - прекрасен е и наистина върши работа.Частичките не остават по устните, усеща се само мекота и мирише прекрасно.
Има намаление и на Мейбълийн и си взех основата Baby skin, намалена е от 10 на 7лв и от нея също съм много доволна, доста добре прикрива големите ми пори. Simple Smile

# 647
  • Пловдив
Някой да го има вече този балсам? Много ми е интересен😊 Лятото в Гърция видях подобен,но цената от 17 евро ме спря.

# 648
И аз си взех скраба за устни на Балеа - от първо ползване се влюбих.
Взех също и черната мицеларна вода на Нивеа със сухи масла, която беше препоръчана тук - благодаря за което! Пробвах я тази вечер за пръв път - за 2 минути и с 2 тампона свалих всичко, а кожата ми беше много мека.
Купих и новия фдт стик Superstay, но все още не мога да изкажа впечатления. Мога само да кажа, че е мноооого кремообразен, нанася се и се блендва лесно (с блендер, а не гъбичката от другата страна на стика), но честно казано ми се струва много неикономичен. Според мен много бързо ще свърши, изглежда доста малко количество. Съжалявам, че не проверих тестера.
Купих и олиото за тяло на Балеа, което хвалехте.
И най-голямото попадение - палитрата Rimmel Magnif Eyes Spice. Никога не съм срещала по-пигментирани сенки от дрогерийния клас. Дори ми беше трудно да сваля суочовете от ръката си.

# 649
Момичета, може ли снимка на коментирания скраб за устни и цена? Минавах през ДМ преди няколко дни, но не го забелязах. Ще ходя да го търся специално.

# 650
Някой да го има вече този балсам? Много ми е интересен😊 Лятото в Гърция видях подобен,но цената от 17 евро ме спря.

Имам всичките видове - червения и розовия са спрени, новите са този и холограмния. Приятен е, омекотява устните, като падне цвета, остава нюанс на устните, но ако са ми много сухи, леко личи като тъмно, набито в порите. Днес например, след тренировка го забелязах. Тъмничък ми е на мен и ми е най-рядко ползвания от четрите. Не е лошо да се пролва преди това. Според производителя цветът е в зависимост от РН на устните. Аз ги харесвам - фаворит ми е розовия (който е спрян) - даваше ми много траен естествен розов цвят, който оставаше с часове, а това при мен е чудо, ям и най-трайните червила. Червеният даваше леко черешов оттенък. Холограмният, като се изтрие бляскавото покритие, също  дава розова основа. Този е много интересен виолетов цвят при мен, отдолу е по-скоро тъмно червено при мен. Иначе се нанасят много лесно, в движение и за плаж, дълги разходки, тренировки и т.н. са ми любими, защото хем стоят естествено, хем омекотяват и предпазват, хем мога да подновявам без да гледам.
Препоръчвам ги, спрените се намират по сайтове все още.

# 651
Момичета, може ли снимка на коментирания скраб за устни и цена? Минавах през ДМ преди няколко дни, но не го забелязах. Ще ходя да го търся специално.

Цената беше около 2.50лв. мисля. Седи при другите балсами за устни.

# 652

В Бургаския ДМ на Тройката не беше при другите балсами за устни, а там където са маските на лице на Балеа. 😊👌

# 653

При нас стоеше при кремовете на Balea

# 654
  • Варна

При нас стоеше при кремовете на Balea
В подлеза на НДК, имаше много бройки, бяха при маските на Балеа и аз купих два броя.

# 655
Е, те пък защо са ги пръсна ли по всички рафтове Grinning Като ви чета, нямам търпение да го взема Grinning

# 656
  • Някъде там
И аз така, ще го търся по обстойно или ще попитам момичетата от дм.
Нямах много време и бързах иначе щях да ги питам за скраба за устни .

# 657
Благодаря ви, златни сте. Ще го търся днес, че устните ми имат спешна нужда. Иначе нормално да не съм го забелязала- аз си мислех, че е в бурканче, а не под формата на балсам.

# 658
Момичета,предложете ми нещо за вече съществуващи стрии??
Няма такова ..всичко е прах в очите.

За устни в много лошо състояние мога с две ръце, че и крака да ви препоръчам

У Н И К А Л Н О !
купих си преди време обикновения балсам за усни и в него имаше малко сашенце с този. Устната ми се сцепи точно в ъгълчето и нямаше оправяне докато не се сетих да го тествам..има лек охлаждащ/ментов ефект.
На другия ден вече нямаше следа от раничката.

# 659
Блистекс няма никакъв ефект при мен.
Ще потърся и аз този скраб за устни на Балеа, щом го хвалите.

Общи условия

Активация на акаунт