Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 75 579
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Блистекс и при мен беше провал.
Да не остана назад, и аз си взех скраба за устни на Балея. При нанасяне стои сух, усещат се ексфолиращите частици, но остава бял слой, който трябва да се изтрие, иначе не виждам как ще се носи навън. Моля ви, кажете вие как го нанасяте, изтривате ли го след 3-5 минути?  bouquet

# 661
  • Варна
Блистекс и при мен беше провал.
Да не остана назад, и аз си взех скраба за устни на Балея. При нанасяне стои сух, усещат се ексфолиращите частици, но остава бял слой, който трябва да се изтрие, иначе не виждам как ще се носи навън. Моля ви, кажете вие как го нанасяте, изтривате ли го след 3-5 минути?  bouquet
Минавам няколко пъти, изчаквам и после изтривам със суха салфетка, след това нанасям балсам за устни.

# 662
При мен не оставя следа и не го махам, стоя с него.

# 663
Благодаря ви, момичета! Ще го пробвам и като нощна грижа, да видим резултата..

# 664
  • Варна
Влизам с въпрос директно — спряна ли е ензимната маска за лице на Балеа? Търся я доста време вече и не я откривам , ако знаете други ензимни маски моля да ми препоръчате , благодаря.

# 665
Няма я и аз я търсих.
Взех вдна на Хималая с плодови киселини , не е лоша:

# 666
Влизам с въпрос директно — спряна ли е ензимната маска за лице на Балеа? Търся я доста време вече и не я откривам , ако знаете други ензимни маски моля да ми препоръчате , благодаря.

# 667
  • Варна
Няма я и аз я търсих.

Оххх на Хималая имах една маска с нийм — хич не ми допадна Sad Тази на принципа на ензимните ли е ?

# 668
  • Варна
Тази я търсих безуспешно ..... Ако знаете къде да я намеря ,ще е чудесно. На Палмър неща съм виждала в ЛИЛИ ,но точно маската не .

# 669
Няма я и аз я търсих.

Оххх на Хималая имах една маска с нийм — хич не ми допадна Sad Тази на принципа на ензимните ли е ?
С плодови киселини.Не знам дали е като ензимните, но на мен ми допада, въпреки ,че съм с мазна кожа.
https://apteka.framar.bg/30031113/хималая-освежаваща-плодова-маска-за-лице-75-мл-

# 670
Направих една поръчка от Нотино. При поръчка на стойност 23лв с неща на Revolution, подаряват  i am pretty палитра. Поръчах червило, хайлайтър, коректор и пудра.  Ще ги снимам като дойдат.

# 671
  • Варна
Memento, на каква цена взе Римелската палитра.
Аз си имам една малка и съм много доволна също, страшно трайна е. А най-светлия цвят и като основа за под другите си го ползвам, няма мърдане от 5 сутринта, до доста след 5 вечерта 😊

# 672
И аз имам от малките тази
Скрит текст:
но като пигментация изобщо не могат да се сравняват.
Големите в момента са намалени на 15-16лв.

Аз исках да взема тази, която смятат за двойник на Cherry на Urban Decay, но я нямаше (не знам дали я зареждат в БГ или просто беше изкупена), за това взех Spice. Нея пък я сравняват с Heat на Urban Decay, ето статия.
http://www.samanthajaneyt.com/2018/06/urban-decay-naked-heat-dupe-rimmel.html

# 673
Тази я търсих безуспешно ..... Ако знаете къде да я намеря ,ще е чудесно. На Палмър неща съм виждала в ЛИЛИ ,но точно маската не .

Моята е купувана от Лили. Ако си от София можеш да отидеш до Ремедиум там съм я виждала или да я поръчаш от сайта им.

# 674
15 и нещо са палитрите на Римел, почти 10 лв намаление имат. Spice е доста добра и е двойник на Urban decay Naked Heat. Гледах Wow edition, видя ми се интересна, но е само блестяща и се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт