Диагнозата "кухо яйце" и нормално развиващ се ембрион впоследствие.

• 17 130
  • 85
  •   1
Отговори
# 30
Да,в Токуда защото там лаб работи до късно.
Вержи, в една и съща лаборатория ли е пускано изследването?

# 31
Вержи, задължително все пак минк на преглед както са те посъветвали момичетата и преди мен. Помни, че каквото и да се окаже, винаги има решение на проблема и нещата може и да не е сега, но ще се случат! Позволявам си да ти кажа всичко това, защото съм минала и през това. Първата ми бременност приключи в края на втори месец, беше спряло сърчицето, наложи се абразио. Преживях го много тежко. Втората бременност се оказа точно кухо яйце. След многото надежди се оказа, че и тази бременност няма да продължи дълго. Изчистих се с медикаментозен аборт.Спаси ме единствено това, че по това време се местихме от един град в друг и нямах много време да мисля за това. После се започна едно лудо следене на овулация и секс по график. Е не се получи така. Точно в месеца, когато започнах нова работа, бях притеснена как ще се справя, нямах време да мисля за тестове за овулация, секс правихме един или два пъти с мъжа ми, точно тогава се случи. Сега съм в пети месец.
Разказвам ти всичко това, понеже след първата загуба стигнах до психолог. Да помогна ми, но само в началото. След втората загуба, най- много ми помогнаха мненията на момичетата от този форум, които са минали по същия път към сбъдването на мечтата си. Надявам се поне малко да съм ти вдъхнала вяра, така както на мен когато тя ми беше нужна. Помни, че каквото и да ти кажат на прегледа, твоето детенце те чака там някъде и ще дойде в най- подходящия момент!

# 32
Благодаря много,че сподели и за подкрепата.Имам нужда определено!Просто не знам какво се случва в момента.Желая ти лека бременност и живо и здраво бебче.За мен толкова надежда,щастие и мечти отидоха на вятъра.Благодаря отново на всички Heart

Вержи, задължително все пак минк на преглед както са те посъветвали момичетата и преди мен. Помни, че каквото и да се окаже, винаги има решение на проблема и нещата може и да не е сега, но ще се случат! Позволявам си да ти кажа всичко това, защото съм минала и през това. Първата ми бременност приключи в края на втори месец, беше спряло сърчицето, наложи се абразио. Преживях го много тежко. Втората бременност се оказа точно кухо яйце. След многото надежди се оказа, че и тази бременност няма да продължи дълго. Изчистих се с медикаментозен аборт.Спаси ме единствено това, че по това време се местихме от един град в друг и нямах много време да мисля за това. После се започна едно лудо следене на овулация и секс по график. Е не се получи така. Точно в месеца, когато започнах нова работа, бях притеснена как ще се справя, нямах време да мисля за тестове за овулация, секс правихме един или два пъти с мъжа ми, точно тогава се случи. Сега съм в пети месец.
Разказвам ти всичко това, понеже след първата загуба стигнах до психолог. Да помогна ми, но само в началото. След втората загуба, най- много ми помогнаха мненията на момичетата от този форум, които са минали по същия път към сбъдването на мечтата си. Надявам се поне малко да съм ти вдъхнала вяра, така както на мен когато тя ми беше нужна. Помни, че каквото и да ти кажат на прегледа, твоето детенце те чака там някъде и ще дойде в най- подходящия момент!

# 33
Мила недей говори така.Повечето тук сме минали по този път .Пожелавам ти твоя път да е по-лек от нашия и скоро всичко да е наред.Аз имам три неуспешни бременности като твоята,операции ,пункции ,трансфери и още какви ли не чудесии и това цели 5 години ,но никога не се предадох .Ех Господ се смили над мен и третия ми трансфер е сполучлив и съм в очакване на бебчето си този месец.Пожелавам го на всяка жена ,която го желае! Амин!

# 34
Страхотно!Да сте живи и здрави и много да те радва.Пожелавам си и на мен някой ден да ми се случи това щастие а и на всички,които са минали през това Heart Decoration

Мила недей говори така.Повечето тук сме минали по този път .Пожелавам ти твоя път да е по-лек от нашия и скоро всичко да е наред.Аз имам три неуспешни бременности като твоята,операции ,пункции ,трансфери и още какви ли не чудесии и това цели 5 години ,но никога не се предадох .Ех Господ се смили над мен и третия ми трансфер е сполучлив и съм в очакване на бебчето си този месец.Пожелавам го на всяка жена ,която го желае! Амин!

# 35
Ех, много съжалявам  Rolling Eyes
Пожелавам ти да си здрава и да се наредят нещата по най-добрия за теб начин!

Според мен няма основание за съмнения за извънматочна. Хормона спада - ако растеше бавно тогава вече нещата са притеснителни.

# 36
И аз мисля,че няма съмнение за извънматочна.Хормонът при нея нараства,макар и с по-бавни темпове.

Виж...знам как се чувстваш и колко си отчаяна.Първият път и аз бях така-сякаш  пропаднах,плачех,страдах,не исках да празнувам празниците.Тотално отчаяна.После някак се измъкнах и след 6 месеца последва следващия удар-извънматочна.Но този път не се предадох-посрещнах го мъжката.Казах си че аз дете ще имам и това е.Приех го като  просто едно препятствие по пътя.И 4 месеца по-късно бях бременна за трети път и то успешно!И то точно в месец в който не съм следяла овулация,даже бях ходила на доктор и той каза че съответния месец е нямало овулация.Чаках си цикъла...за да започнем отново опитите.А то точно в този месиц забременях.Не се отчайвай.Ти ще имаш дете....бъди сигурна!Това е просто път към него.Ако има нещо сме насреща!

# 37
Задължително ли е да имам болки и кървене?Защото навсякъде чета,че при такива случаи има поне зацапване?
Другото,което забравих да спомена,е че първата лекарка при която ходих ми каза да пия Утрогестан 2х2?!Не виждам смисъл да продължавам при положение,че нямам кървене.

# 38
Задължително ли е да имам болки и кървене?Защото навсякъде чета,че при такива случаи има поне зацапване?
Другото,което забравих да спомена,е че първата лекарка при която ходих ми каза да пия Утрогестан 2х2?!Не виждам смисъл да продължавам при положение,че нямам кървене.

Аз също нямах нито болки, нито зацапване. При мен ЧХГ растеше но не както трябва. Поставях Утрогестан вагинално, но когато се потвърди диагнозата " кухо яйце" АГ-то каза да го спра и след няколко дни преминахме към медикамемтозен аборт.

# 39

Не се опитваш да изхвърлиш лигавицата заради Утрогестана.
Трябва с лекар да се уговориш как да се изчистиш. Дали ще е медикаментозно или кюртеж.

# 40
Ами на преглед съм в петък..даже бях за събота,но го преместих за петък.Лекарката не може по-рано...да чакам или да отида при друг?

# 41
При мен зацапването започня след като спрях да поставям утрогестана.По принзип до петък няма какво да стане,но ако не държиш на конкретната лекарка може и друг да посетиш по-скоро за да обсъдите как да подходите.При мен направиха абразио-така ми препоръча следящия гинеколог,но много момичета правят медикаментозен аборт.Обсъди с лекаря

# 42
Момичета,току ще се връщам от лекар в Щерев.Казаха ми,че вече се вижда жълтъчно мехурче сака е нараснал.Миналия път не се виждаше.За ЧХГ ми казаха да не правя повече и да не се притеснявам,случаи всякакви.Другия вторник съм пак на УЗИ,за да се види дали ще има ембрионче Simple Smile отново ми се върна надеждата.

# 43
Добри новини, Вержи! Пожелавам ти всичко да е наред и следващия път да видиш малката точка! 🤗

# 44
Дано,даноо!Изостава с 2 седмици по УЗИ и последния МЦ,но ми казаха,че е възможно да съм била с късна овулация.
Добри новини, Вержи! Пожелавам ти всичко да е наред и следващия път да видиш малката точка! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт