Боран Кузум❧Айбюке Пусат - след "Соколовият хълм"❧"Навсякъде ти/Her Yerde Sen"❧Т.1

• 68 568
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
БЛагодаря, Лу. Hug
Дано се задържи сериалът, да се позабавляваме, хубава двойка са.
Фуркан съм го гледала доста, за пръв път ми се вижда малко дървен, сигурно е от ролята - мноого сериозен бизнесмен е тука. Joy

Нина, добре дошла!

# 481
Светълчо - мисля, че е от ролята. Но пък аз лично ги обожавам тия ледени патрони/шефове, дето на трета серия вече почват да се топят ... Simple Smile

# 482
Привет! Hug
Вторият фрагман за еп. 3 рус. суб.

https://vk.com/video-132999259_456243758?list=cf80d5480c3660b1ca

Тази коя ли е Wink

Нина bouquet, продуцентът на Соколови не си направи добре сметката. Сериалът щеше да е на печалба от продажби в чужбина - има прецедент с ВВКьосем - два сезона с нисък рейтинг... беше стигнал до под 2% в някои седмици, но в Кан беше представен много добре. Който иска да избегне диктата на турската публика, да се учи от ТИМС /сега е ТИМС&Б/

# 483
Лучи,и аз не знам коя е...

Изгледах и трите летни сериала...Емиии, най си ми хареса "Навсякъде ти ",засега ...
А от фрага разбираме,че нашето момче вече затъва в блатото на любовта..

# 484
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аааа, интересен втори фрагман.
Изтрепаха се да чупят прозорци тия двамата. Joy
Не знам коя е "тая" ама вече не я харесвам. Joy
А къдравката, с късата коса, съм я гледала някъде, ама не помня къде.
Много сладка Айбуке! И леко япончеста, таман кат за нашия японец. Joy

# 485
Аааа, интересен втори фрагман.
Изтрепаха се да чупят прозорци тия двамата. Joy
Не знам коя е "тая" ама вече не я харесвам. Joy
А къдравката, с късата коса, съм я гледала някъде, ама не помня къде.
Много сладка Айбуке! И леко япончеста, таман кат за нашия японец. Joy
Къдравката игра в Истанбулска невеста, секретарката на Фарук, дето си въобрази, че може да измести Сюрея и че Фарук е влюбен в нея.

# 486
Светли,и аз "вече" не я харесвам...
   Едно видео за счупените стъкла...Засега са само два пъти..
https://vk.com/feed?z=video-43403807_456240237%2Fbc63b7c1357d152 … t_-43403807_25566
 Снимки ,в които има герои,които ще влязат в новата серия ,доколкото разбрах само за тази серия...

И Али..зад кадър..

# 487
Привет! Hug
Целият каст - ако някой го е пропуснал назад в темата.

https://www.haberturk.com/her-yerde-sen-oyunculari-kimler-her-ye … u-2491999-magazin

А как ще завърши сцената след второто счупено стъкло newsm08

"Biz Böyleyiz/Ние сме такива" - зад кадър Боран с певицата Хюмейра

и с Мерич Арал и Шебнем Бозоклу

Последна редакция: ср, 26 юни 2019, 18:14 от LU4IQ

# 488
Олеее,то имало трима с името Али..И аз пиша - снимка на Али..ха-ха..Не че не се вижда кой е,ама..
  Как ще завърши - ами  Селин ще разбере,че вече е влюбена..За целувка е рано.

# 489
Селин пита - "Защо губя всички, които обичам" и в този момент не вижда Демир, няма и да го чуе. Тоест, вижда го, но като част от пейзажа. Като чупи стъклото, той с гръм и трясък ѝ казва "Ето, аз съм тук, не си ме изгубила". Joy

# 490
  • София
Олеее,то имало трима с името Али..И аз пиша - снимка на Али..ха-ха..Не че не се вижда кой е,ама..
  Как ще завърши - ами  Селин ще разбере,че вече е влюбена..За целувка е рано.
Демир обаче също лека-полека ще разбере, че се влюбва. Особено като чух думите на приятеля му - че като я загуби, ще осъзнае колко има нужда от нея.

# 491
  • София
Здравейте,

записвам се в темата ви, защото загледах "Навсякъде ти". От всички летни сериали този засега ми харесва най-много. Свежа история, ГГ си подхождат, приятни сцени, няма напрежение, махали, прекалено заплетени семейни отношения. На този етап ще го гледам и ще следя темата за информация.

# 492
# 493
  • София
Начи, АйКер са много готини (особено Кер); Нежат и Суна също са много готини; обаче чисто като двойка и пасване, съм фен най-много на СелДем. Heart Eyes А знаете каква скептична бях в началото за тая двойка... No Mouth

# 494
Здравейте Hug
Лу е публикувала снимки от официалния първи снимачен ден на на филма "Biz Böyleyiz" Blush Започнаха вече Hands Thumbsup
Много се радвам, че към каста се присъедини и Мерич Арал. С Боран това ще е втория им общ филм.

И още нещо да добавя. Текстът към публикацията на Боран с Хюмейра е "Вярвайте в мечтите си".  Много символично! В предаването "Беяз шоу" през февруари 2018 г той сподели колко много цени Хюмейра. И ето, година и нещо след това се снима с нея в общ филм.Blush

Очаквам с този хубав актьорски състав да направят хубав филм. Дано да има успех! Hands V

Общи условия

Активация на акаунт