Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 954
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 420
  • София
ПП Стига Роман да не е победител, ще приема всеки друг изход от играта.

И аз така. Не ми харесва този човек и не искам да разполага с парите. С нищо не ги е заслужил.

# 421
Аз пак клюкам в Инстаграм. Георги е споделил няколко реда за участието си във Фермата. Интересно, че не споменава дума за Роман..що така и той и Милена се разграничиха от него след излизането си. Може и така да ми се струва се..Вие как мислите, предвид , че и днес в интервютата не го спомена.

# 422
  • София
Интересен епизод.Иска ми се да кажа много неща,но ще стане дълго.
Първо-писмото на Милена беше най-грозното,четено във фермата.Дори и в добрите думи,които успя да напише за някои! прозираше колко егоцентризъм и тесногърдие са натрупани в нея.
После дуелът.Вече разбрах Георги.Ако Симо беше илюминат,то Жорето е в матрицата.Той тази игра я беше качвал на много левъли и нямаше и миг допускане,че не е най-добрият геймър.
Голямата изненада беше Роси.Ми тя е наясно,че не е харесвана.Подвикна на Жорето да си представи,че дървото е тя.Какво стана,с кой започваше всеки ден,не знам.Имах чувството,че всеки момент ще напишат като в сериалите-няколко месеца по-късно.Направо си мисля,че и продукцията се намеси този път.
Много се разколебах относно нея,но все пак ще изчакам да я изгледам докрая.
Относно Ваня ,съм от малкото,които я харесват или поне не ме дразни в голяма степен.Дидо също го одобрявам.
Другарката дружинна-ох,защо бе Саше не застана така екзалтирано зад приятеля си,както Роси Simple SmileДаже направи кратко отрицателно резюме на играта на Жорко,докато чинно вписваше отсъствията и присъствията на черната дъска.Всъщност тя трябва да е благодарна на много хора-на Йовчев,на Владо Николов,на Роси,че я посочи за дуелист,на Милена и Георги,че си тръгнаха преди нея и ще й дадат сигурен вот .
Та ,в заключение от останалите не искам Роман и Сашка на финал,с другите мога да съм съгласна,въпреки че за мен това е слаб каст и няма изявен фаворит.

# 423
"Каранйотов" Joy

# 424
  • Стара Загора
Радвам се, че Георги отпадна и то от Нури. Той вече беше решил, че 100000 лв са в джоба му, но....не би! Росица ме разочарова, че  подкрепи Георги. А Милена не намери две думи да каже на Роса и Нури в прощалното си писмо( много злобно)! От тези , които в момента са все още вътре НАЙ-НЕ искам Роман да спечели.

# 425
  • Бургас
И аз смятам, че едно от големите послания за "съединение" Фермата дава /или би дала, защото не е сигурно, предвид конфликтите, които инспирира на същата основа/ с безпристрастно и непредубедено отношение към хора с различна религиозна принадлежност. Нури, бил той и помак, е и българин. И  личностните и фермерски качества, които демонстрира, не трябва да се омаловажават, заради етносен или религиозен признак. Това е толерантност,  това е "съединение", а не фиктивно събиране на обща софра или патриотичното биене в гърдите на някои. Но на нас такава толерантност и разбиране изначално ни липсва.

# 426
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
"Спри се,Нури" го разкодирах като човек,който започва да се поддава на емоциите и да ги показва,противно на неговата същност да е обран и сдържан в човешки взаимоотношения.

А,Георги е споменал Нури с добро.Виж ти...за първата дружка Роман - нито думичка.

# 427
Хм и на мен ми става вече доста чудно че и Гошо не споменава Роман.При положение че Роман рева за него снощи.
Има нещо със сигурност.
Сега се чудя какво е- дали е завист ако Роман все пак е стигнал до финал и има шанс да вземе пустите пари.
Или са го разбрали че е леке и са се дистанцирали.
Ще проличи като ги видим как ще гласуват на финала.
Ама как е написал името на Караньотов.

# 428
  • Другата България
Нури осъзнава, че няма никаква подкрепа от никого, не само, че го вижда, но и го осъзнава. И е много гадно така, и човекът, на когото си разчитал и помагал - Росица, да се извърти в последния момент и да те изостави. Предполагам и затова са сълзите му, и заради това. Не съм наясно много с религията, и дали би се обосновал или оправдал с нея за едно доброволно отказване, но и това допускам. А и наистина той най-важната битка си я изигра, готвил се  е три месеца за нея, и мисията е един вид изпълнена.
Не знам дали аргументите ми са правилни, остава само да проследим развитието на играта.
Аз пак клюкам в Инстаграм. Георги е споделил няколко реда за участието си във Фермата. Интересно, че не споменава дума за Роман..що така и той и Милена се разграничиха от него след излизането си. Може и така да ми се струва се..Вие как мислите, предвид , че и днес в интервютата не го спомена.
Скрит текст:
Shocked Благодари на Нури? За най-ценните и смислени разговори? Тоя или се е чалнал, или яко е чел и сега гледа да излезе поне малко подсушен от блатото. Нямам друго обяснение, още повече и с неспоменаването на Романчо. Няма как да не е попаднал на всенародната любов към него, тъй че и аз смятам, че това е породено от нея. Що се отнася до Милена, снощи в писмото си изрично подчерта, че Роман ще стане част от семейството ѝ или нещо такова. И сега щрак-пълен игнор, нито вопъл, нито стон за него. Що така, бе Миме? newsm78

# 429
Мери,  ми може пък семейството на Милена да неще парашутисти, пък дори и ползвали личния парашут на Милена.

# 430
  • София
То е ясно,че с Роман не е провеждал смислени разговори Simple Smile ,но нещо и Дидо не го споменава,интересно..

# 431
  • Другата България
То е ясно,че с Роман не е провеждал смислени разговори Simple Smile ,но нещо и Дидо не го споменава,интересно..
Laughing Със сигурност има нещо, аз и вчера мисля, коментирах, някой не беше съгласен. Няма как да няма намеса на семейството на Милена от видяното, както и много четено в нета, във фейса, тук и изобщо. Навсякъде мнението за Роман е едно и също - отрицателно, факт. Така че поне според мен Милена се е повлияла от това. За Гошо съм изненадана, не го допусках, все пак Роман снощи със сълзи рИва newsm45 action032 за него, и сега такава реакция....много ми е странно на мен.
Злоба. Ако Дидо е на финал, това е чиста злоба. И люта завист. Очаквам негативни коментари и за Дидо от него.

# 432
Направо ще им пиша, тъй или инак никой не харесвате да ми дадат парите на мене. Ще си купя нови гуми, чанта на Хър, че съм и обещал и може да си ремонтирам пода. Ако някой иска да му помогна за друго нещо да се обади тука. Аде!
ПП. Довечера ли е двубоя на Дружинната ръководителка, или е друго? Ко стана с нейния амулет? Още ли важи?

# 433
Черна завист подозирам тук особено ако пък Дидо и Роман са финалисти.
Създаде си група окопа се с хора на които да разчита и сега те може да вземат паричките.
Направо ще им пиша, тъй или инак никой не харесвате да ми дадат парите на мене. Ще си купя нови гуми, чанта на Хър, че съм и обещал и може да си ремонтирам пода. Ако някой иска да му помогна за друго нещо да се обади тука. Аде!
ПП. Довечера ли е двубоя на Дружинната ръководителка, или е друго? Ко стана с нейния амулет? Още ли важи?
Цъ, изгорЕ амулето
Виж сега , вземи да идеш догодина във фермата, ама кажи предварително кой си и ще имаш мощна подкрепа от форума.
Ще цъкаме СМС на финала и квото и да сътвориш вътре ще си затваряме очите.

# 434
  • Другата България
А, анджък.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт