Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 226
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 75
  • Вестерос
Milena Plamenova Zareva ВАЛЕНТИНА ПЕТРОВА 🙂 ФЕРМАТА е уникално преживяване и аз не съжалявам за нищо! Благодаря Ви за пожеланията! А колкото до това, кой кого харесва - всеки има право на мнение! Жалкото е обаче, че лепенето на етикети на непознати е много лесно. Не се сърдя на никой - просто ми е ненормално. Нека всеки който ме нарича " злобна, дърта чанта" и прочие или пък Ваня "травестит" се запознае с нас всички и да ни го каже м очите. Тука е много лесно - пишеш си. Иска ми се да ни кажат всичко това очи в очи.

Milena Plamenova Zareva
Milena Plamenova Zareva Ani Ivanova В живота ако се стремиш да се харесаш на всички, значи няма да си харесва истински от никой! Има хора, които го правят и си мислят, че са на върха. Аз лично знам своите недостатъци и живея с тях. Някой съм успяла да променя, други не, но мисля че всички хора сме така. Понасям критика и се опитвам да си вземам поуки. Грозно е обаче, когато обидите са пошли.

Milena Plamenova Zareva
Milena Plamenova Zareva Sofiq Nikolova Мила София, знам че е така. Искам обаче да видя и лошото, защото то не е насочено само към мен. Жалко е. Никой от участниците не заслужава да бъде хулен с толкова грозни думи. Просто едно- не те харесвам - е стига.

нана77, нима тук не си пишем с непознати хора? Thinking

# 76
Малко за предаването. Милена беше доста напрегната. Внимателно обмисляше отговорите си. Не спомена нито веднъж Роман. Когато ставаше въпрос за близките и хора вътре, единствено Георги и Алекс споменава. За Роман - пълно мълчание. Нещо се и скофтило там. Да не би да е заради това, че Роман поздрави Дидо за стратегическия ход? Така и не разбрах какво точно имаше предвид тогава.
Иначе - все тя си е, без крякането, разбира се.

# 77
И на мен ми е странно това. Гледаш предаването, клюкариш с момичетата в ей такава седянка и това е.

# 78
Абе, права е Милена, че във ФБ хората си позволяват брутални обиди, които ако трябва да ги изрекат очи в очи, сигурно ще се замислят. Ето, и аз тук на шега я нарекох баба Яга, което едва ли бих й казала, ако се срещнем нейде на живо.

# 79
Аз му писах в Инстаграм на Симо, много приятно впечатление ми направи. Отговори ми почти веднага.
Мисля, че е по-активен с фенове и симпатизанти в Инстаграм, а Фейсбук си му е лична територия- за близки и познати.

Симо има фен група във Фейсбук. Ако искаш може да се включиш в нея. Сайтът ми е предложи, защото от време на време посещавам страницата на Фермата във ФБ, за да чета коментарите.
Може ли да ми я пратиш на ЛС? Макар, че напоследък следя повече Инстаграм, ще се радвам да видя тази група.

Барабанче, не се сдухвай толкова за такива дреболии. Искаш ли да пробвам да му пратя покана (макар че не си падам по такива неща), за да ти докажа, че не е нещо срещу теб, а вероятно момчето не приема вече непознати в личния си профил. Не мисля, че има нещо общо с външния вид.  Убедена съм , че си хубаво и мило момиче 😘😘😘

# 80
Аз пък ей на този израз винаги съм се чудела много - "Дали ще ми го кажеш в очите / Ела да ми го кажеш в очите". Аз не съм писала нищичко под поста за Милена, но ми направи впечатление именно този израз от нейна страна. Винаги ми е звучал като закана за бой. Ела и ми кажи тези неща в очите. Че от какъв зор? Да набиеш човека ли? Много ми е селско. Щом се буташ в реалити предавания, отиваш с ясната мисъл, че ще те гледа цяла БГ и съответно ще бъдеш коментирана. Това, че не можеш да понесеш чуждо мнение, особено негативно, говори, че само на години си израснал.

# 81
  • София
Ензимче, благодарности за новата тема!  Hug
Харесва ми, когато дойде Видовден, макар че хората във Фейсбук очевидно са страшно брутални. 

# 82
Рейна, аз затова и не чета коментарите за фермата във ФБ. Миналата година направих грешка да погледна веднъж, не повторих, отвратително е. Брутални е меко казано, не мога да намеря подходяща дума... Simple Smile Явно някои хора имат нужда някъде да си изливат лошата енергия, та там е удобно - хейтиш на воля, не само участниците в предаването, а и дискутиращите. Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 12:52 от Ензим

# 83
Снощи, докато даваха прощалните кадри с нея, и винаги с цигарата в устата се сетих  на кой ми прилича, на вълка от "Ну погоди", и в маниера също , все да навреди на някой, радвам се че отпадна

# 84
Считам за голяма грешка, нехаресван участник да започне да се обяснява на зрителите. Това е изгубена кауза, но Милена ако иска може да заповяда и тук. Ние също ще я изцерим със собственото й лекарство, но по-хуманно. Laughing

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 13:07 от precious*

# 85
  • София
Рейна, аз затова и не чета коментарите за фермата във ФБ. Миналата година направих грешка да погледна веднъж, не повторих, отвратително е. Брутални е меко казано, не мога да намеря подходяща дума... Simple Smile Явно някои хора имат нужда някъде да си изливат лошата енергия, та там е удобно - хейтиш на воля, не само участниците в предаването, а и дискутиращите. Simple Smile
Аз по принцип никак, ама никак не харесвам Фейсбук и по тази причина не чета там, но щом казваш, че е толкова зле положението, съвсем пък няма да припарвам. Мразя грубости и брутализми. Има си начини да покажеш неприемане и нехаресване и без да се изпада в крайности.

# 86
  • Варна
Преди малко изгледах пак дуела, че снощи с други неща се занимавах и само резултата следих... Повтарям думите си от преди дни. Ваня наистина се е разхубавила и някак си, когато е в битка още по-хубава става. Амбицира се жената, стегна се, овладя се, когато беше наистина нужно да се овладее, дори участници от агитката на Милена и признаха заслужената победа. Дидо ли беше, Роман ли не помня точно, но един от двамата дори комплимент направи и спомена нещо като "с тези грациозни крака". Наистина с грация някаква си спечели дамата. Като цяло аз лично никога не съм и симпатизирала, съвсем други са ми били фаворитки сред жените... те повечето обаче взеха, че отпаднаха на доста ранен етап, та ся за мъжете само викам. Ванчето обаче е симпатяга, наистина не бих злобяла ако се добере до финал и представи достойно жените.

# 87
Благодарности и от мен на Ензим за темата Simple Smile
Радвам се, че дамата от гората напусна тихо Фермата, крайно време беше.
Днес какво ще става, нови правила пак, а?

Относно коментарите във фейсбук, наистина е много грозно да се отправят такива обиди - пачавра и т. н. Не бих я обидила по този начин. Но пък скатавка спокойно може да й се каже, щото хич не долюбваше работата. И като заприказва всеки излязъл какво уникално преживяване било, та чак се чудя какво гледам... Както и да е, доволна съм, че отпадна. И да, много грозно изказване за Росица. Щеше бая бой да яде и от нея.

# 88
Чета коментарите у фейса - много се смях на майката на Коко, как така пък той получи една книга, а Милена 2? А? Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 89
  • София
Мен най-много ме е яд, че Милена остана незаслужено толкова дълго, докато много по-стойностни участнички отпаднаха още в началото. Не зная защо всички бяха решили, че е толкова силна. Не помня и да е показала някакви кой знае какви умения.

Общи условия

Активация на акаунт