Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 284
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 135
  • London
Нали съм си кл....., така де любопитна,  влязох да чета коментарите на Милена във фейса. От това, което видях, дори не защитава себе си толкова, колкото продължава да говори срещу Росица, толкова я е яд на нея. С какво била заслужила да е на финал, била пияна жена, която убива животни и ей такива.

Сериозно? Аз не видях за Роси нищо да е писала.....ау каква мастия, Роси за сметка на нея си е била на дуелите. Е заради това ще е на финал.

# 136
Ето това е коментарът, който прочетох аз и е от друга Милена:

"Milena Georgieva Vesela Marinova аз пък много обичам пияни жени да се лигавят и да убиват животни!!!!!"

# 137
И аз изгледах интервютата с Баба ви Маца, ами..що тъй нищо за "син" си Роман...
Аз съм склонна да вярвам това за монтажните, но монтажи има за всички и само тя и Сашка се оказаха, кандидат-работнички за Тютюнева...
И другото, че е злобна си личи и без монтажи..нали гледам как се изказва във фб, а и в интервютата..Ами кофти човек е..

# 138
  • Варна
И очите, очите никога не лъжат.

# 139
  • Другата България
Таковахте ...мамата на спойлерите май, а? Пак ще ме обвинят в мрънкане за тях, ама нали уж да сме толерантни към неискащите да знаят кой е на финал? Аз спирам вече, то се е видяло, че последната седмица ще се пише кой каквото му дойде на клавиатурата.
Специално Рейна имам предвид, която е един изключително толерантен потребител и която многократно заяви, че не желае предварително инфо.

# 140
Оооо, аз пък въобще не мисля, че Роса е утрепала заека. Тая порода Калифорнийски са толкова бъзливи и мухнати, че от кихане умират. Много са загубени. Гледал съм за ядене от тях.
И напила се веднъж и голямо важно! Цял сезон става рано да им пали огъня и им готви Роса, накрая пиянка и убийца на зайци я изкараха. Мързеливи неблагодарници, кво да кажа.

# 141
Хър,
въпросите в интервюто не бяха за персонални отношения. Не мога да цитирам точно, но все пак. Питаха я, дали смята че е от онези, които са работили във фермата. Тя не можела да дава оценки, хората могат по-точно да я оценят, но нямала предвид зрителите, заради 1ч епизод, а фермерите вътре. За нея било важно мнението на близките и хора вътре - Георги и Александра. Тук Роман не се спомена. Имаше и втори такъв момент, не помня точно за какво, но пак в общия контекст спомена само тях двамата.
Не вярвам, че е имало нещо различно от обичайното харесване.  Не от типа на Караньотов. Не вярвам и мъжа и да я е убедил в нещо.
За мен нещата се свеждат до думите на Роман пред Дидо след избора на дуелист. Той го поздрави за стратегическия избор, така и не разбрах какво точно имаше предвид, но тя го е изгледала и вероятно го е приела за предателство. Нищо, че тя самата го използва за приемник, за да додрапа по-напред.

# 142
  • Другата България
И това да е-пропуснала съм го аз като че ли,  Thinking, що тъй, каквото и да значи стратегическия избор, но поне според мен има и малко или много и мнение на семейството от видяното - свиването на цигари и най-вече явната поддръжка и окуражаване на Роман при всичките му издевателства над Росица. Попрочела е и тук-там хорското мнение и ей на, вече не се обичат толкова, а явно и хич. 'Ич не съм изненадана аз.

# 143
Мери,
по тази логика трябва да изключи и Жоро. Той също не е твърде обичан навън.

# 144
Аз не мисля, че това е " предателство"И защо Милена реши , че Роман"предава" само , когато тя е засегната ?Нямаше нищо против ,когато Роман " предаде" отбора си или Митко

# 145
  • Другата България
Мери,
по тази логика трябва да изключи и Жоро. Той също не е твърде обичан навън.
А, не, с Жоро е различно. Отношенията на Роман с Милена бяха...как да кажа, някак специални, натъртваше се на тях, постоянно се акцентираше колко са близки, тя говореше за него като за син, парашута си давала, прегръщаше го, абе имаше някаква близост между тях двамата, различна от обикновено приятелство. Не допускам свалячески истории, не, това е тъпо. Докато с Жоро бяха просто приятели, като с Александра и Дидо, наистина приятели. Различно беше, поне аз това видях по ТВ-то. И Жоро в никакъв случай не издевателстваше толкова над Росица, колкото Роман, аз мисля, че затова Роман е толкова нехаресван навън, оттук и Милена - виждаш задаваните ѝ въпроси, на които тя не отговаря. Защо? Mr. Green Stop

# 146
  • тук и там
Общо взето казва,че мнението на хората е на база 1 час подбрани моменти,а не е  на база какво се е случвало вътре в действителност.Аз поне това разбрах.Включително и за свършената работа.И за Росица и Роман и останалите-може би Росица ги е провокирала  и т.н.(това по скоро от фейса)

Въпреки че ако Росица наистина ги беше провокирала със нещо, Иван и Андрей до сега 1000 пъти да го бяха излъчили си мисля,те сеир не изпускат..

# 147
На мен ми е много странно защо невъзпитанието и псуването на хората се окачествява с прямота и искреност.  Ако имаш два грама акъл в главата можеш да теглиш майната на някой с финес и възпитано Simple Smile

# 148
Сега си върнах снощният финал,на края, при сбогуването,след прегръдката с Роман,той я целува или по челото,или някъде по лицето.
   Аз не твърдя,че между тях има нещо,но отношението на Милена ми идва една идея в повече от приятелско.Не си на 18-20г,имаш пълното щастие навън с две момчета и мъж.
   Кофти човек ми е Миленка.

# 149
Ако имаш два грама акъл в главата можеш да теглиш майната на някой с финес и възпитано Simple Smile
Ако нямаш - си прям. 😁
Освен акъл, обаче, си трябва и самоконтрол, известна степен зрялост и добро възпитание. Липсват ли, крякането е налице.

Мери,
Така е, съгласна съм, но ако е решила да се дистанцира заради това, ма.ко след дъжд - качулка. И песента е изпята /жабешката/ и ехидното, мълчаливо толериране - налице. От себе си как да се дистанцира?
Впрочем, нали ще ги съберат. Там ще проследим отношенията им. Ако Милена е разочарована от Роман, няма да пропусне да поплаче на нечие рамо. Ако пък той някак се окаже сред финалистите, ще  го дъвче порядъчно. Ще видим. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт