Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 459
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 560
Категорична съм че Роман няма място на финала
Съмнявам се някой от фермерите гласували за него да си признаят че не са преценили правилно, макар че ако има финално гласуване то ще е само за един от четиримата.

# 1 561
  • Другата България
Именно, че ще е за един от четиримата. Много ми е интересно на мен. Ама явно няма да видя такова нещо.....

# 1 562
  • Другата България
Опитвам се да попрочитам назад с едно око и се хващам за това мнение, което като че ли споделям и което някак и донякъде обяснява промяната у Роса, която според някоЙ ме накара да се извъртя и запея друга песен относно нея, след като цял сезон я подкрепях.
Не знам дали Росица е претърпяла някакво развитие в отношенията с останалите ( вчера беше показателно как  след като едва ли не ги накара да я нахъсват, те безцеремонно й отказаха), но мнооого, наистина много й личи, когато не е себе си и когато преиграва. В последните няколко епизода аз не виждам Росица, а нейната маска за пред финала. И то доста нескопосана маска: харесала си оттук-оттам разни печеливши пози и копира яко. Жалко, че нямаше тениска я с Левски, я с Ботев да облече за по-голяма тежест на последните театрални изцепки.
Съвсем различно от нея пък Сашка свали маската на прекалената вежливост и добронамереност. Всъщност тя се предаде не вчера на дуела, а още онзи ден като осъзна, че не печели масовите симпатии. Просто някак предварително беше с настройката, че останалите ще са враждебни към нея.
За Сашка също съм съгласна въпреки че не съм гледала епизода с дуела ѝ, по-скоро не съм го слушала. Laughing

Офф, извинете, че пореден пост плеснах, хич не съм видяла, че последния е мой, махмурлия съм, недоспала следбанкетно и ето на, видим резултат. Mr. Green Sunglasses

# 1 563
  • Сред мелниците
Чудя се защо някои от съфорумките повтарят многократно , че Роман трябва да отпадне още при гласуването, че не бива да спечели и подобни.
Забравят ли , че вече са го писали, или мислят, че ние забравяме?
Интересен ми е психологическия им профил.

# 1 564
  • Другата България
Аз не съм го казвала и писала и ето-и аз така смятам. Мястото му не е там, Нури беше далеч по-достоен от него за това място, и наистина се надявам да е първия отпаднал в неделя.
Що се отнася до интереса ти, не си на правилното място. Темата е за предаването и всякакви личностни характеристики на потребители не са желателни, въпреки че от седмица насам все по-често попадам на такива.

# 1 565
Леле, пак се е раздухало в темата, духат ветрове, интересуват се от психопрофилите на потребителите, любознателни ветрове, ей... Ама мени мъ'Й страх да влизам у темата вече, ще вземе да ме отвее някоя вихрушка. Joy
Дуела сте обсъдили, нямам какво да добавя, хубав дуел беше.
Нищо не казвате за автопортрета на Нури.. на фона на фермата Joy
Преди време ни показаха как я скицира рано на сабайле, завършил я е. Явно с намаляването на работата е имал доста свободно време - сувенирчета, картина... Вероятно е от този тип хора, които без работа не могат да стоят, то е и скучно, де. Той нито пие, нито пуши, не му се лежи, та си е измислил занимание, хоби. Не че много може да рисува, поне за мене Blush , ама има желание и лесно ще се научи. Simple Smile Като шарж беше малко, може и да е търсен ефект.. Simple Smile

# 1 566
  • Сред мелниците
От 217 гласували за победител, ако всичките 200 решат лично да ми напишат, че не одобряват Роман , ще стане доста еднообразно.
И трудоемко.
Може на копи - пейст.
Ще пести време.

# 1 567
  • Другата България
 smile3532 То тук от седмица стана много и ветровито, и проветриво, и на моменти грозно и за писане, и за четене. Добре, че сезонът свършва, приятно ми беше поне на мен в темата, поне до скоро.
Днес съм перде, така че нищо не може да ме трогне, поизчетох ви, че сте доста продуктивни, и сега ще се опитам да изгледам и снощния епизод.
В (като Вятър), не се ласкай, изобщо не беше лично към теб, просто си казах мнението.

# 1 568
Да ви кажа, с тази нова механика(!?) ме съмнява, че може и да няма първи отпаднал по зрителски вот и ще цедят драгият зрител до край.  Rolling Eyes Ако Роман отпадне още преди игрите, интригата приключва. Очаквам на финала да замирише.

# 1 569
  • около Варна
От 217 гласували за победител, ако всичките 200 решат лично да ми напишат, че не одобряват Роман , ще стане доста еднообразно.
И трудоемко.
Може на копи - пейст.
Ще пести време.

Не разбирам какъв ти е проблемът?

# 1 570
  • София
И на мен ми е интересен профилът, не непременно психологически, на човек, който ще гласува и се идентифицира по някакъв начин с мизогинист, псуващ простак и безполезник. Шегувам се, не ми е. Той е ясен.
Няма нужда предвид този настъпателен опит да се заглуши чуждото мнение и видимото раздразнение от повторения в тема за ... предаване.
А, забравих и егото някъде по пътя. Хората си пишат, всеки за себе си, никой не пише, за да ти повтаря на теб и да те убеждава в нещо. Това е тема във форум с много посетители. Ще има повтаряемост.

# 1 571
  • Сред мелниците

Нищо не казвате за автопортрета на Нури..

Ние в къщи се впечатлихме от брадата, която на живо обръсна, а в картината не.
Придадохме й дълбок смисъл. Дано се сещате, че не искам да го пиша директно

# 1 572
Аз пък заявявам че ще пиша каквото си искам и колкото пъти искам.Роман няма място на финала.
И на мен ми е интересно кой вятър ги довя тези ветрове за които говорите и то съвсем накрая  хире доло след класирането на Роман за финал.
Ензим , добре рисува Нури..според мен де.
Ами портрета хубав е.Най вероятно изобразяеа мечтата му .Единствения фермер, последния.
Ама не стана.

# 1 573
  • София
Според мен няма как Роман да спечели. На финала задължително ще има алманах. А той не знае азбуката и сигурно не може да чете. За 3 месеца не се учат неща, които не си научил за 30г. Mr. Green

# 1 574
  • Варна
LaughingLaughingМммм даааа и аз така мисля, Роман няма място на финал. От четиримата финалисти, единствено Роси подкрепям, Ваня ми е безразлична, Дидо ми е фалшименто, но виж, Роман наистина няма място на финал и ако не сте разбрали за Роман, мога да потретя.Laughing

Общи условия

Активация на акаунт