Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 473
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Ще гледам тази вечер, разбира се, ама грам не съм развълнувана, моят фаворит беше Симеон и сега не съм за никого. Само няма да преживея, ако победи Роман.

# 1 681
  • София
Тази Бети е дива селянка. Ама не щото има ферма.
Има нещо много антипатично в нея. Надменна и със самочувствие, а простовата.

# 1 682
  • Вестерос
Чак пък дива селянка. И на мен ми е леко антипатично, но никога няма да си позволя да обиждам жената...

# 1 683
Бети и Ники според мен си изиграха ролята до сега, но не е правилно да се месят във финалните резултати. И наистина неглижираха фермерството на Роси. Това не прави добро впечатление. Довечера ще стискам палци на Роси или евентуално Дидо.

# 1 684
  • Вестерос
Лили е пуснала тази снимка с текст :🤠🎬 Фермерииииии ❤️ 👻❄️🌨🌬
Мили хора!!! Днес, 20:00 пускайте Btv НА ЖИВО финал!!! «Фермата -4» ще има много изненади, и най-вече, ще ви представим една прекрасна песен с Д2🎤❤️

# 1 685
Ох, това Калоян ли се е сгушил отзад? Душица!

# 1 686
  • Sofia
Калоянчето с мандаринки.Laughing

А като видя Мъйшо,и ме втриса... Sick

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 18:26 от avi10

# 1 687
Гледах и аз  на Лили инстаграма - откриването на заведението на Бети и Ники ,доста участници видях и от предишните сезони-първо Алек  Laughing ,Мишо ,Финци ,Франческа ,Яни  ,а предполагам че довечера и още ще надойдат на финала

# 1 688
  • Варна
Мравчица, наистина душица голяма. Grinning Grinning Жал ми е, че толкова бързо отпадна. Не, че имаше шансове чак до финал да стигне заради липсата му на опит, младата му възраст и необиграност, но определено беше душичка и внасяше положителна нотка на всяка една ситуация. Ще го запомня с онази реплика, когато се опита да опише ситуацията около гоненето на пакостливите прасенца от баш най-неопитните като за фермери, които живо пиле май и тримата не бяха виждали през живота си, а изведнъж им се наложи прасета да гонят - той, Симо и Александър, та ме разсмя от сърце с това неговото "Симо скача с плЬОнШ, а те прасенцата все му се изплъзват", него самият го беше страх да ги приближи, а Александър се чудеше дали е възможно с една пръчка точно да ги върне в кочината... Grinning Ще се опитам да го издиря епизода между другото, беше адски забавен.

# 1 689
  • София
Иван и Андрей гостуваха в предаването "120 минути".
Казаха интересни неща за първото си впечатление от финалистите - на кастинга. Simple Smile
Роси се появила с много елегантна капела и ги отвяла, защото казала, че не може да не я вземат, защото тя е за това предаване, обаче те видели, че зад тази привидна смелост и сила се крие един ранен човек, който е в криза на смисъла и наистина има нужда от това предаване.
Ваня Стамболова си е подала документите наравно с всички т.нар. "обикновени участници". Попитали я защо не се е свързала с тях, тъй като е голяма шампионка, а тя казала, че щяло да бъде нечестно.
Дидо - те са го поканили. Винаги при известните имало пазарлък колко седмици да останат, но той казал "Аз съм на финал". И и А били сигурни, че той ще отгърми най-много до 5-тата седмица, че ще си изчисти имиджа, но той издържал 3 месеца и половина.
Роман - дошъл изчервен, не говорел, те му казали, че го виждат, че е страшно интелигентно момче, че има хумор в него, да каже нещо. Той казал: "Ще бъда честен с вас, пичове. Преди 20 минути ми свърши купонът. Аз съм толкова пиян, че изобщо не знам къде съм".
Андрей каза, че за него най-ценен като участник е бил Калоян, защото е показал, че ако семейната среда е правилна, можеш да израстнеш като достоен българин където и да си.

# 1 690
  • Стара Загора
Само да кажа, да получават пари за престоя си там/вътрешен източник/. Пък така като разбрах от това което казаха - може би ще има игри между Дидо и Роман и между Ваня и Росица - спечелените точки се събират с тия от вота и се определя победителя - 1 от мъжете и 1 от жените, след което следва рестарт на гласовете и наново да се гласува като пак се играят игри и на същия принцип се събират точките + зрителския вот и може би като са останали двама ще има и вот на фермерите + вот на Бети и Ники.

И този път - вярна информация ! Току що в "120 минути "  Иван и Андрей казаха, че ще има първо мъжки и женски дуели и т. н.

# 1 691
  • София
Бети и Ники според мен си изиграха ролята до сега, но не е правилно да се месят във финалните резултати.

Съгласна съм, ако искат Иван и Андрей и те да гласуват открито за финалист...  ooooh!

# 1 692
Ама то на Бети и Ники гласът е точно гласът на Иван и Андрей.... Те им казват за кого да гласуват.

# 1 693
  • Sofia
Иван и Андрей гостуваха в предаването "120 минути".
...
Дидо - те са го поканили. Винаги при известните имало пазарлък колко седмици да останат, но той казал "Аз съм на финал". И и А били сигурни, че той ще отгърми най-много до 5-тата седмица, че ще си изчисти имиджа, но той издържал 3 месеца и половина.
Роман - дошъл изчервен, не говорел, те му казали, че го виждат, че е страшно интелигентно момче, че има хумор в него, да каже нещо. Той казал: "Ще бъда честен с вас, пичове. Преди 20 минути ми свърши купонът. Аз съм толкова пиян, че изобщо не знам къде съм".
...
Той и Дидо уж каза,че така е мислел,ама...явно не е било точно така.

А за Роман ми стана много смешно-значи той не говорел,а те го видяли като страшно интелигентен и че има хумор в него doh. Как ги виждат тия неща... Joy

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 19:20 от avi10

# 1 694
Помня, че Бети не можа да си скрие разочарованието, че спечели Стоян във 2 сезон...То бяха едни хвалби , едно чудо по адрес на Финци...
И всяка година са така, много явно си показват пристрастията. А не е редно.
Още по-нередно е да гласуват.

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 19:16 от BaDBluEeYeS

Общи условия

Активация на акаунт