Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 56

• 49 070
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Първото се показа в 22 г.с. Второто в 19 Grinning

# 436
Много си недосетлива, Салсиша 😂 чочо - момче, чочка - момиче

Шегуваш ли се, или наистина е така? Не съм го чувала това. Joy
Joking, of course 😂не съм го чувала. И да не е офтопик, моята щерка се криеше до втората ФМ. Аз имах усещане, че ще е с чочо 😂 ама не.

# 437
Много си недосетлива, Салсиша 😂 чочо - момче, чочка - момиче

Шегуваш ли се, или наистина е така? Не съм го чувала това. Joy

Хахах, да момче е. Може би трябваше да напиш чурата? Хахахах. Важното е да са ни живи и здрави ❤❤❤

# 438
При мен се видя в 12 г.с на първата ФМ. Но още на първият преглед АГто каза,че ще бъде момиче и се бях настроила вече Grinning. При него е било интуиция,но пък се оказа прав.

# 439
При мен в 13та седмица се видя на ранния скрининг, че ще е момиче. На следващата ЖК, АГ потвърди и тя. Simple Smile

# 440
Ааа, Лимонче,  Калчев гледа сърдечен ритъм и костна структура. Не е чисто тото Wink

# 441
  • Gotham City
Мамита, как да се справя със сутрешното гадене?
Сдържам се да не повръщам, но не знам дали не е по-добре да повърна и да се свършва?

Моля дайте ми съвет, че ми е супер зле

# 442
При мен беше целодневно с много повръщане особено вечер. Лек не открих. До към 14-15 седмица бях така.

Иначе джинджифил се препоръчва, но при мен не действаше.

# 443
  • Перник
Моята АГ на 2Д някъде около 17 седмица каза, че май е момче, но без да дава гаранция. После на ФМ в 20 гс видях с очите си стърчащото..чочо или там както го казахте 😁 100% мъж😁

# 444
  • Gotham City
При мен беше целодневно с много повръщане особено вечер. Лек не открих. До към 14-15 седмица бях така.

Иначе джинджифил се препоръчва, но при мен не действаше.

А повръщането облекчаваше ли те?

# 445
Зависи, в началото да. После обаче толкова много повръщах, че.... ми ставаше лошо. Но при теб може да е леко, така че не се настройвай предварително.
Скрит текст:
в един момент няма какво да повръщаш и си е мъка. Гърлото ти гори, миришеш на цетон Blush капилярите ми се напукваха ...  та бях изтощна след това. [Spioler]

# 446
  • Gotham City
Благодаря за отговора.
Мен ме притеснява, че четох някъде, че един път започнеш ли, то после спиране няма, за това се въздръжам, но и това въздържане ме изтощава Sad

# 447
Joy
Няма въздържане, ако ти се повръща. Как ще го стиснеш?! Гадило ми се е , мислех, че ми се повръща. Като наистина ми се повръщаше тичах към тоалетната, няма начин.

# 448
  • Gotham City
Ами значи може и да си внушавам, гледам като ми стане толкова зле да дишам дълбоко и толкова  Mr. Green

# 449
Аз до около 13та седмица повръщах доста, като около 8-10г.с. беше кошмар... по цял ден повръщах... Сега съм 16г.с. и чат пат ми се случва да повърна, най-вече ако ми стане тежко от храната. Simple Smile Гадно е, но ще мине Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт