Откраднат живот • Тема 71

• 32 323
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Ох, от това стори ми се наби една правописна грешка.. Някой от сценаристите май не знае кога се използва пълен/кратък член.
Определено не съм запетайкаджийка..но ако работиш тази работа не би ли следвало да си отлично грамотен..

# 61
Щеше да е нужно да си отлично грамотен, ако пишеха книга Simple Smile Все пак като говорят героите не говорят на строг книжовен език, с пълни и кратки окончания и т.н. Този сценарий си е за вътрешно ползване, даже ако искат може и само картинки и схеми да има, важното е да е ясно какво следва и какви са репликите Simple Smile

# 62
Ами знам ли..ето , че все пак вижда "бял свят", малко като субтитрите, които пишат сценаристите на ВИП/Биг Брадър..

Приемам, че е просто техническа грешка и готово..

# 63
Хахахах егати заглавието - Калин отново пие 😄

# 64
Хахахах егати заглавието - Калин отново пие 😄
Ами Владо беше писал, че сцената където Кая и Христо направиха сефтето са я озаглавили: "най-после го правят" или нещо подобно Grinning

# 65
Оо да 😁 кой знае още какви изцепки имат, случаите на Захариев как ли ги кръщават?

И гледайки една снимка от Врабчев със Силвия Петкова, се замислих, че тя би стояла много добре до Марио като излъчване и харизма.
И като цяло ми е симпатична актриса, в сцените с бебето се справи много добре!

# 66
Аз харесвам Лорина Камбурова и ще си отива с Велислав Павлов според мен. И си е огън момиче. Във " Връзки" много ми хареса.

# 67
  • София
Лорина Камбурова не играе ли в Наследниците по БТВ?

# 68
Силвия Петкова ми харесва за Марио. Аз пък се сетих за Яна Титова. То май само тя и Бобойчева не са минали през сериала по "роднинска" линия.
Яна ми харесва, като актриса.

# 69
Лорина Камбурова не играе ли в Наследниците по БТВ?

Преди  Наследниците играеше във " Връзки". Аз не го следя сериала по БТВ.

Между другото Блатечки и Димитрова ще подпалят ефира.

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 14:46 от TsvetelinaP

# 70
Доста младичка ми се вижда за него.

# 71
Доста младичка ми се вижда за него.

Диана също е по-млада от него. 90-ти набор е.

# 72
BaDBluEeYeS, Яна Титова беше режисьор в този сезон.

# 73
Предлагам анкета за новите герои. Всеки сезон вкарват нови лица. А в 5-ти сезон вкараха цели четирима.

# 74
Предлагам анкета за товите герои. Всеки сезон вкарват нови лица. А в 5-ти сезон вкараха цели 4.
Честно, не знам къде ще ги вкарат тия нови герои. Броих ги днес, че към момента имаме 9 основни сюжетни линии и то само при условие, че броим Марио и Зорница за една. Ако приемем, че те ще вървят вече по отделни пътеки, стават 10 сюжетни линии, без да броим второстепенните, без да имаме предвид развитието на болницата и без да става дума за медицинските случаи.
Те в този сезон се удавиха, в следващия ако вкарат и няколко нови персонажи, направо ще загинат.

Общи условия

Активация на акаунт