Откраднат живот • Тема 71

• 32 783
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Оф като почнете с тия глупости, цепите мрака. Не знам що си мислите, че сте много интересни. Това жената е голямо говедо от време на време. Не разбрахте ли, че Карамазов не е гей, колкото и да ви се иска и определено не е двойка с Вергов. Айде моля ви се пренасяйте си жълтите клюки в подходящите жълти сайтове. То пък бива да си хейтър и вече да се чудиш какво да сътвориш с тая пуста анонимност тук. И в Дървото на живота ама прекрасно си му се получиха любовните сцени.

# 196
Ама и с каква категоричност се твърди, все едно Карамазов е излязъл по Тв и е казал „ Гей съм” 😁

# 197
  • София
Идвам да кажа само, че вчера гледах Буковска в театъра и беше уникална Heart.
Жалко, че нямаме повече актьори като нея.

# 198
  • София
"Новините" в последно време са все такива.
Вергов бил  "Сивият кардинал"- диктува сценарии, актьорски състав и т.н., пък  сексуалната ориентация на Карамазов била еди каква си...
Жълти, измукани от пръстите, но се представят сякаш ги съобщава последната инстанция.

До пролетта има време, Бог знае още какви бисери ще се прочетат Stuck Out Tongue Winking Eye
.

# 199
Оф като почнете с тия глупости, цепите мрака. Не знам що си мислите, че сте много интересни. Това жената е голямо говедо от време на време. Не разбрахте ли, че Карамазов не е гей, колкото и да ви се иска и определено не е двойка с Вергов. Айде моля ви се пренасяйте си жълтите клюки в подходящите жълти сайтове. То пък бива да си хейтър и вече да се чудиш какво да сътвориш с тая пуста анонимност тук. И в Дървото на живота ама прекрасно си му се получиха любовните сцени.

Изобщо не ми пука какво сексуалност е Карамазов. В " Дървото на живота" беше пожар с Духовникова и много ми харесаха като двойка. 

# 200
"Новините" в последно време са все такива.
Вергов бил  "Сивият кардинал"- диктува сценарии, актьорски състав и т.н., пък  сексуалната ориентация на Карамазов била еди каква си...
Жълти, измукани от пръстите, но се представят сякаш ги съобщава последната инстанция.

До пролетта има време, Бог знае още какви бисери ще се прочетат Stuck Out Tongue Winking Eye
.

Карамазов мисля, че си е открит гей.
Не се крие. Няма нищо лошо в това.
То и Васко Найденов е гей, но това не му пречи да е пич, няма нужда да се държи като Кулагин и да дразни.

# 201
  • София
В "Дървото на живота" Карамазов и Духовникова бяха наистина пожар.
Но и това се омаловажава, хайде може да го минем в графа "лично усещане", но другото...

Не съм чувала Veracruz Карамазов да казва подобно нещо.

# 202
Аз също предполагам, че е гей. Да го е споделил открито не знам, а и не е нужно.
Какво прави в личния си живот нас не ни бърка.
Важното е, че изглежда готин човек и е прекрасен актьор!

# 203
  • София
Аз също предполагам, че е гей. Да го е споделил открито не знам, а и не е нужно.
Какво прави в личния си живот нас не ни бърка.
Важното е, че изглежда готин човек и е прекрасен актьор!

Валнилия, напълно съм съгласна. Не би трябвало да ни интересува какво правят в личния си живот не само Вергов и Карамазов, но и Диана Димитрова, Наум Шопов, Вл. Пенев, Марта ..... Важното в случая е колко добре пресъздават образите си в сериала, а другото си е техен избор за това как и с кого да живеят живота си.

# 204
Ставаше въпрос за това, дали, ако си гей, добре би пресъздал хетеросексуален на екран! И, както всеки път, темата обърна в друга посока.

# 205
Да, може да се пресъздаде. Това не зависи от факта гей ли си, а добър актьор ли си.

# 206
Ставаше въпрос за това, дали, ако си гей, добре би пресъздал хетеросексуален на екран! И, както всеки път, темата обърна в друга посока.

Напротив, в първото питане никъде не се споменава за връзката на ориентацията с професионалните му качества.

А относно пресъздаването на любовните сцени според мен си е строго индивидуално, без значение какви са актьорите, на едни ще се хареса, на други - не.
Да не говорим, че има още половин дузина хора зад камера, от които зависи как ще се получат нещата.

# 207
Ще го кажо така- Явно си зависи и от двамата актьори. Христо и Кая изглеждат добре един до друг, но не усещам химия, същото е и с Банков и Виктория. Докато Панто и Божура така исках да се съберат, изпепеляващо. Банков и Огнянова ми е все тая дали ще са заедно, но определено им се получиха нещата. Според мен, ако са твърде близки актьорите и са като братче и сестриче като Духовникова и Вергов го пренасят неусетно и на екран и не им се получава на  любов като мъж и жена. Те по-скоро са като приятелчета от детските си години.
Естествено, друг е въпроса, че може сценаристите да искат да покажат при тях подкрепа и споделяне, а не химия, страст и любов.

# 208
Нийл Патрик Харис, който играе Барни-плейбоя в Как се запознах с майка ви е открит гей, дори е омъжен. Но това не му пречи да играе супер ролята на обичащ жените сваляч. Та, няма връзка едното с другото Simple Smile

# 209
Ще го кажо така- Явно си зависи и от двамата актьори. Христо и Кая изглеждат добре един до друг, но не усещам химия, същото е и с Банков и Виктория. Докато Панто и Божура така исках да се съберат, изпепеляващо. Банков и Огнянова ми е все тая дали ще са заедно, но определено им се получиха нещата. Според мен, ако са твърде близки актьорите и са като братче и сестриче като Духовникова и Вергов го пренасят неусетно и на екран и не им се получава на  любов като мъж и жена. Те по-скоро са като приятелчета от детските си години.
Естествено, друг е въпроса, че може сценаристите да искат да покажат при тях подкрепа и споделяне, а не химия, страст и любов.

Панто и Божура бяха огън !

Общи условия

Активация на акаунт