Откраднат живот • Тема 71

• 32 787
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Мм, нищо не се знае, така и така ще имаме скок.
Съвсем спокойно могат да си ги представят като щастлива и спокойна двойка, забравили неволите със сватбата 😀 и хоп Хинова номер 2

въобще няма да се очудя, не им е за първи път подобно нещо

# 226
И аз няма да се учудя , ако след като тя хвърли воала и избяга , а той метна халките някъде , да са отишли в някой бар , да са се срещнали ... и давай от начало .

# 227
  newsm78 Изглежда аз съм от малкото ,които не вярват, че Марио и Зорница ще се съберат след фиаското на сватбата.Колкото и прекрасен мъж да е Марио,чувствителен,добър и влюбен ,не вярвам, че ще приеме отново жената,която го изостави пред олтара.Освен ако не плюе на собственото си достойнство. Това не е обикновена караница между влюбени и няма оправдания за такова решение на Зорница. Разбирането и компромисите си имат някакви граници,според моите разбирания.

# 228
Мм, нищо не се знае, така и така ще имаме скок.
Съвсем спокойно могат да си ги представят като щастлива и спокойна двойка, забравили неволите със сватбата 😀 и хоп Хинова номер 2

въобще няма да се очудя, не им е за първи път подобно нещо

Joy Ванилия, това би било доста неадекватно на фона на трагизма, който ни внушиха от сцената в ритуалната зала, но в интерес на истината, съм си оставила едни 2% вероятност да ни изненадат в тая посока. Joy
И причината е в това, че точно в техните отношения неведнъж са ни показвали някакви неща, дето изглеждат уж много драматични и о, ужас, май това беше края, пък в следващата сцена двамата са тотално в друга посока.
На прима виста се сещам веднага как  в пети сезон Марио ѝ върза тенекия за киното, тя после отиде при него, намля го как не знае какво иска и е време да се определи, посъскаха си, аз реших, че са скарани най-малкото и в следващата им обща сцена какво да видим - Марио и Зорница се натискат пред апартамента на Генадиеви Joy
Или в тоя сезон - Марио ѝ казва, че не знае къде се намира и с кого иска да бъде и да вземе да реши, драма, ужас, какво стана, следваща сцена - спагети или пица искаш за вечеря? Dizzy Face Joy

Виктори, има едно основно нещо според мен, което прави това "престъпление" простимо - фактът, че Марио през цялото време много добре знаеше какво се случва и сам си затваряше очите и заедно с това я приемаше такава, каквато е. Думите му към нея вечерта преди сватбата бяха много показателни за това. И като си доброволен съучастник в нещо такова, после не върви да се правиш, че ти е дошло като гръм от ясно небе Grinning

# 229
Аз също клоня, че по-скоро ще ги разделят.
Както си говорихме бягането от сеатбата не е нещо фатално.
Въпросът е причината и тя не е, че Зорница не е готова на такава стъпка или не е преодоляла травмата от изнасилването. Ако беше това, двамата заедно можеха да се борят и да извоюват щастието си.
Проблемът тук е, че между тях стои трети човек и Зорница ясно каза, че ако се омъжеше за Марио би го направила против волята си.
Според мен при така поставената ситуация няма път назад, но нищо не се знае...

# 230
Да, Ванилия, но тя каза, че се оттегля, за да помисли за себе си и да излекува раните си. Под раните аз разбирам чувствата ѝ към Банков. Ясно стана (ясно, доколкото е възможно при нашите сценаристи, защото видяхме, че за тях силните думи не са много страшно нещо и винаги могат да се забравят Grinning ), че историята с Банков е приключила. Оттам нататък въпросът е като тя се излекува, ще преоткрие ли Марио или ще продължи напред и ще търси щастието другаде.

# 231
  • Разпиляна във въображението
Това за репродуктивните проблеми можеха да го сложат в шести сезон, за да има драма и с тях, но сега - не. Просто не искам Зорница около Марио. Не знам за кой път го пиша, но ми писна той да я лекува. Баста. Да си гони онази истинската любов.

# 232
Москита, от всичко казано си вадя изводите, че и с двамата е приключила.

Банков е бил правилният принц, но приказката им е вече невъзможна.

С Марио е възможна, но не е той точния човек.

# 233
Москита, от всичко казано си вадя изводите, че и с двамата е приключила.

Банков е бил правилният принц, но приказката им е вече невъзможна.

С Марио е възможна, но не е той точния човек.
Преди Банков да се върне, Марио беше много точния човек Grinning Предстои да разберем дали връщането на Банков я е разклатило до степен вече да не знае кое какво е и като го преболедува, да се стабилизира и да си припомни горното или я е разклатило до степен да разбере, че иска нещо друго от живота. Grinning
Абсолютно не бих могла да гадая какво е в сценаристките глави и какво ще искат да ни разказват Grinning

# 234
Според мен има три варианта - ще я съберат с някой от двамата, ще я оставят сама или ще бъде с нов мъж. Първото ми е най-вероятно като развитие, второто най-невъзможно, за третото съм на кантар.

# 235
Майче, ако я събират с някой от двамата, то със сигурност ще е Марио.
С Банков бяха до тук.

А да питам някой гледа ли Столичаните дали ги дават още, Иван Юруков участва ли?

# 236
  • Разпиляна във въображението
Тя си каза, че иска друго от живота. Иска онова с Банков, принца.

# 237
Тоя е голям зевзек, но тъй като е от тия среди,(btw, има малко участие в Стъклен дом), може би знае по-добре от нас😆😆😆
Скрит текст:

# 238
  • София
С Банков бяха до тук.

А да питам някой гледа ли Столичаните дали ги дават още, Иван Юруков участва ли?

Няма го вече Иван Юруков, замина за Австралия. Май миналия сезон.

# 239
С Банков бяха до тук.

Много съм "ЗА" да го видя в сериала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт