Откраднат живот • Тема 71

• 32 797
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Иван Юруков ми е голям любимец. Бих го гледала с удоволствие в ОЖ. Но мъжки персонажи има достатъчно, женски образи трябва да вкарат.

# 241
И аз го харесвам и затова питах, да го вземем за един ортопед примерно? 😀

# 242
И аз го харесвам и затова питах, да го вземем за един ортопед примерно? 😀

Ванилия ,Стаменова къде я пращаш ?😃Плажът с Фотев отпада ...,макар че нейният мазохизъм май е неограничен ,та не е сигурно .

# 243
Стаменова както почна да се друса, малко трудно ще работи. Кръстева и тя ще има нужда от помощник, ей ви две вакантни места за попълване да се въртят около старите. Ама досега все излизаха някакви хора преди да влязат други.

# 244
С две ръце за Ванко Юруков в 7ми сезон🙏🏻🙏🏻🙏🏻

# 245
С две ръце за Ванко Юруков в 7ми сезон🙏🏻🙏🏻🙏🏻
На таз опашка и аз се нареждам.  Grinning

# 246
Стаменова където и да я пратя, мисля, че няма да тъжим за нея, нали? 😀

То и май само тя е единствен ортопед, от всички останали специалности имаме по много бройки и затова орпоред предложих.

# 247
Аа, Ванилия, не, Стаменова е единственият ортопед, Кръстева е единственият педиатър, Огнянова е единственият уролог (в пети сезон видяхме един за около две минути), сега Виктория ще е единственият неврохирург. И сам воинът е воин Grinning За сметка на това имаме седем коремни хирурзи Joy

# 248
Забрави двама гинеколога и половина Wink

И само един анестезиолог Joy

# 249
Анестезиолозите са трима и половина -Врабчев, Цонев, Мурджев и Банков.

# 250
  • София
Мурджев?  newsm78

# 251
Цонев е шефче. Ще е заринат от бумащина. Банков....него го е срам да практикува Joy

Кой е Мурджев?

# 252
Мурджев?! 🙄

Бенка и тя се подвизаваше до скоро.

Уролога го има и този сезон, нищо че не сме го видяли, нали Захариев първо тръгна да праща при него изнасилената пациентка.

На мен ми е интересно Бобчо какво ще го правят?
Да вземе да си специализира като хората и да намерят някой готин пич за Ина (по възможност да не е отново в тийнейджърска възраст 😀)

# 253
Не внимавате вие в сериала, в тая болница докторите не са само Банков, Карагьозов и Ковачев Stuck Out Tongue Winking Eye

Мурджев си присъства сравнително редовно в операциите, в общи линии, когато не са Врабчев и след това Войнова, той е анестезиолога, даже от време на време има и реплики. Ето го:

# 254
Не внимавате вие в сериала, в тая болница докторите не са само Банков, Карагьозов и Ковачев Stuck Out Tongue Winking Eye

Мурджев си присъства сравнително редовно в операциите, в общи линии, когато не са Врабчев и след това Войнова, той е анестезиолога, даже от време на време има и реплики. Ето го:
Скрит текст:

Москита, откакто Тони Ковачев замина за Испания, много много не гледам и не ме интересуват анестезиолозите Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeJoy

Общи условия

Активация на акаунт