Откраднат живот • Тема 71

• 32 802
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Има и един друг гинеколог- Георгиев. Галя винаги му вика по телефона

# 256
  • тук, на мястото си
Спрягате Иван Юруков, аз нещо не го виждам до Диана, повече ще си приличат с Калин Врачански. Или пък още в миналата тема писах да влезне Христо Шопов и той да е оня женения дето е била 7 години с него, но сега да е разведен и вече сам. Не искам повече да гледам триъгълници. Да върнат и Лили Гелева (Мишева), с Марио ще са си две капки.

# 257
  • София
Лили Гелева ще е до пъпа на Велислав Павлов, та някак не виждам Мишева до Марио, още повече като две капки вода. Simple Smile
Все звезди искате да вкарват в този сериал. Аз се съмнявам, достатъчно са им вече, а едва ли искат да създават прекалено голяма конкуренция, а и както разбрахме звездите могат да поставят условия Wink. Ако има нови лица смятам, че ще са млади и неизвестни актьори.

# 258
  • София
Марио може да се вземе с рецепциониската, много е симпатична. Тъкмо да има повече реплики.

# 259
Марио може да се вземе с рецепциониската, много е симпатична. Тъкмо да има повече реплики.

Още в миналия сезон я спрягах за друг герой, но тя е от статистите. Едва ли ще й дадат по-голяма роля.

# 260
Ами тя не може и много да играе, та освен ако не се целуват само, трудно ще може да се впише Grinning

# 261
  • тук, на мястото си
Тая не харесвате за Марио, че била ниска, другата малко приказвала, третата сигурно ще бъде с голям нос или нещо друго голямо. Ха-ха.

# 262
Хаха, не бе Алфея, аз момиченцето на рецепцията го харесвам много, просто смятам, че или не е професионална актриса или още хич не се е научила да играе, съдейки по малкото случаи, в които е имала реплики.

Иначе аз казах, че като визия харесвам Кая за Марио, ама няма да ме огрее Grinning

# 263
За Марио само някоя съвършена- аз

# 264
  • София
Ми и аз вчера казах, ако вкарат Ирмена Чичикова ще си пасне идеално с Велислав. Ама на вас не ви се понрави тази идея - искате Мишева, Илиева или рецепциониската за Марио.

# 265
Ще видите накрая вярно Хинова да го подгони и да се чуди от къде му е дошло 😂

Рецепциониската няма как да е, защото има съвсем малко допирни точки с лекарите и няма как да стане интрига Wink

# 266
Ми и аз вчера казах, ако вкарат Ирмена Чичикова ще си пасне идеално с Велислав. Ама на вас не ви се понрави тази идея - искате Мишева, Илиева или рецепциониската за Марио.

Аз искам една друга за него. Огнянова се казва, уроложка го раздава. Появява се от време на време в епизодите.
Ама дали ще ме огрее, не знам JoyJoyJoy

# 267

Хахахаха, мен много силно ме вълнува, ако Хинова и Ковачев станат двойка, кой от двамата първи ще изпадне в нервна криза заради другия Joy

# 268
Хахахаха, мен много силно ме вълнува, ако Хинова и Ковачев станат двойка, кой от двамата първи ще изпадне в нервна криза заради другия Joy
Мазов! JoyJoyJoy

# 269
Ей, това е предложение Joy тогава ще съм сигурна, че сценаристите пушат нещо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт